Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    marlitopio's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Miami
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question Strifes Hack Question

    Hiya, I'm not sure if you guys have the same problem, when i open the strifes hack and then open CA an error saying that CA had to close, and closes, do you guys have the same problem?

  2. #2
    CupNoodles's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I've had that problem, it just happened once and when I tried again it worked. I think it's just like a one time error xD

  3. The Following User Says Thank You to CupNoodles For This Useful Post:

    marlitopio (09-03-2008)

  4. #3
    marlitopio's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Miami
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have tried over and over but nothing. im using vista and nothing sobb : D

  5. #4
    ramoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Use the original Engine instead of the bypass. Works most of the time. :]
    Love is a sensation, caused by a temptation, to feel penetration. a guy sticks his location in a girl's destination to increase the population for the next generation did you get my explanation or do you need a demonstration!?

  6. #5
    CupNoodles's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by ramoo View Post
    Use the original Engine instead of the bypass. Works most of the time. :]
    I forgot about Iwin's Bypass, Yeah if you have that just use your regular Engine.exe because Strife's hack is undetected and doesent need a bypass.

  7. The Following User Says Thank You to CupNoodles For This Useful Post:

    marlitopio (09-03-2008)

  8. #6
    marlitopio's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Miami
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Alright Thanks Guys im re installing the game hope it wokrs is there any key to press for any of the chams hacks???

  9. #7
    donie1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Quote Originally Posted by marlitopio View Post
    Alright Thanks Guys im re installing the game hope it wokrs is there any key to press for any of the chams hacks???
    no everything is on by itself

  10. The Following User Says Thank You to donie1 For This Useful Post:

    marlitopio (09-03-2008)

  11. #8
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    Yeah, Auyto-runs.

    Has the ESP, No Fog and wallhack all built in.

    Warning, it is alot more FPS demanding that Longevity Chams. All because it AutoMatically run's it... I have a manual one, same hacks and colours and yet it doesn't reduce my FPS that much...

    Although... who knows... But yes, automatically does it.

    I haven't been on here in 4 years...

  12. The Following User Says Thank You to FatEmoLLaMa For This Useful Post:

    marlitopio (09-03-2008)

  13. #9
    eviltim66's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    There was another string that had some solutions...

    http://www.mpgh.net/forum/164-combat..._tutorial.html

    If the properties thing doesnt apply, just leave the error message up and you should still be able to run the game.

  14. #10
    Miyama Yuna's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    female
    Location
    Niederösterreich Austria
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Tired
    If your on XP you may have to run it like this:

    Uncheck the check box, and click "OK", start Combat Arms.

  15. #11
    Joshcarr2006's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    ☠☆★☆★☆☠
    Posts
    11,017
    Reputation
    880
    Thanks
    2,626
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by marlitopio View Post
    I have tried over and over but nothing. im using vista and nothing sobb : D
    if your useing vista then just right click and run as administrator

  16. #12
    DarknessInc's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    11
    Thanks
    29
    Where is this Strife's Hack Release at. I have searched the forums and cannot find it, unless perhaps it was one of the multiple threads that were posted from leechers who 'found this on another website' and didnt credit the developer?

  17. #13
    Rajinn's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    280
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    Quote Originally Posted by DarknessInc View Post
    Where is this Strife's Hack Release at. I have searched the forums and cannot find it, unless perhaps it was one of the multiple threads that were posted from leechers who 'found this on another website' and didnt credit the developer?
    it was release on UC, it was leeched and posted here.
    it was only posted like yesterday so do a search for strife chams.

  18. #14
    ModaFoca's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    I have a problem with strifes hacks also.
    It was working fine until Sept. 3 when i rebooted my pc.
    And the servers went under `repair´ maybe they pacthed it cause mine doesnt get detected but doesnt work at all.

  19. #15
    mariokiller64's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    You have to use the original engine.exe, open Strife's hack before opening combat arms, run as administrator if its Vista PC, and wait for the hack to inject into combat arms after you open it. Have fun 0_O

    Click on my habamon and 1 g1v3 j00 fr33 pr1v4t3 h4x


    Click here for m0r3 pr1v4t3 h4xx


    Quote Originally Posted by NateC View Post
    wheres my fucking bypass dave.
    LOL

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. hack question
    By ZeaS in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-2007, 05:08 PM
  2. Hack Question
    By M65 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 03:15 AM
  3. Call Of Duty Hack Question----
    By -[standoff]- in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 07-03-2006, 08:16 PM
  4. hacking question...
    By Daza-Entertainment in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2006, 05:26 PM

Tags for this Thread