Thread: Error

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Indian's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Error

    Everytime i try to use engine.exe with the cheat engine it says error while opening this process.... how to fix???

  2. #2
    kevi3434's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    495
    Reputation
    24
    Thanks
    44
    My Mood
    Psychedelic
    Try using the latest bypass. It's Stickied on the forums at the top...

  3. #3
    PyroCorona's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Canada.. Eh?
    Posts
    514
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    What hack are yew using?

  4. #4
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    reinstall CE reninstall Combat arms
    use a good bypass

    if problem continues I DON'T KNOW!

  5. #5
    Indian's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i reinstalled CE and i already use the bypass

  6. #6
    xianting's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    i have no idea

  7. #7
    xianting's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    .................

  8. #8
    Shark's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    6,057
    Reputation
    118
    Thanks
    651
    My Mood
    Mellow
    All that the new bypass does is make the game 600 times slower. (In a literal sense. I did the math.)
    Bibamus, gaudeamus.

  9. #9
    ImNoobzz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Naha, Okinawa
    Posts
    1,313
    Reputation
    17
    Thanks
    241
    Quote Originally Posted by xianting View Post
    .................
    Spamzors ftw hehe.
    If re-installing doesnt work, your computer most likely rejects you.

  10. #10
    Haze's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    NZL (GMT+12)
    Posts
    6,210
    Reputation
    292
    Thanks
    757
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by SnilNotSnail View Post
    All that the new bypass does is make the game 600 times slower. (In a literal sense. I did the math.)
    No it doesn't.... It bypasses to let you use hacks O-o

  11. #11
    Evilipod's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    11
    Thanks
    50
    Quote Originally Posted by FkN-Haze View Post
    No it doesn't.... It bypasses to let you use hacks O-o
    Erm, He knows that, hes saying that bypass is useless if your gonna lag like 600 times (Are you serious?)

  12. #12
    Shark's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    6,057
    Reputation
    118
    Thanks
    651
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Evilipod View Post
    Erm, He knows that, hes saying that bypass is useless if your gonna lag like 600 times (Are you serious?)
    Yes, I am serious. It changes the loading time from 30 seconds, to 30 minutes. Which, is 600x slower.
    Bibamus, gaudeamus.

  13. #13
    G1 Playa's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    126
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    use the bypass

Similar Threads

  1. Hellbreath Int Error?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2009, 10:04 PM
  2. Gunz Error Message
    By A7X Oblivian in forum Gunz General
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2006, 03:00 PM
  3. Connection error
    By DrKaOs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2006, 09:37 PM
  4. K Warrock error :(
    By i eat trees in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 09:40 PM

Tags for this Thread