Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #1
    SheGotIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    141
    Reputation
    9
    Thanks
    242

    I got my chams to work! (kinda)

    This is for VISTA. I was messin' with my CA files, and remembered something. I deleted 3n.mhe to use it. So I fiddled with my Strife hack, and I got it to work.

    First I deleted 3n.mhe.
    Then, I opened up Chams.
    Started CA.
    Pressed Game Start.
    Waited until "3n.mhe" popped up again.
    And pressed "OK" on Chams.
    It took me over 72 tries, but I got a little of it working. The only thing that works was the Gold (Edited my Chams ) on the torsos.


  2. #16
    kirbythepuff's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Quote Originally Posted by SheGotIt View Post
    I care why? All I see you do is spamming.
    then what are you doing Ive actually benefited to this site not like you
    Destroy Nexon!

  3. #17
    SheGotIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    141
    Reputation
    9
    Thanks
    242
    Benefit. Right. And you can prove to me, how?

  4. #18
    kirbythepuff's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Many wways and im gonna stop arguing with you little 12 yr old wannabe flamer Ive got better things to do
    Destroy Nexon!

  5. #19
    SheGotIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    141
    Reputation
    9
    Thanks
    242
    Exactly, you don't benefit crap.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Help] Strifes Chams not working on Vista anymore?
    By PyroCorona in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2008, 11:20 AM
  2. Chams wont work a 2nd time
    By DarkSoda in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 02:14 AM
  3. Chams doesnt work!!!!
    By lyabccba in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2008, 04:57 AM
  4. cant get the preinstalled chams to work..
    By longjohnisme in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2008, 10:30 AM
  5. need one chams with work after update
    By gabiruskt in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-07-2008, 03:04 PM

Tags for this Thread