View Poll Results: Should MPGH change their official HSheild Changer? & Was this helpfull to you?

Voters
19. This poll is closed
  • Yes- They Should Update

    0 0%
  • No- They Should Not Update

    0 0%
  • Yes- This Thread is helpfull

    0 0%
  • No - This Thread is not helpfull

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 160
  1. #1
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb [Release] DISCONNECTION FIXER Prg V3.0 wrks on any drive, any path to CA! 1/2/09

    You can vote more than once in the above poll that is why there are two questions.
    V3.0
    LET ME CLARIFY THIS IS NOT MPGH'S or SnilNotSnail's!
    THIS IS MY OWN WORK!


    Now that I have gotten that off my chest Let me go over the features of this and the differences from SnilNotSnail's .bat files, and other programs with their respective owners.

    BIG Difference 1
    This is independent of the C:\ or D:\ drives. This program will work on any drive.
    BIG Difference 2
    This is also independent of the default Install path of Combat Arms. You can have CA In any folder You like As long as you place the .exe in the \Combat Arms\ Folder.
    BIG Difference 3
    W/ v2.0 Starts CA for you when you start the mover. One less click.
    BIG Difference 4
    There is no need to create any folders like "update2" everything is done for you.

    Features OverView:
    • Drive Independence
    • CA anywhere
    • Starts CA for you
    • Clean Easy User Interface
    • Simple Setup


    Dowload:
    http://www.*********.com/file/3mdjgyzydn5/MOVER~By Groundwalker V3.0.exe
    Virus Tested By *********
    (every file uploaded is automatically scanned MF confirms this by the download link of the file)

    Directions
    1. Place In \Combat Arms\ Folder (the one that has CombatArms.exe in it)
    2. Run Program


    I am looking for someone who would like to design ASCII art to go at the bottom of the UI in the mover. Something preferably 10-20 lines in length pm or post entries.... your user name will be added to the program for recognition.

    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!


    FAQ

    "OMG MOVER NOT RESPONDING OH NOES! WTF!"
    -Either you opened CA yourself or you have to go to the login screen of CA.

    "I GETS ERROR FAIL TO UPDATE PROTECTION MODULES!!!!1!!1 OH NOES!"
    -You need to run the mover in a dry run in other words: instead of continuing to CA from the BUY NX popup you need to close the popup and exit CA. Run the mover completely from that point on until it closes. Your prob is fixed REMEMBER ALWAYS LET IT QUIT ITSELF YOU WILL NOT GET THIS PROB IF YOU DO THAT!

    "Dude IT TOTALLY WORKED but ONLY ONCE! I get D/C'd alot now! wtf man! NOT COOL!"
    -You must start MOVER.EXE every time you want to play CA in order not to get d/c'd.

    "Download not workzors!"
    -Retry link or wait a while and try again it does work!

    end of FAQ



    Please Rate this topic/thanks/add to my reputation if I helped you.
    Last edited by Gourav2122; 01-06-2009 at 12:47 PM.

  2. The Following 74 Users Say Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    1034 (01-17-2009),2chicken22 (01-04-2009),andreh182 (01-04-2009),Andy71290@msn.com (01-07-2009),anxt (01-05-2009),aznboi21x (01-14-2009),aznboii703 (01-12-2009),billy9999 (01-06-2009),bolobox (01-16-2009),bunnywabbit (01-22-2009),cablah (01-08-2009),callado (01-06-2009),cheasyd64 (01-04-2009),chichasaez (01-06-2009),cow111 (01-09-2009),Cpownz (01-07-2009),crazyw00t (01-12-2009),daniellasin (01-13-2009),darkroy (01-14-2009),devilsmay3 (01-12-2009),Dogd93 (01-14-2009),drop_nuts (01-11-2009),[MPGH]Empire (01-03-2009),estefyvivi (01-11-2009),extreamboyz (01-12-2009),flapjack94 (01-05-2009),frostfire (01-04-2009),gabrieljow (01-11-2009),grego1422 (01-05-2009),hardabettafastastronga (01-09-2009),hotdogtom (01-05-2009),huntjax (01-10-2009),Hyak (01-05-2009),ilnibert (01-20-2009),ivansito14 (01-03-2009),jayveejay (01-06-2009),jeca (01-15-2009),KBRON (01-06-2009),kingcory (01-07-2009),kolgoth (01-06-2009),l1o1s1e1r (01-02-2009),littlefeet (01-07-2009),ll58180 (01-10-2009),Manlytrash (01-16-2009),masskiller6985 (01-04-2009),masterbots (01-05-2009),megafreakzla (01-04-2009),mexican (01-04-2009),minhnhatoi (01-06-2009),morty165 (01-14-2009),mtag (01-05-2009),N33b33nf33r (01-04-2009),namcap (01-07-2009),Neel848 (01-05-2009),ogrocpv (01-11-2009),Ogroloco (01-08-2009),oyea10123 (01-10-2009),raimxD (01-08-2009),Reckless (01-28-2009),sadasdfghjkl (01-05-2009),Sammi3Q (01-21-2009),shadowxeno (01-04-2009),sk8ord1e (01-07-2009),skullful (01-05-2009),Stu_Peddazzo (01-12-2009),Takalius (01-11-2009),Terminator93 (01-06-2009),Tha King (01-14-2009),tosko (01-11-2009),trueskiller (01-05-2009),xDxP1 (01-04-2009),xnaftalinax (01-05-2009),xViNCEx (01-26-2009),youngali (01-11-2009)

