Poll: DID THE D/C PROB(FIX) WORK 4 U?

Be advised that this is a public poll: other users can see the choice(s) you selected.

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
  1. #1
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Exclamation NEED HELP WITH THE HACK D/C PROBLEM

    OK SO WAT U DO IS 1. YOU START COMBAT ARMS WITH THE HACKS. 2. THEN U START COMBAT ARMS BUT DONT LOG IN PRESS TO EXIT TO DESKTOPALT+TAB 3. THEN U MAKE A NEW FOLDER ON DESKTOP THEN GO 2 THE COMBAT ARMS FOLDER AND OPEN IT 4. THEN U OPEN HSIELD FOLDER AND DRAG ALL THE ITEMS IN THERE TO THE NEW FOLDER AND IF IT SAYS CANT MOVE THE FILE AND IT SAYS THE NAME OR SOMETHING LIKE THAT PRESS (DO THIS FOR ALL CONFLICTS(CHECK BOX) AND PRESS SKIP AND U SHOULD HAVE 3 FILES LEFT IN HSHIELD FOLDER 4. THEN GO BACK TO COMBAT ARMS AND LOG IN AND IT SHOULD SOLVE THE D/C PROB IF IT DOESNT PLZ TELL ME CUZ IT WORKED 4 ME


    NOTE: BEFORE EXITING COMBAT ARMS GO BACK AND DRAG THE FILES FROM THE NEW FOLDER BACK TO THE COMBAT ARMS;HSHIELD FOLDER. BECAUSE IF U EXIT AND THEN PUT THE FILES BACK AND TRY 2 GO BACK TO COMBAT ARMS THERE WILL BE A ERROR CODE! THATS WAT HAPPENED 2 ME SO HOPE I HELPED! WAT THIS DOES IS DISABLES HACKSHIELD. LOL I GOT THIS FROM A VID FROM YOUTUBE.COM BUT U CANT C THE VID CUZ ITS SET 2 PRIVATE SO THATS Y I POSTED THIS THREAD SO HOPE I HELPED LOL.

    OK THIS WORKED 4 ME BECAUSE I HAVE WINDOWS VISTA I DONT KNOW IF ITS THE SAME 4 WINDOWS XPS OR XP.I HOPED IT WORK 4 AS IT DID 4 ME.
    [img]http://************.com/sig/018/chubie_dc.jpg[/img]
    [img]http://************.com/sig/014/chubi_dc.jpg[/img]
    [img]http://************.com/sig/014/mragony.jpg[/img]
    I SEE A LOT OF NO IT DIDNT SOLVE THE PROB ON MY POLL BUT I GUESS ITS UR COMPUTER OR SUMTHING CUZ IT WORKED 4 ME FINE AND OTHER PPL 2 I KNOW IT SHOULD WORK 4 WINDOWS VISTA BUT MAYBE THERES A DIFFERENT STEPS FOR WINDOWS XP
    Last edited by chubi_dc; 12-24-2008 at 06:59 PM.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to chubi_dc For This Useful Post:

    blish (12-24-2008),jayveejay (01-07-2009),m_hammad (12-24-2008)

  3. #2
    CAlol123's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok so. i did everything i put everyhting in the right folders. but when i try to play combat arms. and i press game start. it doesnt do anything. but when i take the hack out. it starts just fine. any suggestions?

    it just stops. doesnt even load h shield

  4. #3
    risegreymon's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia Vic
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Dude, stop spamming that like common its stupid!


    Ah chubi_dc who gave the suggestion (he has spammed this a number of times)

  5. #4
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by CAlol123 View Post
    ok so. i did everything i put everyhting in the right folders. but when i try to play combat arms. and i press game start. it doesnt do anything. but when i take the hack out. it starts just fine. any suggestions?

    it just stops. doesnt even load h shield
    OK DID U OPEN COMBAT ARMS FISRT BUT DONT LOG IN GO BACK WITH ALT+TAB AND OPEN BOTH THE NEW FOLDER AND HSHIELD FOLDER AND DRAG THE FILES TO THE NEW FOLDER AND DO THE SKIP THING AND THERE SHOULD BE 3 OR 4 FILES LEFT IN THE HSHIELD FOLDER SO DO IT AGAIN!

  6. #5
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    NO I DONT IM JUST TRYING 2 HELP PPL OUT I SAID NO BAD CMMNTS x( DUDE

  7. #6
    kingcory's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok i did the HShieldChanger~ and i did everything that it said to do but now i get fail to update protection modules! - Errorcode [0x0000002]

  8. #7
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    SO U GAME STARTED COMBAT ARMS AND DIDNT LOG ON AND THEN U WENT BACK DRAGED THE FILES FROM HACKSHIELD FOLDER TO THE NEW FOLDER AND AND THEN THERES SUPPOSE TO BE 3 FILES LEFT IN THE HACKSHIELD FOLDER AND U SHOULD HAVE THE HACKS FROM THIS WEBSITE SO TRY IT AGAIN THAT HAPPENDE 2 ME SO WAT I DID WAS DOWNLOAD COMBAT ARMS AGAIN AND BUT IF U DOWNLAOD IT AGAIN IT SHOULD DOWNLAOD FASTER THIS TIME SO THAT THE FILES CAN BE RESTORED AGAIN AND THEN DO IT AGAIN BUT LIKE I SAID OR TRY TO LOOK IT UP ON YOUTUBE SO REPLY BACK

  9. #8
    kingcory's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok i will download it again....do i have to redownload the hacks to?

  10. #9
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    no just combatarms if u have vista the download should be faster cuz i have vista so it worked fine 4 me

  11. #10
    kingcory's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    oh ok i got xp

  12. #11
    chubi_dc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MARYLAND
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    oh ok im pretty sure it should work for windows xp so finish downlaoding it and do the process again

  13. #12
    kingcory's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what process the HShieldChanger~ that process?

  14. #13
    SantaRyan15's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    lol chubi u have no idea what ur talking about do u
    ok dont move anything until after u press game start ok?
    once u press game start hack shield will come up
    after that u need to wait til u get the login screen
    once u do that alt tab out
    then move the files somewhere u wont forget... after u exit combat arms dont forget to move them back

    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=38398 go there for my tutorial ok? its pretty good....

  15. #14
    kingcory's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok i did the HShieldChanger~ and i did everything that it said to do but now i get fail to update protection modules! - Errorcode [0x0000002]

  16. #15
    SantaRyan15's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    ...
    KEEP ALL FILES WERE THEY ARE AT
    DO NOT DO ANYTHING
    RUN GAME
    PRESS GAME START
    LOAD UP GAME
    WAIT TILL LOGIN
    WAT LOGIN ALT TAB OUT!
    THEN RUN THE DAM CHANGER!

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. i need help with the hack
    By ninja4424 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2008, 10:08 PM
  2. I need Help With the Hack
    By ChronoXz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2008, 07:07 PM
  3. Need help with the CE
    By Piebringer in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2007, 11:50 PM
  4. I need help with fly hack
    By snoop1994 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-15-2007, 07:29 PM
  5. Need help with ammo hack
    By AthlaS in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2006, 02:50 PM

Tags for this Thread