Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    austinlau1's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    D3D's don't work anymore!!!

    Nexon patched all D3D's. Just thought you wanted to know.

  2. #2
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    lol thanks?

  3. #3
    swiftboy36's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Gender
    male
    Location
    In the World Wide Web
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    .. it's obvious, they can block chams that way.

  4. #4
    ken135's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    actually, i think teh stride numbers changed :S

    made my hook and everything, i inject; press my hotkey. nothing happens, sometimes i get crashed

    I FUCKING ATE THE MUFFIN MAN!
    [CENTER]


    Quote Originally Posted by RaxiE View Post
    l_l <== carecup = empty
    Epic Quote.

    Quote Originally Posted by NateC View Post
    wheres my fucking bypass dave.
    Quote make me LOL


  5. #5
    GOD's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    I am the God
    Posts
    11,084
    Reputation
    15
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Amazed
    no shiit! -.-!
    I am the God.

  6. #6
    skittlznick2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    YOUR MOM KNOWS
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    D3D hacks are not patched im using one right now...

  7. #7
    bartjr's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    768
    Reputation
    13
    Thanks
    250
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by skittlznick2 View Post
    D3D hacks are not patched im using one right now...
    if ur using one right now mind releseing the byopass and hack plz lol

  8. #8
    kill3r4lyf's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Posts
    338
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    i know lol...i doubt you made a bypass

  9. #9
    skittlznick2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    YOUR MOM KNOWS
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Im not releasing shit...Because of you guys abusing hacks they made a patch and did all this.

    Learn C++ then D3D then make your own hack.

  10. The Following User Says Thank You to skittlznick2 For This Useful Post:

    ken135 (08-23-2008)

  11. #10
    -DarkX-'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    111
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by skittlznick2 View Post
    Im not releasing shit...Because of you guys abusing hacks they made a patch and did all this.

    Learn C++ then D3D then make your own hack.
    Bull shit, if you actually had one you would have released it to us already for the thanks and popularity. Lying fuck.

  12. #11
    Gordon`'s Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Posts
    283
    Reputation
    24
    Thanks
    325
    all d3d hacks are patched. nexon is using a cool method.. if you try to bypass hackshield the d3d device will not created --> error message.

    ca does not use the d3d9.dll anymore.


  13. #12
    sh00t3r's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    female
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Mine works off and on.

  14. #13
    skittlznick2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    YOUR MOM KNOWS
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Just saying D3D is still working if u like it or not.

  15. #14
    Dave84311's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    The Wild Wild West
    Posts
    28,632
    Reputation
    3754
    Thanks
    36,985
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Gordon` View Post
    all d3d hacks are patched. nexon is using a cool method.. if you try to bypass hackshield the d3d device will not created --> error message.

    ca does not use the d3d9.dll anymore.
    Incorrect, I can bypass hackshield fine.

    Loading d3d9.dll is no longer handled by Engine.exe as it used to be.





    THE EYE OF AN ADMINISTRATOR IS UPON YOU. ANY WRONG YOU DO IM GONNA SEE, WHEN YOU'RE ON MPGH, LOOK BEHIND YOU, 'CAUSE THATS WHERE IM GONNA BE


    "First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you lose.” - Dave84311HAD VIRTUAL DETOX

  16. #15
    Gordon`'s Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Posts
    283
    Reputation
    24
    Thanks
    325
    i should say "prevent hackshield from loading is the false way to bypass hackshield". you can see the d3d9.dll in the memory, but ca isnt using it. try and set some breakpoints on d3d funcs. there are also 2 more d3d9.dll with other names like 16d70db6.dll, but ca isnt using it too


Similar Threads

  1. Trainers WONT work anymore
    By System79 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2007, 04:42 AM
  2. Werd-Up to the people I don't know anymore
    By Albatross in forum General
    Replies: 25
    Last Post: 03-16-2007, 12:48 AM
  3. Hacks doesn't work anymore?
    By jorisy00 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2007, 09:55 AM
  4. WPE doesnt work anymore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By kayhesse in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2006, 12:47 PM

Tags for this Thread