Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
  1. #1
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15

    Connection to server lost when running hack?

    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to GladiatorLD For This Useful Post:

    1034 (12-23-2008),arkon420 (12-20-2008),djkeduardo (12-19-2008),Jacobas (12-20-2008),paulhaas (12-19-2008)

  3. #61
    qwertycow's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Me too...

  4. #62
    benditoloco's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how does it work for you? you don't get disconnected?? how?

  5. #63
    Gixxer05's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    ssasasas
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Lets think....What do we know.....I played with these hacks for like 2 days with no issue....Now everyone is having D/C issue....Two things come to mind.....One CA is understanding that we also log into this site or something because we have to have info in settings file.....Meaning that its sends packets of info out to this server.....Number two, we log into this site when we log into the game......Possible that they (this server) are having issues..... This on the understanding that is always using our id to see whats going on. Not sure how it works. *** did not require log ins (never DC). Just thinking.....Thats ALL.....

  6. The Following User Says Thank You to Gixxer05 For This Useful Post:

    squirell09 (12-20-2008)

  7. #64
    SgtMiclan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Texas
    Posts
    536
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Cynical
    Actually from what I have read.... T G S is having the same issues with disconnection....it's most likely the bypass for both MPGH and T G S are broken....Hackshield must have been upgraded...there were rumours that hacks would be tooken care of shortly after the 16th...so who knows...

  8. #65
    squirell09's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    the hack shield is down for now it should be back up and running either later today or tommorrow, i found that on one of the threads where the creater said why it was down and said that it would be back up

  9. #66
    Gixxer05's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    ssasasas
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    yeah, is server side im thinking. Where did you read T G S is having same issue?

  10. #67
    jackman2222's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    C.A californya
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    In Love
    this sucks i hate always being d/c and any 1 who has that stay in 1 spot shot and kill thing some1 tell me how it is

  11. #68
    squirell09's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    if tthe hack shield isnt going to work after they get it back up i sugest getting a new hacking shield or making one and posting it

  12. #69
    jackman2222's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    C.A californya
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    In Love

    hacks

    they where but then the hs got updated even more so pretty much we are fuged til tommarow because the dude said he will fix'em tomarrow

  13. #70
    squirell09's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    btw if anyone finds a hack shield that works and protects this hack plz post it

  14. #71
    tyrannox49's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hey guys, im thinking about in the combat arms folder, there is a bin called rwdata.bin, i think htat keeps track of all the hacks you are using and it is sent to there where the nexon company can see the packets you are using. then they DC you everytime you function it.

    no wonder why T G S isn't releasing 3.0.9...

  15. #72
    fallenleaves's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Gixxer05 View Post
    Lets think....What do we know.....I played with these hacks for like 2 days with no issue....Now everyone is having D/C issue....Two things come to mind.....One CA is understanding that we also log into this site or something because we have to have info in settings file.....Meaning that its sends packets of info out to this server.....Number two, we log into this site when we log into the game......Possible that they (this server) are having issues..... This on the understanding that is always using our id to see whats going on. Not sure how it works. *** did not require log ins (never DC). Just thinking.....Thats ALL.....
    Dude are you like from this kind of fucking crazy people who just dont understand shit from their lifes?

    THERE WAS JUST A UPDATE OF THE HACKSHIELD, HAPPENS ALL THE TIME GET OVER IT BIATCH.

  16. #73
    magic887's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    523
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    I guess Hackshield

    updates more now.


  17. #74
    Gixxer05's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    ssasasas
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    OK a$$, when was this update..

  18. #75
    Fairplay?'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    On the Cat-Land
    Posts
    485
    Reputation
    9
    Thanks
    174
    Quote Originally Posted by GladiatorLD View Post
    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.
    You are a no life NERD!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 colour scheme error when running hack
    By lasts3cond in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2010, 06:30 AM
  2. the connection lost for public hacks for CA
    By underpunch12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2008, 09:25 AM
  3. connection to server has lost
    By i mex you up in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 08:48 AM
  4. a hack to join any server even when they are full
    By janii in forum Knight Online Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2008, 01:49 AM
  5. Lost connection to server ?
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2008, 08:47 PM

Tags for this Thread