Thread: HP Regen ADDIE

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
  1. #1
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60

    HP Regen ADDIE

    just thought i might give it to who ever needed it

    HP regen
    069DF9C4



    thats it thank me if i helped u
    FOLLOW DIRECTIONS ON PIC TUT





    Last edited by nighthawk3; 10-19-2008 at 03:39 AM.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to nighthawk3 For This Useful Post:

    cryzies (10-19-2008),Joshcarr2006 (10-19-2008),Leet (10-19-2008),procurando (10-19-2008),XxDrazzoXxZ (10-19-2008)

  3. #16
    ZackArkicha's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    do u attach process engine.exe?

  4. #17
    cryzies's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thx, pics helped

  5. #18
    thisisakevin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    how come i cant tick it :/

  6. #19
    thisisakevin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    it also has no value :X

  7. #20
    XxDrazzoXxZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    turn around, im behind u!
    Posts
    671
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    Do I open CA then type in everything and when im ingame hit the hotkey and it works??

  8. #21
    hackerko's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Reputation
    9
    Thanks
    13
    Ok this is what I did:
    1. Open MPGH Pub 1.05
    2. Start Combat arms
    3. In-game I alt tab then opened CE 5.14 and attached Engine.exe
    5. I followed your guide but I set my hotkey as Alt + 2
    6. I went back to game.. pressed the hotkey but nothing happened
    WHat did I do wrong?

  9. #22
    cryzies's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by thisisakevin View Post
    how come i cant tick it :/
    ya same here >.>

  10. #23
    XxDrazzoXxZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    turn around, im behind u!
    Posts
    671
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    Do I open CA then type in everything and when im ingame hit the hotkey and it works??

  11. #24
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    first run ca with bypass attach to engine.exe and then follow my guide and set hotkey so that in game u press it and ur HP Regenerates

  12. The Following User Says Thank You to nighthawk3 For This Useful Post:

    lilwayne2 (10-19-2008)

  13. #25
    XxDrazzoXxZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    turn around, im behind u!
    Posts
    671
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by nighthawk3 View Post
    first run ca with bypass attach to engine.exe and then follow my guide and set hotkey so that in game u press it and ur HP Regenerates
    KK thank you

  14. #26
    hackerko's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Reputation
    9
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by nighthawk3 View Post
    first run ca with bypass attach to engine.exe and then follow my guide and set hotkey so that in game u press it and ur HP Regenerates
    Doesnt work I did what exactly you said but when I press the hotkey nothing happens and when I alt tab the value says "???"

  15. #27
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    if it worked for dragon then u did somthing wrong

  16. The Following User Says Thank You to nighthawk3 For This Useful Post:

    lilwayne2 (10-19-2008)

  17. #28
    lilwayne2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dont pick alt 2 you use number 2 in game to switch wepons -.-

  18. #29
    Guitar Hero's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Not here.
    Posts
    185
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Lurking
    I might be missing something but can't we just add that address, then freeze it?...

  19. #30
    cryzies's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i think it chamges it addie

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [detected]new addies trainer (use at own risk)
    By cjg333 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 07-20-2007, 07:21 PM
  2. did some addies change
    By cjg333 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2007, 10:56 PM
  3. [Request] STOP pb addy
    By nabbos in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2007, 05:38 AM
  4. Cheat Engine addys?
    By boyyoyo in forum Knight Online Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2007, 03:07 PM
  5. No recoil/no spread addys?
    By IBEZ in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 01-14-2007, 09:39 PM

Tags for this Thread