View Poll Results: Should MPGH change their official HSheild Changer? & Was this helpfull to you?

Voters
19. This poll is closed
  • Yes- They Should Update

    0 0%
  • No- They Should Not Update

    0 0%
  • Yes- This Thread is helpfull

    0 0%
  • No - This Thread is not helpfull

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 160
  1. #1
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb [Release] DISCONNECTION FIXER Prg V3.0 wrks on any drive, any path to CA! 1/2/09

    You can vote more than once in the above poll that is why there are two questions.
    V3.0
    LET ME CLARIFY THIS IS NOT MPGH'S or SnilNotSnail's!
    THIS IS MY OWN WORK!


    Now that I have gotten that off my chest Let me go over the features of this and the differences from SnilNotSnail's .bat files, and other programs with their respective owners.

    BIG Difference 1
    This is independent of the C:\ or D:\ drives. This program will work on any drive.
    BIG Difference 2
    This is also independent of the default Install path of Combat Arms. You can have CA In any folder You like As long as you place the .exe in the \Combat Arms\ Folder.
    BIG Difference 3
    W/ v2.0 Starts CA for you when you start the mover. One less click.
    BIG Difference 4
    There is no need to create any folders like "update2" everything is done for you.

    Features OverView:
    • Drive Independence
    • CA anywhere
    • Starts CA for you
    • Clean Easy User Interface
    • Simple Setup


    Dowload:
    http://www.*********.com/file/3mdjgyzydn5/MOVER~By Groundwalker V3.0.exe
    Virus Tested By *********
    (every file uploaded is automatically scanned MF confirms this by the download link of the file)

    Directions
    1. Place In \Combat Arms\ Folder (the one that has CombatArms.exe in it)
    2. Run Program


    I am looking for someone who would like to design ASCII art to go at the bottom of the UI in the mover. Something preferably 10-20 lines in length pm or post entries.... your user name will be added to the program for recognition.

    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!


    FAQ

    "OMG MOVER NOT RESPONDING OH NOES! WTF!"
    -Either you opened CA yourself or you have to go to the login screen of CA.

    "I GETS ERROR FAIL TO UPDATE PROTECTION MODULES!!!!1!!1 OH NOES!"
    -You need to run the mover in a dry run in other words: instead of continuing to CA from the BUY NX popup you need to close the popup and exit CA. Run the mover completely from that point on until it closes. Your prob is fixed REMEMBER ALWAYS LET IT QUIT ITSELF YOU WILL NOT GET THIS PROB IF YOU DO THAT!

    "Dude IT TOTALLY WORKED but ONLY ONCE! I get D/C'd alot now! wtf man! NOT COOL!"
    -You must start MOVER.EXE every time you want to play CA in order not to get d/c'd.

    "Download not workzors!"
    -Retry link or wait a while and try again it does work!

    end of FAQ



    Please Rate this topic/thanks/add to my reputation if I helped you.
    Last edited by Gourav2122; 01-06-2009 at 12:47 PM.

  2. The Following 74 Users Say Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    1034 (01-17-2009),2chicken22 (01-04-2009),andreh182 (01-04-2009),Andy71290@msn.com (01-07-2009),anxt (01-05-2009),aznboi21x (01-14-2009),aznboii703 (01-12-2009),billy9999 (01-06-2009),bolobox (01-16-2009),bunnywabbit (01-22-2009),cablah (01-08-2009),callado (01-06-2009),cheasyd64 (01-04-2009),chichasaez (01-06-2009),cow111 (01-09-2009),Cpownz (01-07-2009),crazyw00t (01-12-2009),daniellasin (01-13-2009),darkroy (01-14-2009),devilsmay3 (01-12-2009),Dogd93 (01-14-2009),drop_nuts (01-11-2009),[MPGH]Empire (01-03-2009),estefyvivi (01-11-2009),extreamboyz (01-12-2009),flapjack94 (01-05-2009),frostfire (01-04-2009),gabrieljow (01-11-2009),grego1422 (01-05-2009),hardabettafastastronga (01-09-2009),hotdogtom (01-05-2009),huntjax (01-10-2009),Hyak (01-05-2009),ilnibert (01-20-2009),ivansito14 (01-03-2009),jayveejay (01-06-2009),jeca (01-15-2009),KBRON (01-06-2009),kingcory (01-07-2009),kolgoth (01-06-2009),l1o1s1e1r (01-02-2009),littlefeet (01-07-2009),ll58180 (01-10-2009),Manlytrash (01-16-2009),masskiller6985 (01-04-2009),masterbots (01-05-2009),megafreakzla (01-04-2009),mexican (01-04-2009),minhnhatoi (01-06-2009),morty165 (01-14-2009),mtag (01-05-2009),N33b33nf33r (01-04-2009),namcap (01-07-2009),Neel848 (01-05-2009),ogrocpv (01-11-2009),Ogroloco (01-08-2009),oyea10123 (01-10-2009),raimxD (01-08-2009),Reckless (01-28-2009),sadasdfghjkl (01-05-2009),Sammi3Q (01-21-2009),shadowxeno (01-04-2009),sk8ord1e (01-07-2009),skullful (01-05-2009),Stu_Peddazzo (01-12-2009),Takalius (01-11-2009),Terminator93 (01-06-2009),Tha King (01-14-2009),tosko (01-11-2009),trueskiller (01-05-2009),xDxP1 (01-04-2009),xnaftalinax (01-05-2009),xViNCEx (01-26-2009),youngali (01-11-2009)

