Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    fallenleaves's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Happy

    The hacks works for me with out DC,come in IF YOU WANT THE HACKS TO WORK.

    Hello

    Umm since a guy posted a HOH BYPASS, wich was full of viruses (see the log here)
    Virustotal. MD5: 95be661a287b972cab6495aa711483bb W32.Spybot.Worm Generic.dx Backdoor.Generic.123791

    I tried to mess around with the settigns - AND I FOUND OUT, NOT MADE, NOT TAKING CREDIT, JUST FOUND OUT.


    that if you do in settigns like that -

    Code:
    [settings]
    wallhack=0
    chams=1
    nospread=0
    norecoil=1
    fullbright=0
    crosshair=1
    nofog=0
    
    [chams]
    //FRONT TEXTURE COLOR IN RGB
    fr=255
    fg=0
    fb=0
    
    //BACK TEXTURE COLOR IN RGB
    br=0
    bg=255
    bb=0
    
    //TEXTURE WIREFRAME: BECAUSE OF REQUEST, SETS THE BACK TEXTURE WIREFRAME
    //1 for true, 0 for false
    btwireframe=0
    it will no longer DC you :|

    That's it, I'm not using anything els and didn't had DC like... 1 hour.. (after 1 hour I just logged off, didnt had any DC)

    NOTICE THAT IN "btwireframe=0 THERE IS 0 !! not 1, Maybe its importent I dunno I dont understand so much in it, Just though someone would miss it


    P.S: I made some edits, and if you want, you can turn wallhackby pressing DELETE and then activate it, do it while the game start screen is loading.
    .
    Last edited by fallenleaves; 12-21-2008 at 09:10 AM.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to fallenleaves For This Useful Post:

    arkon420 (12-21-2008),freded (12-21-2008),xxhomelandxx (12-21-2008)

  3. #2
    safire's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    you know theres like 3 threads about this? lol i hope this one will work

  4. #3
    __Botter__'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    In your mom's tummy
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Safire is right there is like 3 threads but go ahead and try it much easier just to not hack for awhile or dont playa ca till hack fixed...

  5. #4
    fallenleaves's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Happy
    Well, I tried like all, and they didnt worked.

    this one works smoovly

  6. #5
    HaloGunner977th's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    All up in dis place.
    Posts
    180
    Reputation
    9
    Thanks
    21
    My Mood
    Dead
    Most likely, most hacks will disconnect you. If you mess around with the settings it might work. I only have 5-20 minutes before d/c I'll try this and I'll see if it works. IF it does: YOU GET THANKED
    if it doesnt: I get to say 'good try'

  7. #6
    ratze's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    BRASIL BUCETA!!! ISSO MESMO BRASIL PORRA!!!!
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    i'm tryng...

    sry... it didnt work..
    Last edited by ratze; 12-21-2008 at 09:07 AM.

  8. #7
    HaloGunner977th's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    All up in dis place.
    Posts
    180
    Reputation
    9
    Thanks
    21
    My Mood
    Dead
    Good try I only got 10 minutes T_T

  9. #8
    fallenleaves's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Happy
    Really :|?

    Interesting, what keeps me from not geting Dc'ed? :|?

    Im sorry then, People, still try, you might get lucky.

  10. #9
    zorro2567's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yo everyone lol i know how to make it so you dont d/c i figured it out yesterday. Just take out all the DLL files in the hackshield folder, the file named "Update" and the hackshield update thing. BUT thats after you open the game, if you do this before, the game wont run when you close the game put everything back so when you play later you can start the game, take them out and play

    This is completely my idea and i take all credit

  11. #10
    USMC's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well if nothing else I got play own up bout 6 games as opposed to 1 or 2 be4 d/c
    Thanks Anyway - its alittle refreshing

  12. #11
    carbon23's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Location
    CA
    Posts
    1,098
    Reputation
    11
    Thanks
    251
    My Mood
    Bitchy
    Please stop posting crap like this. The fucking hack is detected due to HackShield updates. Nice try, but Dave is working on a new one. Let him sleep for once. FFS

    THANKS TO BPK (BLACKPKERSTR) FOR THE AWESOME SIG!!
    <3 ALISHA

    Respect List:
    • Dave84311
    • Arunforce
    • Diisasta
    • Plokmii [SWITCHED WITH GOURAV]
    • Jetamay
    • Iverson
    • Hyperion
    • Blackpkerstr

  13. #12
    3725763's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    oregon
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    aight it works for me i run XP so ya TTY!

Similar Threads

  1. [Tutorial] making hacks work without dc with old engine.exe
    By lolz2much in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 282
    Last Post: 10-04-2009, 10:27 PM
  2. 'making hacks work without dc with old engine.exe'
    By arodsport in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-2009, 09:39 PM
  3. is the hack working?
    By Bored1 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2008, 08:17 PM
  4. this does the hard work for u a mapconverter...
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2007, 12:38 PM
  5. Plz I Want Maple Global Hacks And Where Do I Get Game Engine 2 Make The Hacks Work???
    By mattinthehat in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2006, 07:12 PM

Tags for this Thread