Thread: 1.07 Problems

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Czar's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    12,652
    Reputation
    1136
    Thanks
    4,294,967,295

    Post 1.07 Problems

    erk, this is likely my fault, but as of today 1.07 will say its injected and everything.. but when i start combat arms i have no lower white bar/ hacks and delete wont bring up the window

    [ i have my norton anti-vi/ internet security disabled.. and i try restarting/ downloading again]

    anybody care to take a whack at this? its appreciated [;

  2. #2
    poptang's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Lonely
    I tried doing what the stickies said but it doesn't work for me xP

  3. #3
    hotfudge2100's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    next to ur house
    Posts
    1,423
    Reputation
    11
    Thanks
    475
    this u put ur user and pass in the settings?
    respect list:
    NabDab (teh Arab Of America)
    Plokmii

    Dorado (<3 HIM MORE than plokmii the cooliest in CS group!)

    DEAD BONES BROOK

  4. #4
    joemomma's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    female
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Mellow
    redownload combat arms, no need to do it more than 2 times. then download snpbrowse and reconfigure the drive of the ca and then completely uninstall your antivirus if it still doesnt work and then install it again this time with a new key

    if nothing works then pour water on your harddrive

  5. #5
    Inna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    11,161
    Reputation
    61
    Thanks
    270
    My Mood
    Tired
    The hack is detected anyways, so don't waste your time.

  6. #6
    scapecoolioboy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    277
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    kanna how the fhuck is it deteced i was just using and i have vista

  7. #7
    Dustyn's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Nampa, ID
    Posts
    195
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Sad
    Most likely you have the hacks on but can't see the watermark or the menu. Do what you do to injest it and start the game, and after it's up minimize it and open it again. Sometimes happens to me.

  8. #8
    hungdinh's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i got the same problem....

  9. #9
    Gallifrey's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bashful
    1.07 hack is detected , it tells me that anytime i try to use it.

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM

Tags for this Thread