  3. #61
    mrboomkat's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    94
    Reputation
    -12
    Thanks
    10
    the hack works fine....this stops the d/c's...I play for as many hours as I want BUT- after I quit ca it wont open again with this error - failed to update protection modules.
    I reinstalled...applied crack and anti d/c...works fine 1st time...then after I quit, it would not let me open ca again with same error...I really want to know how to fix this BS...

  4. The Following User Says Thank You to mrboomkat For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  5. #62
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    Did anybody elses just suddenly stop working?
    You do not give me much to work with props to Ramen for that...
    You either have

    A. Last time you ran it you did not let it run through completely. You quit the program. The program will quit itself but you have to keep it running while you play CA. To fix this "Bs" open MOVER~By G.exe and let it run through the motions completely one difference being close CA when it opens. Just "press any key to continue" until the program quits then your good.

    B. Do you use it every time? Its like friggin birth control you have to use it every time or you get a kid.

    Quote Originally Posted by RamenSlasha View Post
    I tried reinstalling it and the same thing hapens




    eek:

    BTW THX FOR HELPING
    First You have to Press START CA on the official CA popup window (the one with the big Astrix You put on it.). I tried to tell you earilier....... It just waits for CA to start before continuing.
    Also DO NOT START CA YOURSELF! CA WILL BE STARTED BY THE PROG FOR YOU!

    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    Hmmm, Ive been usign this for a while and now it doesnt help the d/ces at all and if anything they occur faster than earlier. Any help?
    Do you use it every time? Its like friggin birth control you have to use it every time or you get a kid.

    Quote Originally Posted by Frenzy571 View Post
    dude it doesn't work I did everything u said and it still didn't work
    You need to be specific...... explain yourself for me to help.

    Quote Originally Posted by ForeverInCombat View Post
    EVERY TIME I RUN CA IT SAYS "FAILED TO UPDATE PROTECTION MODULES"
    ~
    WHY?
    Last time you ran it you did not let it run through completely. You quit the program. The program will quit itself but you have to keep it running while you play CA. To fix this "Bs" open MOVER~By G.exe and let it run through the motions completely one difference being close CA when it opens. Just "press any key to continue" until the program quits then your good.

    Quote Originally Posted by 2chicken22 View Post
    when I try to play combat arms it kicks me from server and I did everything right :/
    Do you use it every time? Its like friggin birth control you have to use it every time or you get a kid.

    Quote Originally Posted by mrboomkat View Post
    the hack works fine....this stops the d/c's...I play for as many hours as I want BUT- after I quit ca it wont open again with this error - failed to update protection modules.
    I reinstalled...applied crack and anti d/c...works fine 1st time...then after I quit, it would not let me open ca again with same error...I really want to know how to fix this BS...
    Last time you ran it you did not let it run through completely. You quit the program. The program will quit itself but you have to keep it running while you play CA. To fix this "Bs" open MOVER~By G.exe and let it run through the motions completely one difference being close CA when it opens. Just "press any key to continue" until the program quits then your good.


    I have answered many of these questions before please read the forum completely before you post questions.......

  6. The Following User Says Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  7. #63
    xnaftalinax's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Ty i was Getting tired of getting D/C xD

  8. The Following User Says Thank You to xnaftalinax For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  9. #64
    flapjack94's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    Question Pleas help me

    ok, to start off, thank you for posting this, the only thing is, it docent work, ok, i will tell you everything i did, then you tell me if i did anything wrong.

    1. i downloaded the link and extracted it
    2.i put the file in c/nexon/combat arms/ i put it in there, not in any of the other folders
    3. i clicked your file, and it opened up a command prompt looking thing, and asked me if it is in the combat arms file, and i typed "y"
    4. it started the game up, and i ran the game just like i always do
    5. about five minuets into the game, it said the server has been disconnected.

    that is everything i have done. when you get this, please reply soon!!!
    thank you, Flapjack94

  10. #65
    s3l3na's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I did the samething with flapjack94 and still have the same problem
    any idea?

  11. The Following User Says Thank You to s3l3na For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  12. #66
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    Yes i use it every time and i always let it exit properly xD

  13. The Following User Says Thank You to Robert For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  14. #67
    snobrder's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by flapjack94 View Post
    ok, to start off, thank you for posting this, the only thing is, it docent work, ok, i will tell you everything i did, then you tell me if i did anything wrong.

