Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #1
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48

    Exclamation Strife's Chams Not Working?

    I've been currently using Strife's chams today and it worked perfectly.
    But just now I got a problem.
    I did everything as normal, run as admin and xps2, drag it over game start, click twice then done.
    When it loaded to the guy with the LAW, Combat Arms suddenly closed and there was this error that said something about memory and engine.exe.
    Usually I get that error but I just drag it to the side and ignore it, because if I press OK then it stops.
    Anyways I can't get it to work.
    I haven't messed with the files, and I redownloaded the hack.
    Any help please?
    Thanks.


    Siggy made by me.

  2. #16
    kirbythepuff's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    do you have iwins bypass or normal engine because your suppose to have the normal engine
    Destroy Nexon!

  3. #17
    killkill4's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lurking the MPGH Fourms
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    14

  4. #18
    Slatz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    GFX Section
    Posts
    324
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    what u mean by set the permissions on engine.exe?

  5. #19
    ezjpimp's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    In Yo Face
    Posts
    194
    Reputation
    11
    Thanks
    26
    I've done all this and it don't work. got it to work once. i have vista and doesn't work period.

    FOR XP ONLY

  6. #20
    SomeDude123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    441
    Reputation
    20
    Thanks
    39
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by ximsonoobx View Post
    restart the computer

    btw where did u find this hack help
    use the freaking search button

  7. #21
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Alright, this thread is way old.
    I posted it yesterday and can't believe its still here.
    Right now it works, I just had to restart my computer.
    Anyways, make sure you run the hack as vista.
    Also, right click the hack>Properties>Compatibility>Tick run in compatibility mode>Windows XP Service Pack 2>Apply>Ok.


    Siggy made by me.

  8. #22
    Uno's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In this chair
    Posts
    488
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    When I do what Elmo just said to do, I can't find the service pack 2, and I know I have service pack 2 but it's not an option in the compatibility thing

  9. #23
    xyq089123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by ximsonoobx View Post
    restart the computer

    btw where did u find this hack help
    Well, you can restart the computer OR when the error appears, ignore it, and it still works.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Hacks not working
    By crazy4her in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 06-07-2007, 04:25 AM
  2. TerrainGeometry Not Working Anymore?
    By Jammy in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2007, 06:31 PM
  3. why warrock not working now??
    By tolik13 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2006, 04:27 PM
  4. WPE not work
    By trekpik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2006, 11:09 AM

Tags for this Thread