Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Jayz34's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Mozilla Firefox
    Posts
    145
    Reputation
    11
    Thanks
    41
    My Mood
    Hot

    Nexon is ****** up!!!

    Nexon is ****ing clumsy can't fix anything for ****.
    I can't play a game this is the shit I get... "Fail to update protection modules!-Error Code[0x30000090] Any one know what this means??
    Quote Originally Posted by whit View Post
    These minions fucking suck they know ca just patched
    they need to close this shit

  2. #2
    kill3r4lyf's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Posts
    338
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    Hmmm......well i dont know how to fix it but back when a lot of the good public hacks were out and arnolds bypass when you didnt hit ok fast enough then you would get that error message. im pretty sure its hack-related though.maybe look through your CA folder for any hacks.

    ---Made by Cruel.RJizZle

  3. #3
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    hey! you fucking dickweed
    mpgh don't have no fucking curse filter

  4. #4
    Kage56's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    243
    Reputation
    21
    Thanks
    7
    I've never experienced that error before :\

  5. #5
    GOD's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    I am the God
    Posts
    11,084
    Reputation
    15
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Amazed
    try restarting ur computer >_> that might fix it
    I am the God.

  6. #6
    imnotron's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Or reinstall combat arms, and the hacks =/

  7. #7
    Hyak's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    120°16.1'W 47°20'N
    Posts
    11,525
    Reputation
    508
    Thanks
    844
    yd u * it up? fucked?

  8. #8
    RJ's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Over there.
    Posts
    5,545
    Reputation
    1082
    Thanks
    1,403
    My Mood
    Twisted
    Fuck word filters!

    END THE FED

  9. #9
    iluv114's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Not to me!

  10. #10
    scruffball's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Lol maybe just check for answers on Combat Arms forums or the Faqs. If all else fails....Reinstall, Restart comp, and startover!

  11. #11
    Yucong's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    dude i have that too just turn off your norton firewall. it will work

  12. #12
    dr1nkm1lk's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Scripting VB in my basement, and eating Cheezies.
    Posts
    378
    Reputation
    11
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by Gourav2122 View Post
    hey! you fucking dickweed
    mpgh don't have no fucking curse filter
    L
    M
    F
    A
    O

  13. #13
    labtop46290's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    when the eroor message comes up something in the HS file has been changed or deleted the easiet way to fix is to just reinstall

  14. #14
    MortalDefiance's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    162
    Reputation
    11
    Thanks
    8
    >_> It means your Hackshield is out of date. Also happens when you try to use a patched bypass.

  15. #15
    Jayz34's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Mozilla Firefox
    Posts
    145
    Reputation
    11
    Thanks
    41
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by MortalDefiance View Post
    >_> It means your Hackshield is out of date. Also happens when you try to use a patched bypass.
    i am using the mpgh bypass so does that means MPGH bypassed is patched 0_o
    Quote Originally Posted by whit View Post
    These minions fucking suck they know ca just patched
    they need to close this shit

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. nexon plug
    By kga8864 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2009, 01:56 PM
  2. nexon plugins and korean client how to download??
    By 123456789987654321 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 07-28-2008, 01:22 PM
  3. Nexon Registration Needs REAL KSSN'S Now
    By Synns in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 08-01-2007, 06:26 AM
  4. [req]Nexon plug
    By urmomlol in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2007, 06:19 PM
  5. Can't get on nexon site
    By urmomlol in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2007, 09:31 PM

Tags for this Thread