Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 106
  1. #1
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15

    Connection to server lost when running hack?

    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to GladiatorLD For This Useful Post:

    1034 (12-23-2008),arkon420 (12-20-2008),djkeduardo (12-19-2008),Jacobas (12-20-2008),paulhaas (12-19-2008)

  3. #31
    Noescapingus's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    Thats what I said before hotfudge2100 i do make sense by the way, If you had read it properly you'd see I said at the end "You need a new bypass bro."

    -Remeber to thank me :3

  4. #32
    mlkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Under Your bed
    Posts
    442
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Mellow
    weird though i dont remember my hack shield updating...

  5. #33
    mlkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Under Your bed
    Posts
    442
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Noescapingus View Post
    Thats what I said before hotfudge2100 i do make sense by the way, If you had read it properly you'd see I said at the end "You need a new bypass bro."

    -Remeber to thank me :3
    omg seriosuly whats with the remember to thank u thing we all know its the bypass >.>
    -----
    btw sorry for double post :P

  6. #34
    hotfudge2100's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    next to ur house
    Posts
    1,423
    Reputation
    11
    Thanks
    475
    idk updating usually happens fast it used 2 be like 1 second done they said they improved hackshield i didn't really notice but it was a bit slower i guess but idk it most logical reason

    -remember headshots neoscapingus and Don't thank him :3
    respect list:
    NabDab (teh Arab Of America)
    Plokmii

    Dorado (<3 HIM MORE than plokmii the cooliest in CS group!)

    DEAD BONES BROOK

  7. #35
    Noescapingus's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    Mlkey dont double post dude you can get in crap for that and many people just dont know this stuff, plus I mentioned it before myself and I proved my point towards fudge's comment. From earlier, also please remeber to thank me is a habit so forgive me.

    -Please Remeber to thank me.

  8. #36
    haroldsax's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm assuming the bypass isn't working anymore. Needs to be updated.

  9. #37
    mlkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Under Your bed
    Posts
    442
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Noescapingus View Post
    Mlkey dont double post dude you can get in crap for that and many people just dont know this stuff, plus I mentioned it before myself and I proved my point towards fudge's comment. From earlier, also please remeber to thank me is a habit so forgive me.

    -Please Remeber to thank me.
    did u even read my second post? look at it it was edited even b4 u comented on this bs, read b4 u talk crap

  10. #38
    liklviscious's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    k so.. its the bypass... dude said to make a new one... how do i do that???? anyone know or can help plz and thank you.

  11. #39
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    I dont think it has anything to do with the site going down. Why would it?

  12. #40
    Kenshyn22's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just don't freaking use the hack then, lol.
    I bet you'll be able to hack then.

  13. #41
    lagginswag's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    572
    Reputation
    10
    Thanks
    156
    My Mood
    Psychedelic
    gladiator because you need to login to the site to activate the hacks.

    this is why you need a mpgh account lmao

  14. #42
    doomkooma's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Theawsomest1 View Post
    Oh..... weellll then. I have no clue. Maybe they know when something is running directly off their program. The last versions were running within CA but this one is running on it. THey probably have a safety something or other that detects this.
    i think they do becasue it said found abnormal gamplay than disconnected me never had proglems with the *** hacks

  15. #43
    mfs2004rp's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I have the same problem with disconnect ... all time ... im playing and wow ... disconnect .. why?? Some solutions? I was edit setting file and dont press DEL key in game. Something about gamers IPs? I think they watch the game folder too ... who knows ... if folders game have any different file ... i think. If u delete hack arqs the disconnections stop ... Some help! Thanks!

  16. #44
    mpghpwns's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    this happens to me every 20 minutes or so i wonder whats wrong?

  17. #45
    goldfishsoda's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i keep loosing it also and i have no clue why except maybe they figured something out i just dont know what

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 colour scheme error when running hack
    By lasts3cond in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2010, 06:30 AM
  2. the connection lost for public hacks for CA
    By underpunch12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2008, 09:25 AM
  3. connection to server has lost
    By i mex you up in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 08:48 AM
  4. a hack to join any server even when they are full
    By janii in forum Knight Online Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2008, 01:49 AM
  5. Lost connection to server ?
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2008, 08:47 PM

Tags for this Thread