View Poll Results: Does this happen to you?

Voters
6. This poll is closed
  • Always

    3 50.00%
  • Usually

    0 0%
  • Sometimes

    0 0%
  • Never

    3 50.00%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 16 of 16
  1. #1
    EvilSparx's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    GFX Section
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    16

    Angry Combat Arms Fails...

    When i start up combat arms, the hackshield takes ages to load, and then and error comes up saying:

    Failed to update protection modules. - Errorcode [0x30000090]

    i have completely reinstalled combat arms and removed any hack that were in the CA directory, and i still get an error.

    anyone else have this problem?
    If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried.
    Click Here For The Best Combat Arms Hack Site

  2. #16
    mastakilla8's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    if u have the setup just resetup the game

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Combat arms failed??
    By Deased in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-26-2009, 10:07 AM
  2. combat arms FAIL
    By whobansme?? in forum Combat Arms Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2009, 08:31 PM
  3. Replies: 31
    Last Post: 02-25-2009, 05:53 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-24-2009, 07:39 PM
  5. Combat Arms fails lol
    By Thetoiletguy911 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2008, 11:45 AM

Tags for this Thread