Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
  1. #1
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12

    Hack doesn't work

    This is my config
    [settings]
    wallhack=1
    chams=1
    nospread=1
    norecoil=1
    fullbright=1
    crosshair=1
    nofog=1

    [chams]
    //FRONT TEXTURE COLOR IN RGB
    fr=255
    fg=0
    fb=0

    //BACK TEXTURE COLOR IN RGB
    br=0
    bg=255
    bb=0

    //TEXTURE WIREFRAME: BECAUSE OF REQUEST, SETS THE BACK TEXTURE WIREFRAME
    //1 for true, 0 for false
    btwireframe=1

    + inlog info of course

    i put settings +MCAPUBHACK.asi in combat arms main folder. Start game, and when ingame nothing happens( ive tried to start game 4 times now). when i press delete nothing shows up too.

    According to windows i have:
    Network framework 1.0.3705
    Network framework 2.0 service pack 1
    Network framework 3.0 service pack 1
    Network framework 3.5
    Last edited by chrisssj3; 12-25-2008 at 02:04 PM.

  2. The Following User Says Thank You to chrisssj3 For This Useful Post:

    kalina2008 (12-28-2008)

  3. #2
    SLAYER813's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brandon, Florida
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Ok
    Listen Get WinRAR & Then Redownload the hack
    Make surte there are 4 files in the download
    Then repeat the steps

    ---------------
    Thank Me If I Helped

  4. The Following 2 Users Say Thank You to SLAYER813 For This Useful Post:

    Certs (01-06-2009),chrisssj3 (12-25-2008)

  5. #3
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Thanks i downloaded old version, but new version does not work either. I installed correct way and i should start game with EndingBanner.exe i presume? when i do that i get a loasder screen with:

    Need a change?

    bla bla bla

    VIP TODAY

    when i start combat arms normal way, it wont start anymore... :@

  6. #4
    eXtasy4u's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by chrisssj3 View Post
    Thanks i downloaded old version, but new version does not work either. I installed correct way and i should start game with EndingBanner.exe i presume? when i do that i get a loasder screen with:

    Need a change?

    bla bla bla

    VIP TODAY

    when i start combat arms normal way, it wont start anymore... :@
    hey why dont you just stop using hacks here they get people banned form cb arms

  7. The Following User Says Thank You to eXtasy4u For This Useful Post:

    Certs (01-06-2009)

  8. #5
    saminspace's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    when u downloaded the hack did u have the four files settings.ini, MCAPUBHACK NA.asi, Instructions.txt, and EndingBanner.exe?
    and are u sure u extracted them to the right place?
    try it one more time and see if it works

  9. The Following User Says Thank You to saminspace For This Useful Post:

    Certs (01-06-2009)

  10. #6
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Yes those files, i put them in combat arms folder, and start game using endbanner.exe
    and it says something about VIP. And i did download the public hack version :S Please help

  11. #7
    Gamemaster666's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Btw u only need 2 of those files the asi and the settings. Just put them in your combat arms folder Rename the MPGH~.asi one and go start Combat arms. The end banner is advertising for MPGH and the txt is just that Text...

    Edit: O and Just an FYI The config doesnt matter. It just says what u start with. As long as its 1 or 0 for all settings its fine. And the cham colors are colors. wireframe is the wire body thing. 0 or 1.

  12. #8
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Hmm ok i have settings.ini and the asi file in my CA map.

    I rename the asi to chris.asi

    I start CA get loader..... Game WONT LOAD....

    Getting tired of it... need some more help.

  13. #9
    Sadiyq101's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Barbados
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    my wont strt ethier

  14. #10
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    So much for working hacks... XD

    Please support here?

  15. #11
    carbon23's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Location
    CA
    Posts
    1,098
    Reputation
    11
    Thanks
    251
    My Mood
    Bitchy
    Disable ALL firewlls and AV

    THANKS TO BPK (BLACKPKERSTR) FOR THE AWESOME SIG!!
    <3 ALISHA

    Respect List:
    • Dave84311
    • Arunforce
    • Diisasta
    • Plokmii [SWITCHED WITH GOURAV]
    • Jetamay
    • Iverson
    • Hyperion
    • Blackpkerstr

  16. #12
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    1. I dont have firewall
    2. I dont have AV

    3. Please no one else got problems??...

  17. #13
    AndruScratch's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi people...i have aproblem with my hack..it works great but when im playing...kicked me and shows to me a message "the server conection has ended" what can i do?

  18. #14
    chrisssj3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by heygoodgame View Post
    try this my personal hacks i made works fine dont tell anyone else.
    Hey my friend made this crazy awesome hack like he is good with pcs.

    **********: Easy Filehosting
    did u just see i have no antivirus and decided to post that? I just know it's virus.
    Now please stop hijacking this thread.

  19. #15
    123qwe's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by carbon23 View Post
    Disable ALL firewlls and AV
    i did that then when i try to run it says there some error and then CA closes

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Hack doesn't work at all..
    By yuppicide in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2009, 04:40 PM
  2. New Hack Doesn't work!
    By Fasdius2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 01-07-2009, 08:22 AM
  3. New Hack doesn't work help!
    By Remorse in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 01-06-2009, 06:41 PM
  4. Why Public CA hack doesn't work well
    By Rigby in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2008, 05:33 PM
  5. Hacks doesn't work anymore?
    By jorisy00 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2007, 09:55 AM

Tags for this Thread