  3. #31
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119
    Quote Originally Posted by SuperMonkeyMan View Post
    I tried running it again but it's not putting all my files back.
    Please explain in detail what you are missing and what you are doing I have not encountered this problem ever before. If need be I will send you the files myself.

    Were you using another mover before this one? It could be that your files are somewhere in the \Combat Arms\HSheild\Update\ folder....

    Quote Originally Posted by Darkstar V77 View Post
    Cant down load file
    I just tested link. It works... media fire does update periodically that might be your problem... I am puzzled, try again and tell me if it works.

  4. #32
    RamenSlasha's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Its not working- ive put in in my CA folder and when i try 2 run it stops resonding automaticly. is this bcuz of vista? ive put it in compatiblity mode and admin. plz help!!

  5. #33
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by RamenSlasha View Post
    Its not working- ive put in in my CA folder and when i try 2 run it stops resonding automaticly. is this bcuz of vista? ive put it in compatiblity mode and admin. plz help!!
    Hmmm either 1 of two things is happening.

    1. User error
    • You did not press "Start CA" on the popup CombatArms.exe window (the annoying buy nx one)
    • You have renamed or removed any of these folders: \Combat Arms\ (the one that houses the CombatArms.exe), \Combat Arms\HShield\ folder, \Combat Arms\HShield\Update\ folder.

    2. Error in my script
    • MS DOS has undergone some change w/ Vista (will research)


    It would greatly help me if you would describe the problem in more detail.
    Are you getting a "Operation stopped. Unable to open (initialize) computer" message?
    Last edited by groundwalker; 01-04-2009 at 01:26 AM.

  6. #34
    thaomdo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    cali
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    negga it work thank but it sux -___=

  7. #35
    andreh182's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thnkx I'm going to try this now

  8. #36
    Asura7x's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I don't get the stuff you are talking about.
    I am new to hacks and I barely know anything about computers as well.
    Does this stop you from getting disconnected while using pub hacks???
    If it doesn't can you tell me how to stop it??
    Tyvm

  9. #37
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    yes it stops you from getting disconnected, for further help...

    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...e_answers.html

  10. #38
    andy12395's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    for my friend he had to uninstall his avg for it to work same as i did
    he tested it many times with avg on and it didn't work so he uninstalled it and it worked try it

  11. #39
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119
    Quote Originally Posted by andy12395 View Post
    for my friend he had to uninstall his avg for it to work same as i did
    he tested it many times with avg on and it didn't work so he uninstalled it and it worked try it
    This is not the pub hack...... are you talking about an AVG problem with my program? I tested it at virus total and did not get any blips with AVG. You should not have to uninstall anything to get my program to work.

  12. The Following User Says Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    TeH.PrO (01-04-2009)

  13. #40
    TeH.PrO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    it works for me thanks

  14. #41
    get emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    sdfsdg
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Lol it dont work

  15. #42
    livan101's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    under your house
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    ur suppose to open the v3.0 before the u start the game or u just leave it inside the game, and just play?

  16. #43
    mexican's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    11
    Thanks
    9
    it wont let me download wats wrong???????/

  17. #44
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    jsut open the link, press free user and then press downlaod button, sicne yur a free user you may have to wait liek 30 seconds, now press thanks!

  18. The Following User Says Thank You to Robert For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  19. #45
    Darkdrak222's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    waaait wait wait wait TIME OUT
    i downloaded hacks from mpgh and every five minutes it says the "connection to the server has ended"...does this fix that or what??

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] IWI Fixer for Black Ops
    By master131 in forum Call of Duty Black Ops Texture Modding
    Replies: 16
    Last Post: 12-22-2010, 02:32 AM
  2. [Release]CF Fixer v1
    By heroji in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 63
    Last Post: 12-01-2010, 10:38 PM
  3. [RELEASE]Mod Fixer For Scripts *.gsc_ACE
    By ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 27
    Last Post: 08-11-2010, 09:37 PM
  4. [RELEASE] Dump fixer
    By mmbob in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2010, 11:18 PM
  5. Replies: 48
    Last Post: 10-29-2008, 11:21 PM

Tags for this Thread