Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Plokmii's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    1,452
    Reputation
    19
    Thanks
    208
    My Mood
    Amused

    [Question]Chams Patched

    IDK if its just me but when i try and use chams after i click ok the thing pops up BUT it dissapears right after i open it and after I start the chams arent there If its just me tell me dont yell GTFO or choob and stuff i just wondering
    Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.



    <20:35> Zhellbound: i fuck dead people

    <21:17> [CS]hotfudge: i need internet cause my face fails in life

    Respect List:
    MindTek
    ImSoHoooood
    Token
    Obama
    arunforce
    Liz
    Joshcarr2006

    If you're not in the group, don't wear the seal.

  2. #2
    combata's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    In Your Computer File c:Nexon:combat.arms:HSheild
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    well for me it deos work and sometimes deos'nt but what colour chams u got it should be blue and green or your out of date. umm if your using vista make sure you run as admin on combat arms and cham if this deosnt help well i duno and allso you have to run chams before playing or redownload the chams make sure u dont get the one with changeing the HSheild file chnage name because that's out of date and combat arms wont work

    Cheers

  3. #3
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    if u run vista, run the .exe as administrator. and it isnt patched for me. im using xp

  4. #4
    Plokmii's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    1,452
    Reputation
    19
    Thanks
    208
    My Mood
    Amused
    Im on xp to but it still no work D: i keep trying look at my folders and stuff possibly reinstall i tell u waht happen
    Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.



    <20:35> Zhellbound: i fuck dead people

    <21:17> [CS]hotfudge: i need internet cause my face fails in life

    Respect List:
    MindTek
    ImSoHoooood
    Token
    Obama
    arunforce
    Liz
    Joshcarr2006

    If you're not in the group, don't wear the seal.

  5. #5
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    did u use Iwin's bypass? use a fresh engine.exe

  6. The Following User Says Thank You to scimmyboy For This Useful Post:

    Plokmii (09-06-2008)

  7. #6
    Plokmii's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    1,452
    Reputation
    19
    Thanks
    208
    My Mood
    Amused
    it WORKS just opened it up before CA and started instead of before then starting and it worked! Time to pwn ppl with my ownage "sniper skillz" >
    Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.



    <20:35> Zhellbound: i fuck dead people

    <21:17> [CS]hotfudge: i need internet cause my face fails in life

    Respect List:
    MindTek
    ImSoHoooood
    Token
    Obama
    arunforce
    Liz
    Joshcarr2006

    If you're not in the group, don't wear the seal.

  8. #7
    Offspring316's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Just groovin
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I have the same problem, I would open up CA Public hacks by Strife, it would say "click ok - game start - loader will disappear after injection" I hit game start it disappeared, it loaded fine, I logged in, chose my server/channel, joined a game and it didnt worked. Why is this?

  9. #8
    mariokiller64's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Quote Originally Posted by Offspring316 View Post
    I have the same problem, I would open up CA Public hacks by Strife, it would say "click ok - game start - loader will disappear after injection" I hit game start it disappeared, it loaded fine, I logged in, chose my server/channel, joined a game and it didnt worked. Why is this?
    0_O, It doesn't show the players as chams? right? It's working for me.

    Click on my habamon and 1 g1v3 j00 fr33 pr1v4t3 h4x


    Click here for m0r3 pr1v4t3 h4xx


    Quote Originally Posted by NateC View Post
    wheres my fucking bypass dave.
    LOL

  10. #9
    -Diesel-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yea same for me, sometimes it doesnt work, but it eventually does. So just keep trying it..it's what i did

  11. #10
    Offspring316's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Just groovin
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by mariokiller64 View Post
    0_O, It doesn't show the players as chams? right? It's working for me.
    That's right. No one was in chams and didn't see nametags, and i had fall damage. I AM using windows XP. I've downloaded/installed the game multiple times, as well as re-downloading the hack. I have not messed with ANY of the files in the combat arms folder. I have also just kept trying over and over again for them to work for hours, but no success. I'm hoping someone can give me a good answer on why mine won't work.
    Last edited by Offspring316; 09-06-2008 at 02:55 PM.

  12. The Following User Says Thank You to Offspring316 For This Useful Post:

    evilfame (09-13-2008)

  13. #11
    Offspring316's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Just groovin
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Anyone gonna answer?

  14. #12
    aznsul's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    i dont think the chams r patched i used like 2 days ago

  15. #13
    mariokiller64's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Quote Originally Posted by aznsul View Post
    i dont think the chams r patched i used like 2 days ago
    It's not, I'm using it right now.

    Click on my habamon and 1 g1v3 j00 fr33 pr1v4t3 h4x


    Click here for m0r3 pr1v4t3 h4xx


    Quote Originally Posted by NateC View Post
    wheres my fucking bypass dave.
    LOL

  16. #14
    justib06's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    where do i find chams? i searched but i cant find the thread!

  17. #15
    aznsul's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    i never said the chams were patched mario lol

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. simple chams patched?
    By _imahacker_ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2009, 07:12 PM
  2. [Question] Chams working?
    By ahlun89 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2008, 12:48 PM
  3. [Question]Are strifes chams patched or am i just using them incorrectly
    By wolfff in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 09-05-2008, 03:02 PM
  4. [QUESTION] Chams
    By warrick983 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 09-01-2008, 04:26 AM
  5. Question about Patch here!!!
    By splitterlt03 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-07-2008, 06:15 AM

Tags for this Thread