Thread: Error

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Error

    Ok so this is probably spam but i don't care, I need help. I would love to play CA right now but i get this error message

    "Can not connect to the server, Please try again or visit
    combat.arms.net
    Error Code -2,10061"

    This is not the can not connect to the login server, it is not the error for vista users using chams, and i reinstalled CA and this is what happened

    when i clicked on engine.exe another error pops up saying
    Fail to update protection modules! - error code [0x00000005]
    This probably suppose to happen when you open engine.exe (not the game itself) but i dont know
    I already used the Search button and found nothing, I asked Nexon but they just do nothing about shit so help me please
    Last edited by Gentendo; 09-14-2008 at 02:44 PM.

  2. #2
    ImNoobzz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Naha, Okinawa
    Posts
    1,313
    Reputation
    17
    Thanks
    241
    You banned son!
    Just kidding, but that may be the problem..
    I've never heard of the -2 code..

  3. #3
    stuck7126's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by ImNoobzz View Post
    You banned son!
    Just kidding, but that may be the problem..
    I've never heard of the -2 code..
    wait i think i had this error one sec ill be right back and ill tell you how too fix this


    Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].

    --------------------------------------------------------------------------------

    Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].
    When you get this error, this mean's that you have to keep trying.
    Run whatever ur using as adminstrator for vista
    Press 'Delete' to exit without injection
    Then press oK
    Then you run Combat arms, and press start
    If it still give's you that error. keep trying.

    Don't say i made repost's.
    This is just to help some people.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Hope this helped ^_^
    Last edited by stuck7126; 09-14-2008 at 03:03 PM.

    Help me raise my Habamon!


    MPGH+CA Arms=PRO SHIET!
    TeeGeeSSS...The Gay Squad + CA Arms= MPGH Ass scrubbers


  4. #4
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Ok So even if you dont find out how to fix it tell me so I am not left hangin lol

  5. #5
    ImNoobzz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Naha, Okinawa
    Posts
    1,313
    Reputation
    17
    Thanks
    241
    Just keep checking this thread once in awhile, somebody will help eventually

  6. #6
    Drag's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Hospital
    Posts
    699
    Reputation
    11
    Thanks
    237
    My Mood
    Relaxed
    Gentendo, are you from america?
    If not, it is your IP.


  7. #7
    stuck7126's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Aggressive
    Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].

    --------------------------------------------------------------------------------

    Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].
    When you get this error, this mean's that you have to keep trying.
    Run whatever ur using as adminstrator for vista
    Press 'Delete' to exit without injection
    Then press oK
    Then you run Combat arms, and press start
    If it still give's you that error. keep trying.

    Don't say i made repost's.
    This is just to help some people.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Hope this helped ^_^


    i just posted that do that it should fix it

    Help me raise my Habamon!


    MPGH+CA Arms=PRO SHIET!
    TeeGeeSSS...The Gay Squad + CA Arms= MPGH Ass scrubbers


  8. #8
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    1. Take ur internet cord.
    2. take a knife.
    3. put knife up to cord.
    4. cut through cord.
    5. cry.
    6. click on my habamon and level it up.

  9. #9
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Drag View Post
    Gentendo, are you from america?
    If not, it is your IP.
    I am in America but i change my IP and it did not help

  10. #10
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    sorry for double post
    Quote Originally Posted by thedroid101 View Post
    1. Take ur internet cord.
    2. take a knife.
    3. put knife up to cord.
    4. cut through cord.
    5. cry.
    6. click on my habamon and level it up.
    ---OK don't be a Bitch---

    Also, I got engine.exe to run without the error but i still get my first error. Also i am not running any hacks i just cant get combat arms to open to the game.
    Last edited by Gentendo; 09-14-2008 at 03:15 PM.

  11. #11
    Drag's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Hospital
    Posts
    699
    Reputation
    11
    Thanks
    237
    My Mood
    Relaxed
    Go into your Combat Arms folder.
    Find your HackShield.exe and rename it back to HSUpdate.exe.
    Try that.


  12. #12
    stuck7126's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by thedroid101 View Post
    1. Take ur internet cord.
    2. take a knife.
    3. put knife up to cord.
    4. cut through cord.
    5. cry.
    6. click on my habamon and level it up.
    hahha was funny but spam much stay on topic ;P
    did you try useing Google...Google Solves everything

    Help me raise my Habamon!


    MPGH+CA Arms=PRO SHIET!
    TeeGeeSSS...The Gay Squad + CA Arms= MPGH Ass scrubbers


  13. #13
    Gentendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Drag View Post
    Go into your Combat Arms folder.
    Find your HackShield.exe and rename it back to HSUpdate.exe.
    Try that.
    It is already called HSUpdate.exe
    I hope i don't have to download a new client. I have reinstalled it like 4 times

  14. #14
    thedroid101's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    ████████
    Posts
    270
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Quote Originally Posted by Gentendo View Post
    It is already called HSUpdate.exe
    I hope i don't have to download a new client. I have reinstalled it like 4 times
    Yeah uh. just remove everything having to do with CA, and redownload EVERYTHING including the installer. if this dont work its probably like something to do with your IP. i dunno.

  15. #15
    stuck7126's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by thedroid101 View Post
    Yeah uh. just remove everything having to do with CA, and redownload EVERYTHING including the installer. if this dont work its probably like something to do with your IP. i dunno.
    yeah that would definitly work Lolz

    Help me raise my Habamon!


    MPGH+CA Arms=PRO SHIET!
    TeeGeeSSS...The Gay Squad + CA Arms= MPGH Ass scrubbers


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Hellbreath Int Error?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2009, 10:04 PM
  2. Gunz Error Message
    By A7X Oblivian in forum Gunz General
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2006, 03:00 PM
  3. Connection error
    By DrKaOs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2006, 09:37 PM
  4. K Warrock error :(
    By i eat trees in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 09:40 PM

Tags for this Thread