View Poll Results: What is wrong?

Voters
26. This poll is closed
  • Your computer is messed up

    6 23.08%
  • Combat Arms is down

    5 19.23%
  • The hacks messed up your "CA" folder

    15 57.69%
Page 11 of 23 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 334
  1. #1
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854

    Hack problem

    Okay, this is the first time I have ever used/tried to use the mpgh public hacks. Anyways I'm running windows Vista and I disabled UCA or w.e. its called and i put all the files in my folder and basically followed everything said in the directions. When i start the game it loads up and then it says Combat Arms Has Stopped Working -Windows will look for a solution- and more crap. Now when i took the files out of my folder i got the same problem. Is there something wrong with...

    Computer
    Combat Arms
    Hacks

    Is my computer messed up, did the hacks mess up my Combat arms folder, or is combat arms down or something?


    I need answers :[

    -Thanks

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Ryguy For This Useful Post:

    Andres1816 (12-21-2008),sandybalsac (12-21-2008)

  3. #151
    Guitarist's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My problem is when i start combat arms.exe its takes me to the little screen and then it comes up with the error where is says "Send error report" or "Dont send"

  4. #152
    warlock366's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this is bull it isnt workin

  5. #153
    wArRiGaL's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    dudes, its supposed to bring you to the forum>.> and try restart your pc, it does help if its a conflict issue...however my problem is constant disconnections during games, apart from that the hacks work fine tyvm! xD

  6. #154
    kibukale000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wtf my server looses connection after like 5 min

  7. #155
    kibukale000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wats wrong

  8. #156
    kibukale000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    same here wat the fuck

  9. #157
    jtb224's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Arkansas
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    hmmm

    Would be nice to hear from a mod every once in a while instead of just reading through ppl complaining like me....ive went thru the whole thing and done the step by step and still nothing...no problems errors or nething CA works fine...just no hacks, so would a mod just reply period?

  10. #158
    AaronH1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    If you can't get the hacks to work then its something YOU did wrong. But for many others such as myself the hacks work fine but we get disconnected every 30 minutes. WTF MODS HELP US!

  11. #159
    xdinox3x's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    yes. the hacks them selves work fine. but after using them for some period of time you get disconnected.

  12. #160
    haxorsrkingz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yea the haxs are perfect ty mpgh but it just keep discoonecting sayin the connection to the server has ended were just wondering why it keeps happening

  13. #161
    badsmell101's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i dont know why but it keeps saying connection to server lost during games.

  14. #162
    chickreapper's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Hey I'm New And Do They Work?

  15. #163
    AaronH1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    OMFG PEOPLE EVERYONE IS GETTING THE SAME THING. No need to post it over and over again.

    BUT THE MODS DO NEED TO HELP US!

  16. #164
    WonderBoy1993's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yea my combat arms wont even run anymore im running vista and i turnbed the uac off also am runnin it under admin is this a personal prob?

  17. #165
    xdinox3x's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    and people need to stop asking if there working and stupid questions read teh fucking thread before you post shit

Page 11 of 23 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Similar Threads

  1. I Have Problem With my hacks injector
    By maroon02 in forum WarRock Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2011, 01:27 AM
  2. If you are having problems with Drgns hack pack visit here
    By bean147932 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 07-13-2009, 01:13 PM
  3. Having problem with public hacks plz help
    By andy12395 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 11:15 AM
  4. I am Having problems with the hack
    By mexicano007 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-2008, 11:49 AM
  5. warrock hacks post them here !!!
    By germo in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2007, 05:17 PM

Tags for this Thread