Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #1
    GeoForReal's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Idk?
    Posts
    685
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Hot

    Look What The New Bypass Did To Me.

    Check out the new bypass that Iwin posted and look what it did to me. [YOUTUBE]value="http://www.youtube.com/v/113sgZ1P_cs"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/113sgZ1P_cs" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>[/YOUTUBE]
    Thanx _Martin (Vladimir) for the SIG!!!!



    ITS AWESOME!!@!@

    My Playstation Network ID has an i at the end its just capitol...


  2. The Following User Says Thank You to GeoForReal For This Useful Post:

    xopa-a (08-31-2008)

  3. #16
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    corrupted installer?

  4. #17
    lemonadez's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    easy get off vista and download xp sp3 :P <- dont dl any hacks or download any porn or mp3.... anti-virus isn't friendly at all and can ruin ur computer

    then pwn hardcore

  5. #18
    Seth1134's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    110
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by GeoForReal View Post
    TRY NOT LEEECHING LOL how am i no going to leech if a bypass that is STICKIED is teasing me. Also according to every1 it is working.

    It is workign and its not the bypass doing that.

  6. #19
    xobbfly's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    ooh i know what you could do!

  7. #20
    xobbfly's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by xobbfly View Post
    ooh i know what you could do!
    live combat arms without it
    rofl , if your addicted to combat arms, stop using drugs

  8. #21
    GeoForReal's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Idk?
    Posts
    685
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Hot
    i hate these mindless posts. anywayz it HAPPENED WHEN i put the Iwin's bypass in my folder. im not blaming it on him BUT im asking why did it happen.
    Thanx _Martin (Vladimir) for the SIG!!!!



    ITS AWESOME!!@!@

    My Playstation Network ID has an i at the end its just capitol...


  9. #22
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Uhm, I think you need the original Engine.exe to install. that is my sad theory.


    Siggy made by me.

  10. #23
    GeoForReal's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Idk?
    Posts
    685
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Hot
    dangit lol.
    Thanx _Martin (Vladimir) for the SIG!!!!



    ITS AWESOME!!@!@

    My Playstation Network ID has an i at the end its just capitol...


  11. #24
    S3xy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    reinstall combat arms it shud work again

  12. #25
    GeoForReal's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Idk?
    Posts
    685
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Hot
    Yea im doing that itz at 75% i think. right now.
    Thanx _Martin (Vladimir) for the SIG!!!!



    ITS AWESOME!!@!@

    My Playstation Network ID has an i at the end its just capitol...


  13. #26
    jerry0's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    286
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    Quote Originally Posted by Gourav2122 View Post
    corrupted installer?
    Gourba is DEAD ON! Happened to me like 3 weeks ago, redownloaded installer and i could install CA again. BTW my error was a install error not patch error.

  14. #27
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    yeah iwin doesnt put virus's in his stuff, so clearly you did something wrong on your end :\

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. when they did the new patch
    By munhk111 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-29-2008, 09:14 PM
  2. look what i did to the bluemax's forum
    By braccini8 in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 12-24-2007, 09:03 PM
  3. I Am Board As The Living Nigger So Look What I Discoverd
    By radnomguywfq3 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2007, 11:44 AM
  4. NEW BYPASS this is my friends bypass and mine he showed me it so yeah
    By $GHOST$ in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 65
    Last Post: 04-25-2006, 10:51 PM
  5. Looking for the old Warrock Game Files
    By Zededarian in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2006, 03:30 PM

Tags for this Thread