Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    i3ond's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Title says it all. At school they blocked the ports and the IT needs the info to unblock. Thanks

    Don't be shy. feel free to post
    Last edited by Gourav2122; 09-09-2008 at 02:03 PM. Reason: merged

  2. #2
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    Combat Arms in school is bad
    your will probably get bitched at by some teachers or something
    + what you mean ports? what are you tryna unblock?
    Last edited by Gourav2122; 09-09-2008 at 02:07 PM.

  3. #3
    hobo123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    blah same thing happens to me.
    you need to disable ur schools firewall to play the game.
    (p.s. its reallllllly hard and u mite get suspended)

  4. #4
    combata's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    In Your Computer File c:Nexon:combat.arms:HSheild
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    i recomend not to play combat arms at school XD im pretty sure u can wait for the whole school day before playing or just use an pendrive just run off it and yea it should be sweet

  5. #5
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Rofl. cant wait a few hours to get home from school to play CA!? somebody's addicted hehe.

  6. #6
    woody77's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    302
    Reputation
    10
    Thanks
    1,173
    Port = 27888 ,this was in the player.txt

  7. #7
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Our School Gave us Laptops. so I got the Admin Password and i can install anything on my computer. It is not as good as my Desktop.

  8. #8
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Ok, well the answer has been given by -GOD- so thank him. If his doesn't work, try looking for it in the player.txt file in your combat arms folder (the profiles folder.) Anyways, Closed.
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

Similar Threads

  1. [Release]LOLWAT | C++ Trainer for Combat Arms
    By KiN in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 08-23-2008, 11:51 AM
  2. [Release]LOLWAT | C++ Trainer for Combat Arms
    By KiN in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 08-23-2008, 08:48 AM
  3. Yay, My own settings for Combat Arms!
    By gudsoldier in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 23
    Last Post: 08-21-2008, 02:03 PM
  4. how do u get the weapons on combat arms dat are in black using mhs
    By pain123 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2008, 12:28 AM
  5. Best place to get hacks for Combat Arms?
    By Callousone in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2008, 03:23 PM

Tags for this Thread