Thread: Star BypassV1.0

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    crusader1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Star BypassV1.0

    this was taken from another website with permission posted here it works it shutsdown HSHIELD and replaces it with this that acts like Hshield this was being mad ever since 2007 and its done btw its VIp on other site so hurry before i delete post

    Vrius scan
    Virustotal. MD5: ff34d25997959a4835d069151290cfcf

    DownLoad link
    **********: Easy Filehosting




    Antivirus Version Last Update Result
    AhnLab-V3 2008.8.21.0 2008.08.26 -
    AntiVir 7.8.1.23 2008.08.26 -
    Authentium 5.1.0.4 2008.08.25 -
    Avast 4.8.1195.0 2008.08.25 -
    AVG 8.0.0.161 2008.08.26 -
    BitDefender 7.2 2008.08.26 -
    CAT-QuickHeal 9.50 2008.08.25 -
    ClamAV 0.93.1 2008.08.26 -
    DrWeb 4.44.0.09170 2008.08.26 -
    eSafe 7.0.17.0 2008.08.24 -
    eTrust-Vet 31.6.6048 2008.08.25 -
    Ewido 4.0 2008.08.25 -
    F-Prot 4.4.4.56 2008.08.26 -
    F-Secure 7.60.13501.0 2008.08.26 -
    Fortinet 3.14.0.0 2008.08.26 -
    GData 2.0.7306.1023 2008.08.20 -
    Ikarus T3.1.1.34.0 2008.08.26 -
    K7AntiVirus 7.10.428 2008.08.25 -
    Kaspersky 7.0.0.125 2008.08.26 -
    McAfee 5369 2008.08.25 -
    Microsoft 1.3807 2008.08.25 -
    NOD32v2 3388 2008.08.26 -
    Norman 5.80.02 2008.08.26 -
    Panda 9.0.0.4 2008.08.25 -
    PCTools 4.4.2.0 2008.08.25 -
    Prevx1 V2 2008.08.26 -
    Rising 20.59.10.00 2008.08.26 -
    Sophos 4.32.0 2008.08.26 -
    Sunbelt 3.1.1582.1 2008.08.26 -
    Symantec 10 2008.08.26 -
    TheHacker 6.3.0.6.060 2008.08.23 -
    TrendMicro 8.700.0.1004 2008.08.26 -
    VBA32 3.12.8.4 2008.08.25 -
    ViRobot 2008.8.25.1348 2008.08.25 -
    VirusBuster 4.5.11.0 2008.08.25 -
    Webwasher-Gateway 6.6.2 2008.08.26 -

  2. #2
    Seth1134's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    110
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    W/e rescanning.

    Edit: Your an idiot you didnt rename it its still shutdown.exe -.-
    Last edited by Seth1134; 08-29-2008 at 02:00 PM.

  3. #3
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    why is it called shutdown.exe?

  4. #4
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    its clean i scaned not sure how it works scrimmy it shutsdown HSHIELD he said o0 thats crazy

  5. #5
    forthewin123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    272
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    why is the file name funny?

    "File shutdown.exe received on 08.26.2008 12:03:37 (CET)"

    sorry, didnt see you scimmy

  6. #6
    hobo123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    could some instructions possibly be included so we know how to use this?

  7. #7
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    dont know suppose to shut down hackshield if thers a progam that can do that FUCK it should be realesed PUBLIC NOT*

  8. #8
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    so...not legit or what?

  9. #9
    crusader1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    just run it likes harolds bypass and done


    AND IT WORKS
    EPIC QUOTE*

  10. #10
    hobo123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    well wen i run it, it says its not an valid Win32 application. any ideas?

  11. #11
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    i tryed putting it in CA oflder CA didnt run
    i think u got to run it when CA startes o0

  12. #12
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    if someone finds out if this works/how it works, post it, i ran a scan again, it seems clean so i just dunno if it works or not.

  13. #13
    hobo123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    is it me or did this not come with any .dll or anything else?
    note: it still gives me the error when i run it after CA

  14. #14
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    im gonna try runing it then press ok then hit ok on combatarms that would work???

  15. #15
    Seth1134's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    110
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Mabye its failing since your all using the modded engine.exe for iwins...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Star wars help
    By Coonta in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2006, 11:21 AM
  2. Star Wars Galaxies Pre-CU
    By RebornAce in forum General Gaming
    Replies: 7
    Last Post: 05-30-2006, 04:56 PM
  3. Battle Star Galactica Prequel
    By Dave84311 in forum SCI-FI
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2006, 07:49 AM
  4. Star Wars Episode 7
    By arunforce in forum SCI-FI
    Replies: 15
    Last Post: 01-08-2006, 12:08 AM
  5. Battle Star Galactica
    By Dave84311 in forum SCI-FI
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2006, 11:31 AM

Tags for this Thread