Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Exclamation ~CA not working~

    I'm not sure what is going on with my CA, but when i click it and goes through with the hacksheild bypass...
    ...it comes up with a black screen then it goes back to my desktop. Not even loading CA or telling me that there is an error.

    Does anyone know what my problem is?

    I have downloaded CA twice now and i don't know what the deal is.
    thanks...
    Last edited by c0mbatarms28; 08-27-2008 at 07:26 PM.

  2. #2
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    You have downloaded it twice, but have you tried re-installing?

  3. #3
    GamerGuy19's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I don't know about you dude. I just tried it and it worked perfectly for me...
    Maybe a program is mest up or something. Good luck.

  4. #4
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    hmm, no i haven't... you would probably thinking i'm a noob.... but, how do i do that ? "reinstalling" - can't find it in the combat arms folder.. would it be in the start link?

  5. #5
    Phaze228's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    78
    Reputation
    11
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by c0mbatarms28 View Post
    hmm, no i haven't... you would probably thinking i'm a noob.... but, how do i do that ? "reinstalling"
    wow...i really want to answer this stupid question with a sarcastic answer but...

    Uninstall your combat arms and re-install it with the Downloaded setup...

  6. #6
    rawr317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    90
    Quote Originally Posted by c0mbatarms28 View Post
    hmm, no i haven't... you would probably thinking i'm a noob.... but, how do i do that ? "reinstalling" - can't find it in the combat arms folder.. would it be in the start link?
    Delete the folder "C:\WINDOWS\system32" then reinstall combat arms.

    If you get an error when deleting, go in to the system32 folder and delete every .dll file it'll let you. A lot of those .dll files make combat arms not run properly.

  7. #7
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    ok, lol thanks Phaze ... for the not "sarcastic" line ... i'm a noob, i know

  8. #8
    crazykid401's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Have you checked your sister's room?
    Posts
    676
    Reputation
    10
    Thanks
    87
    My Mood
    Fine
    just delete it and combat arms NOT THE SETUP and install it again

  9. #9
    KVizzle's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    J-Town
    Posts
    184
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    My Mood
    Lonely
    just goto your desktop, righ***ick ca and delete it, then if it brings up a message saying to perm. delete this goto add/remove programs, then click it and click remove Combat Arms... Then go download it and it should work.

  10. #10
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    rawr, the windows system32 stuff looks important.. is that all of CA?

  11. #11
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    thanks kvizzle

  12. #12
    rawr317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    90
    Quote Originally Posted by c0mbatarms28 View Post
    rawr, the windows system32 stuff looks important.. is that all of CA?
    ............

    You're joking, right?

  13. #13
    c0mbatarms28's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    huh... no... lol... nvm then..

Tags for this Thread