Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    nubz66's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    New hack problems

    K so i must just be retarded, i downloaded the public hack, put it in the combat arms folder, added in my login(http://www.mpgh.net login info right?) but i tried starting it up about 5 times and nothing happens when i press delete which brings up the menu or should correct? What am i missing i'm feeling completely computer illiterate right now please someone help

  2. The Following User Says Thank You to nubz66 For This Useful Post:

    migizzle (12-17-2008)

  3. #2
    shawnmanch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im getting same issue
    idk wat to do! ='C

  4. #3
    simOnz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yea same. what am i doing wrong?

  5. #4
    skules's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    what version of CA are you using and have you downloaded the latest version of the hack.

  6. #5
    mr_cbrooks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have the new patch and downloaded the new hack and I to am having the same issue

  7. #6
    nubz66's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    From what i believe i do, in case i'm missing the latest can you give me the link to the latest patch? is there some step i'm missing?

  8. #7
    pnus88's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Anyone found an answer to this problem? im getting same issue... thinking its probably hackshield.

  9. #8
    aznballs's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    ummm try renaming the MPGHPUB.asi thing to something else

  10. #9
    bomberau's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    I'm geting a worse issue it says Combat arms has stopped running trying to find a solution

  11. #10
    aeroplane's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Ok guys I had the same problem as you guys and this is how i fixed it. Please make sure your anti virus is completely off. If it's AVG you have to get rid of it since it does not really have an actual shutdown action. Now download the .rar file save it. Right click open containing folder, extract files with winrar into your Combat arms folder double click settings and put in your username and password

    Make sure you have no other previous hack files otherwise it wont work happy hacking!

  12. #11
    WhiteDiego's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    what do you use for a anti virius detector system?

  13. #12
    tacky45's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    everywhere
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by bomberau View Post
    I'm geting a worse issue it says Combat arms has stopped running trying to find a solution
    I had the exact same thing(I am running Vista). I installed the patch and then I looked through the tutorial for installing the hack(the one with the nice pictures). So I did all that made sure i had the framework thing installed and everything. So then when it didn't work anymore even after restarting my PC after uninstalling avg and turning all the stuff it says to off I uninstalled CA and reinstalled it and put the hack back in. The hack still won't work. I even tried renaming the .asi file like it was mentioned in this thread. If anyone can give me and the others a hand it would be appreciated.

  14. #13
    spe720's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Well i dont have an anti virus XD (i know rely bad) and it still duzn't work.
    i get the cannot inject dll error almost everytime. i tried it 10 times and got 9 Dll errors and one this product needs updating please refer to mpgh.net or our irc at irc.mpgh.net

  15. #14
    pnus88's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    What he sed ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

  16. #15
    Spiralhawk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Mine just crashed when after i click play on the launcher =/

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. MPGH Warrock New Hack: Response to
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 94
    Last Post: 02-20-2007, 05:06 PM
  2. MPGH Warrock New Hack
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2006, 01:03 PM
  3. Bypass/New Hacks?
    By Bull3t in forum Gunz General
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2006, 11:19 PM
  4. New Hack By 1h1a1i
    By 1h1a1i in forum Gunz General
    Replies: 11
    Last Post: 06-21-2006, 09:48 PM
  5. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM

Tags for this Thread