Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    king.joker.9's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the ground >.<
    Posts
    510
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amused

    [TUT]Anyone with a error on CApub

    try this method first (my video )

    and if it doesnt work tell me more i can help

  2. #2
    GeoForReal's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Idk?
    Posts
    685
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Hot
    "Combat Arms Has Stopped Working" i've never got this with any other trainers.
    Thanx _Martin (Vladimir) for the SIG!!!!



    ITS AWESOME!!@!@

    My Playstation Network ID has an i at the end its just capitol...


  3. #3
    king.joker.9's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the ground >.<
    Posts
    510
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amused
    did you follow teh video?

  4. #4
    Iwin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,401
    Reputation
    26
    Thanks
    338
    Yes you must use a clean Engine... sorry about that, the only reason is because this Chams injects into the Engine.exe, so you don't need a bypassed one for now

  5. #5
    king.joker.9's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the ground >.<
    Posts
    510
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amused
    iWin youre bypasser still pwnz sox's off

  6. #6
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    To fix this, basically all you have to do is get an original engine.exe and it should work! no problems, i had this happen to me, it was Iwins bypass, so i had to get original, then it works
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  7. #7
    king.joker.9's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the ground >.<
    Posts
    510
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amused
    o.o i know.. i have it posted on a vide (this video) o.o and my hack pack thingy O.o

Similar Threads

  1. Help With This Error
    By GoBxHiTz in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 09-17-2008, 07:18 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 09-06-2008, 02:39 PM
  3. [release?]Making CE able to attach to engine.exe (with no errors)
    By mariokiller64 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 24
    Last Post: 09-01-2008, 11:28 PM
  4. Help With this error
    By GoBxHiTz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-19-2008, 02:20 AM
  5. to anyone with a facebook account
    By ace76543 in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2007, 12:02 AM

Tags for this Thread