Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
  1. #1
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15

    Connection to server lost when running hack?

    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to GladiatorLD For This Useful Post:

    1034 (12-23-2008),arkon420 (12-20-2008),djkeduardo (12-19-2008),Jacobas (12-20-2008),paulhaas (12-19-2008)

  3. #46
    liklviscious's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can someone please help!!! anyone know whats going on and how it can be fixed??

  4. #47
    benditoloco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Ahh

    Goddd i keep getting disconnected... are ppl working on this?

  5. #48
    cameraman's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    gqwgeewg
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    try other hacks? but yeah, the mpgh public hack is making you lose connection in the middle of game, and I also get TELETRANSPORTING lags when i'm playing. and sometimes the game freezes, so it's like time has frozen and no one moves, but you walk around and you can't kill or anything, or open doors, or pick up guns.. it's weird.

  6. #49
    thelegendjdt's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Wink combat arms disconnects and the pub rel

    it hits me too, about half way thru every 2nd game.

    something needs to be fixed

    obviously

    what I dont fucking know
    i didnt write the shit

    but im considering it

    anyways, I iced my resident and cl-hedxed mem while playing, and it makes reference everytime back when it disconnects and no reference is to original game files.

    nothing to guess about it

  7. #50
    Viet1919's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    wierd works great for me
    make sure anti is down and old hacks are deleted

  8. #51
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Quote Originally Posted by lagginswag View Post
    gladiator because you need to login to the site to activate the hacks.

    this is why you need a mpgh account lmao
    Were you born an idiot? You dont need to log in to the actual website to enable the hack. The website didnt come up numerous times and the hack still worked in game, the problem was, it would disconnect. Logging into mpgh.net has nothing to do with it. Even when the website was down the hack still worked. Try again.

  9. #52
    Noescapingus's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    36

    Red face

    Quote Originally Posted by GladiatorLD View Post
    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.
    Its because combat arms is patching your hack up(your bypass which gets pentrates the hackshield) and the rest im not sure but anyways they are patching up that hack and dave and others are making a new hack thats why that is happening.

  10. #53
    vikashfoolsu's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Seattle -.-
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ya I've also been hearing a good amount about this problem. I think Dave is fixing... Although i suggest you dont press the "delete" key anytime you are running Combat Arms, and also don't extrace the "endingbanner.exe" in to your CA folder, as Nexon may be searching more broadly than before.

  11. #54
    darkdaike's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    San Francisco
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    In Love
    connection to the server has now ended?

  12. #55
    avengedgodz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I agree its with in the hacks not only does it disconnect me it cuts off messaging friend list and clan friend got this same download caused issues with his pc So i am guessing codeing problem maybe should be looked at.

  13. #56
    solidsnake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    It must be something within the hack. hmmmmmmm............wonder if it's gonna get fixed.

  14. #57
    crappule20's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored
    im just playing right now and i play 15m and connection lost

    thanks to the team to make some effort to fix that

  15. #58
    Jacobas's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    I have the same problem... I think we need to find the banning feature in engine with a bypass decoder like ollydbg

  16. #59
    Jacobas's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    OMG ISNT IT ABOUT TIME A MODERATOR HELPED US?

  17. #60
    jfa21's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what are yall idiots?
    if you want to play without getting disconnected remove the hacks from your CA folder.
    No more dced, but no more hacks
    your just gonna have to wait for Dave to fix the HShield Bypass.
    stop posting about this.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 colour scheme error when running hack
    By lasts3cond in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2010, 06:30 AM
  2. the connection lost for public hacks for CA
    By underpunch12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2008, 09:25 AM
  3. connection to server has lost
    By i mex you up in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 08:48 AM
  4. a hack to join any server even when they are full
    By janii in forum Knight Online Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2008, 01:49 AM
  5. Lost connection to server ?
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2008, 08:47 PM

Tags for this Thread