Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
  1. #1
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38

    [tutorial]New Combat arms Glitch

    Sup i found this glitch and it works ok so this is how u do it.

    -Ok so i m buying Scope Which is locked!!!

    -Go to modification with ur regular gun or with any gun who got no scope..

    -Click on regular Scope and click on buy then it says Prices click for 1 day then "OK"

    -Now it says Attack or Cancel Click on Attach and as soon as u click on Attach click on the one which r locked and i clicked on the last one which was LOCKED.like if u wanna buy Scope then buy regular Scope and then click on the 1 which is locked, same in supressor....
    Look at my Lvl and look how i unlocked the Scope
    Proof:










    __________________
    This was found by
    MPGH andyklk2009

  2. The Following 7 Users Say Thank You to Andyklk2009 For This Useful Post:

    altrdwolf (10-11-2008),bboy500 (10-11-2008),darkfang12 (10-11-2008),Hyak (10-11-2008),koor (10-12-2008),splitterlt03 (10-12-2008),ximsonoobx (10-11-2008)

  3. #2
    kirbythepuff's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Nuce fin, Im not sure if it works though I cant really understand u
    Destroy Nexon!

  4. #3
    Shark's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    6,057
    Reputation
    118
    Thanks
    651
    My Mood
    Mellow
    It works, just not very useful.
    Bibamus, gaudeamus.

  5. #4
    dhxamunra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    rock on

  6. #5
    bomberau's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    u get reset if u do it

  7. #6
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    hmmmm just use you hacker account but i don't think you could get reset unless you unblock a gun

  8. The Following User Says Thank You to Andyklk2009 For This Useful Post:

    splitterlt03 (10-12-2008)

  9. #7
    bomberau's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    my main is my hack acc lol.. anyway why am i geting error message 0 and u can do that gltich with the s1 and s3 (if u ahvent unlocked s3)

  10. #8
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    boomber you need to click have a gun that do not have a compressor or a scope thing then when you go on says Mod you wil be able to do it just click at a Scope thing called ACOG TA3 Scop when you click it to buy it..its going to ask you if you want to attach it you will need to click "Enter" and as soon as you click enter and double click really fast on a "Compressor or a Scope" you want to buy

  11. The Following User Says Thank You to Andyklk2009 For This Useful Post:

    splitterlt03 (10-12-2008)

  12. #9
    ImNoobzz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Naha, Okinawa
    Posts
    1,313
    Reputation
    17
    Thanks
    241
    Meh.
    Lots of typos and mis-spells, but it works, nonetheless.
    Thanks for this.

  13. #10
    igorw's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Twisted
    This have no sense -.- why we wanna this??

  14. #11
    ximsonoobx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Relaxed
    igor we cant understand u too so just try at least he found it give him some credit...

  15. #12
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    this is my secand time i found somethinig good

  16. The Following User Says Thank You to Andyklk2009 For This Useful Post:

    splitterlt03 (10-12-2008)

  17. #13
    ximsonoobx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Relaxed
    dam... i used to have 250 post... but MPGH had a server down and lowered me by 100 anyways nice find. hope this actually helps the nubs who cant get pub hack working...

  18. #14
    Andyklk2009's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Red Dots
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    Thanks dude!!
    I'll be working Hard to Find New Things Inside Combat arms"

  19. The Following User Says Thank You to Andyklk2009 For This Useful Post:

    splitterlt03 (10-12-2008)

  20. #15
    herowic's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Andyklk2009 View Post
    hmmmm just use you hacker account but i don't think you could get reset unless you unblock a gun
    When heartbeat wasnt out i glitched it and i got reset i glitched every gun that wasnt out..and still got reset

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Combat arms glitches
    By dr1nkm1lk in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 36
    Last Post: 10-27-2008, 08:19 PM
  2. Combat Arms Glitching Team
    By nighthawk3 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 23
    Last Post: 10-20-2008, 07:15 PM
  3. Post your ideas for new Combat Arms Hacks here!
    By PyroCorona in forum General Hacking
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2008, 06:16 PM
  4. New combat arms update?
    By assason99 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-27-2008, 12:43 PM
  5. New Combat Arms Haking Video #2
    By Drown2008 in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 08-26-2008, 06:25 PM

Tags for this Thread