Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #1
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38

    Wink Iown Bypass questions

    does it work for old chams or old hacks like trainers and stuff?

    Edit: I mean i Win Bypass
    Last edited by Andyklk2009; 08-28-2008 at 02:52 PM.

  2. #16
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    lol see but any ways dude tell me whast the stride of combat arms people said it was 32 but now i think it change right?

  3. #17
    kingpop91770's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Gender
    male
    Location
    The Other Dimension! >:D
    Posts
    264
    Reputation
    20
    Thanks
    98
    yaka lol you can't just c++ the old charms btw. So it is going to take sometime updating the charms. After the patch they update the character files...

  4. #18
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    haahhahha i got it but i mean couse i don't know whats is the game stride thats my question ..Thaks

  5. #19
    kingpop91770's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Gender
    male
    Location
    The Other Dimension! >:D
    Posts
    264
    Reputation
    20
    Thanks
    98
    AndyKlk2000 if that is your real legitimate k/dr then you don't need hacks.

  6. #20
    noooblaggers's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what's ce?

  7. #21
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    lol si just a pic im want to b come a hacker lmao dude lmao!!!
    just tell me whast the new stride dude i want to make the wallhack already i know how to do it dog

  8. #22
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    CE is cheat engine
    which is a program that you can use to make trianer and use speedhack and more thast what i heard peope said iight

    Edit: sorry for the double post

  9. #23
    droppoint's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Black Hole! OMG
    Posts
    309
    Reputation
    11
    Thanks
    270
    If you have a UCE, then you shouldn't even need a bypass, since UCE stands for Undetected Cheat Engine. Hence the name.


    Longevity's D3D9 Cham Tut

    OR

    Quote Originally Posted by Posted by »ÑøMå*ꧫ
    D3D Chams Full tut
    This tut will hopefully help u learn how to make d3d chams i will show yellow and red player chams.

    open up starter kit and put this under your include files.


    Quote:
    int m_Stride;



    bool onetime = true; // Boolean to only init textures once
    LPDIRECT3DTEXTURE8 texRed; //texture
    LPDIRECT3DTEXTURE8 texYellow; //texture

    next put this


    Quote:
    const BYTE bRed[60] =
    {
    0x42, 0x4D, 0x3C, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0x36, 0x00, 0x00, 0x00, 0x28, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x01, 0x00, 0x00, 0x00, 0x01, 0x00, 0x00, 0x00, 0x01,
    0x00, 0x20, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0x00, 0x12, 0x0B, 0x00, 0x00, 0x12, 0x0B, 0x00,
    0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0x00, 0xFF, 0x00, 0x00, 0x50};

    const BYTE bGold[60] = //yellow
    {
    0x42, 0x4D, 0x3C, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0x36, 0x00, 0x00, 0x00, 0x28, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x01, 0x00, 0x00, 0x00, 0x01, 0x00, 0x00, 0x00, 0x01,
    0x00, 0x20, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0x00, 0x12, 0x0B, 0x00, 0x00, 0x12, 0x0B, 0x00,
    0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
    0x00, 0xFF, 0xFF, 0x00, 0x00, 0x01 };

    that will add the colors to the players. next u gotta do this


    Quote:
    HRESULT APIENTRY hkIDirect3DDevice8::BeginScene(void)
    {
    if(onetime)
    {
    //create our textures
    onetime = false;
    D3DXCreateTextureFromFileInMemory(m_pD3Ddev,(LPCVO ID)&bRed,60,&texRed) ;
    D3DXCreateTextureFromFileInMemory(m_pD3Ddev,(LPCVO ID)&bGold,60,&texYel low);

    }
    return m_pD3Ddev->BeginScene();
    }


    next its time to do the cham code in the

    hkIDirect3DDevice8:rawIndexedPrimitive(D3DPRIMITIV ETYPE PrimitiveType,UINT minIndex,UINT NumVertices,UINT startIndex,UINT primCount)

    put this


    Quote:
    if(m_Stride == 80)
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, false);//Disable
    m_pD3Ddev->SetTexture(0, texYellow);//behind wall color
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING,false);
    m_pD3Ddev->DrawIndexedPrimitive(PrimitiveType, minIndex, NumVertices, startIndex, primCount); //return
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, true);//Re enable
    m_pD3Ddev->SetTexture(0, texRed);//front of wall color
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING,false);
    it should now look like this


    Quote:
    HRESULT APIENTRY hkIDirect3DDevice8:rawIndexedPrimitive(D3DPRIMITIV ETYPE PrimitiveType,UINT minIndex,UINT NumVertices,UINT startIndex,UINT primCount)
    {
    if(m_Stride == 80)
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, false);//Disable
    m_pD3Ddev->SetTexture(0, texYellow);//behind wall color
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING,false);
    m_pD3Ddev->DrawIndexedPrimitive(PrimitiveType, minIndex, NumVertices, startIndex, primCount); //return
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, true);//Re enable
    m_pD3Ddev->SetTexture(0, texRed);//front of wall color
    m_pD3Ddev->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING,false);
    return m_pD3Ddev->DrawIndexedPrimitive(PrimitiveType, minIndex, NumVertices, startIndex, primCount

  10. #24
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    This is retarded, no hacks work, and no one releasing a working bypass, like, i mean, i can make my own hack and stuff, i just need a bypass that WORKS, i cant get IWins Bypass to work and djshizzle or w.e his doesnt work, someone needs to put up a straight forward bypass, none of this renaming and deleteing, it just fucks the game up
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. bypass question...
    By thazachsta in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 03-14-2010, 05:37 AM
  2. client bypass question
    By Warmonger in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-17-2008, 04:49 AM
  3. Harlods Bypass Question
    By zach90210 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2008, 12:12 PM
  4. bypass question
    By purenoob134 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-2007, 12:23 PM
  5. [question] PB Bypass
    By Darky in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 07-20-2007, 05:58 AM

Tags for this Thread