Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 106
  1. #1
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15

    Connection to server lost when running hack?

    I keep losing my connection when the hack is running,never happened before. Im not lagging either. I have 4 gig of RAM and a 9800 gtx nvidia graphics card.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to GladiatorLD For This Useful Post:

    1034 (12-23-2008),arkon420 (12-20-2008),djkeduardo (12-19-2008),Jacobas (12-20-2008),paulhaas (12-19-2008)

  3. #2
    cr1973's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    I get the exact same problem. It is the hack, if you remove it, you won't get booted... wonder if it's getting fixed???

  4. The Following 3 Users Say Thank You to cr1973 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),iamsoawesome (12-23-2008),paulhaas (12-19-2008)

  5. #3
    Theawsomest1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    its not getting fixed, they are just watching anytime the delete button is pressed. It's a new strategy instead of patching constantly.

  6. The Following 3 Users Say Thank You to Theawsomest1 For This Useful Post:

    arkon420 (12-20-2008),djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  7. #4
    cr1973's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Well what if I start up CA and don't hit the delete key? I don't think I did last time and I still got disconnected

  8. The Following 2 Users Say Thank You to cr1973 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  9. #5
    shinydragon15's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Dude, Bypass is dead

  10. The Following 2 Users Say Thank You to shinydragon15 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  11. #6
    McGinley's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    346
    Reputation
    6
    Thanks
    61
    Quote Originally Posted by Theawsomest1 View Post
    its not getting fixed, they are just watching anytime the delete button is pressed. It's a new strategy instead of patching constantly.
    If that's true, then why not just edit the settings file? (ex - chams=1 instead of chams=0)

  12. The Following 2 Users Say Thank You to McGinley For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  13. #7
    Theawsomest1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Oh..... weellll then. I have no clue. Maybe they know when something is running directly off their program. The last versions were running within CA but this one is running on it. THey probably have a safety something or other that detects this.

  14. The Following 2 Users Say Thank You to Theawsomest1 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  15. #8
    zerofailure's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Under your fridge.
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    My Mood
    Psychedelic
    I need help with this too, I get disconnected after two games, I don't lag and it just d/c me!

  16. The Following 2 Users Say Thank You to zerofailure For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  17. #9
    crappule20's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored
    i have the same problem connection lost

  18. The Following 2 Users Say Thank You to crappule20 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008),paulhaas (12-19-2008)

  19. #10
    GladiatorLD's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    No. Its something different. If it was combat arms that was kicking us off then it would kick us off at the beginning of the game not after we played a few rounds. It has to be something within the hack that is making it lose connection to the internet. Its not the delete key either i have never pressed it while in game i always edited it in the settings.

  20. The Following 7 Users Say Thank You to GladiatorLD For This Useful Post:

    boiled_noobage (12-23-2008),djkeduardo (12-19-2008),hauntedbyangels (12-23-2008),iamsoawesome (12-23-2008),paulhaas (12-19-2008),TRASHman80 (12-28-2008),VuDo0 (12-21-2008)

  21. #11
    kelvinkong's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    same.. thing here and this happenned to my old acc too... and it got banned... after the constant dcs... so yeah......

  22. The Following User Says Thank You to kelvinkong For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008)

  23. #12
    zerofailure's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Under your fridge.
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    My Mood
    Psychedelic
    So do you think there needs to be a new bypass? Or is it something they (dave) w/e forgot to do?

  24. The Following User Says Thank You to zerofailure For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008)

  25. #13
    Theawsomest1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Well then idfk, when you guys figure it out, tell me. I was able to play like 3 games when I first dwnld it. Now I barely get through one.

  26. The Following User Says Thank You to Theawsomest1 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008)

  27. #14
    crappule20's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored
    j'espere qu'il vont trouvez une solution

  28. The Following User Says Thank You to crappule20 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008)

  29. #15
    playgames3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    on the internet
    Posts
    207
    Reputation
    9
    Thanks
    29
    i think its the bypass that dead. same problem with me happens everygame. GRRR please fix it

  30. The Following User Says Thank You to playgames3 For This Useful Post:

    djkeduardo (12-19-2008)

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 colour scheme error when running hack
    By lasts3cond in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2010, 06:30 AM
  2. the connection lost for public hacks for CA
    By underpunch12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2008, 09:25 AM
  3. connection to server has lost
    By i mex you up in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 08:48 AM
  4. a hack to join any server even when they are full
    By janii in forum Knight Online Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2008, 01:49 AM
  5. Lost connection to server ?
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2008, 08:47 PM

Tags for this Thread