Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48

    Exclamation Strife's Chams Not Working?

    I've been currently using Strife's chams today and it worked perfectly.
    But just now I got a problem.
    I did everything as normal, run as admin and xps2, drag it over game start, click twice then done.
    When it loaded to the guy with the LAW, Combat Arms suddenly closed and there was this error that said something about memory and engine.exe.
    Usually I get that error but I just drag it to the side and ignore it, because if I press OK then it stops.
    Anyways I can't get it to work.
    I haven't messed with the files, and I redownloaded the hack.
    Any help please?
    Thanks.


    Siggy made by me.

  2. #2
    ximsonoobx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Relaxed
    restart the computer

    btw where did u find this hack help

  3. #3
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Alright, I'll try it.
    You find the hack by using the search button
    I have no idea why the mods didn't sticky it, or bump it up.


    Siggy made by me.

  4. #4
    ximsonoobx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Relaxed
    lmao yea they need to stick. Hipiforce hasen't even update it in the Table of Content

  5. #5
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Well, I can't find it using the search button.
    I'm not good at using keywords.
    I got this hack because I was on this forum everyday.
    Then some guy posted it up.
    I think it was undefinedhero.
    Search him up.
    I'll be right back with my results.
    Don't close this thread.


    Siggy made by me.

  6. #6
    bigmike854's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    works fine for me

  7. #7
    ZeRo037's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    Set the permissions on engine.exe also set to XPsp2 and run CA.exe as admin. I had the same problem and that's how I solved it, let me know if it worked.

    AND DON'T FUCKING SPAM THIS THREAD SAYING IT WORKS FOR ME YOU SUCK I'M AN UBER 1337 CHOOB... EPIC LULZORZ

    ex.
    Quote Originally Posted by bigmike854 View Post
    works fine for me

  8. #8
    Dragonclaw1979's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Been working for me all day, although I have been getting a few CA errors the last few days.

  9. #9
    aznricerboi's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    123
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    It was leaked so if you were fast enough to get it...congrats.

  10. #10
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Quote Originally Posted by ZeRo037 View Post
    Set the permissions on engine.exe also set to XPsp2 and run CA.exe as admin. I had the same problem and that's how I solved it, let me know if it worked.

    AND DON'T FUCKING SPAM THIS THREAD SAYING IT WORKS FOR ME YOU SUCK I'M AN UBER 1337 CHOOB... EPIC LULZORZ

    ex.
    I run the hack with xps2 and as admin, but what do you mean by permissions?
    Anyways I think its working out for me I just restarted my computer.


    Siggy made by me.

  11. #11
    ximsonoobx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Relaxed
    hey agent u have xfire? cause if u do can u send it to me?

  12. #12
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    well then it might be they updated or something i dont know! i never used this strife hack

  13. #13
    deedvanick's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    287
    Reputation
    9
    Thanks
    21
    It isn't updated cause I'm playing with them :O But maybe it is cuz Ive kept CA minimized for hours lol.

  14. #14
    killkill4's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lurking the MPGH Fourms
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Works fine for me.
    Mabye its cause I got another mini strife's hack, I don't think my Fall hack works and Fog hack.
    But chams still works fine!

    (Check out my sig link for help if you got XP and another small vista help guide posted by someone else, and Zip file to the strifes chams I using. Still works for me)

  15. #15
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    Give me the hack and ill make a video tut

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Hacks not working
    By crazy4her in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 06-07-2007, 04:25 AM
  2. TerrainGeometry Not Working Anymore?
    By Jammy in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2007, 06:31 PM
  3. why warrock not working now??
    By tolik13 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2006, 04:27 PM
  4. WPE not work
    By trekpik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2006, 11:09 AM

Tags for this Thread