    1. i downloaded the link and extracted it
    2.i put the file in c/nexon/combat arms/ i put it in there, not in any of the other folders
    3. i clicked your file, and it opened up a command prompt looking thing, and asked me if it is in the combat arms file, and i typed "y"
    4. it started the game up, and i ran the game just like i always do
    5. about five minuets into the game, it said the server has been disconnected.

    that is everything i have done. when you get this, please reply soon!!!
    thank you, Flapjack94
    I am doing the same thing and getting the same problem

  15. The Following User Says Thank You to snobrder For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

  16. #68
    mclovinn's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    hello

    good job guys

  17. #69
    surventure's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    up something
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    my computer says its a virus

  18. #70
    flapjack94's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    I HAVE THE ANSWER

    ok, i trubleshooted through it, and i think i found all you guys answers.
    ok, if you folow the directons, it tells you to put the file you downloaded into your combat arms folder, well, i did that, and then it says to launch the launcher. well, i did that. ok, this is where i will tell you whaat to do step by step.

    1. i made a SHORCUT of the file to my desktop, so, all i have todo is click on that, then it starts the game by itself.

    2. ok, whene you start the file, it will ask you to verify if the file, is in the right folder, well, it shuld be, but if you start it from a shorcut, it will still be in the folder you first put it in, then you type "y" (as easy as that) and press enter.

    3. it will start the game, when the game start screen thing comes up, not the game but the launcher thing, press start game, but make shure you dont press any other buttons.

    4. when the login screen comes up, minimise the game by pressing the button with the windows flage in it, (next to alt on the left side of the keyboard.) and go to the file thing you downloaded, (it shuld still be up).
    and click anywhere in it, and then it shuld say press any button to continu, well, just press any button, and it shuld say somthing like perss any button to close, well, thats when you click back on the game in tha task bar or where ever it is.

    5. it shuld be all set up, when you do this corectly, you will not be kicked out of the game, (or shuldent be)

    6. when you are done playing the game, dont close combat arms, go to the file you ddownloaded, and click on it, and then press any key, and it shuld cloe down the game!!!!!

    if you have any questons, or need any more help, you can send me a PM, or just post back!!!
    I hope i helped you with all your game hacking problems!!!!

    Flapjack94




    PLEASE THANK

  19. The Following 4 Users Say Thank You to flapjack94 For This Useful Post:

    groundwalker (01-05-2009),s3l3na (01-06-2009),snobrder (01-07-2009),westell (01-07-2009)

  20. #71
    Draco321's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    when i play with the hacks, it says on the left: [GM]Nexon: go to M P G H.net for the best free and VIP hacks, and everyone is able to see it, therefore, knowing i hacked, how do u get rid of this?

  21. #72
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119
    Quote Originally Posted by Draco321 View Post
    when i play with the hacks, it says on the left: [GM]Nexon: go to M P G H.net for the best free and VIP hacks, and everyone is able to see it, therefore, knowing i hacked, how do u get rid of this?
    Wrong Forum............... There is an answer for this somewhere. I use an older MPGH hax one that was released before the advertising GM NEXON idea.

  22. #73
    Draco321's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    could u send me a link for that one?

  23. #74
    ocstage's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    Yeah but wouldn't that one not work?

  24. #75
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by flapjack94 View Post
    ok, i trubleshooted through it, and i think i found all you guys answers.
    ok, if you folow the directons, it tells you to put the file you downloaded into your combat arms folder, well, i did that, and then it says to launch the launcher. well, i did that. ok, this is where i will tell you whaat to do step by step.

    1. i made a SHORCUT of the file to my desktop, so, all i have todo is click on that, then it starts the game by itself.

    2. ok, whene you start the file, it will ask you to verify if the file, is in the right folder, well, it shuld be, but if you start it from a shorcut, it will still be in the folder you first put it in, then you type "y" (as easy as that) and press enter.

    3. it will start the game, when the game start screen thing comes up, not the game but the launcher thing, press start game, but make shure you dont press any other buttons.

    4. when the login screen comes up, minimise the game by pressing the button with the windows flage in it, (next to alt on the left side of the keyboard.) and go to the file thing you downloaded, (it shuld still be up).
    and click anywhere in it, and then it shuld say press any button to continu, well, just press any button, and it shuld say somthing like perss any button to close, well, thats when you click back on the game in tha task bar or where ever it is.

    5. it shuld be all set up, when you do this corectly, you will not be kicked out of the game, (or shuldent be)

    6. when you are done playing the game, dont close combat arms, go to the file you ddownloaded, and click on it, and then press any key, and it shuld cloe down the game!!!!!

    if you have any questons, or need any more help, you can send me a PM, or just post back!!!
    I hope i helped you with all your game hacking problems!!!!

    Flapjack94




    PLEASE THANK
    Just about to post the same myself. I need a mod to edit my original post so I can have an FAQ and more extensive directions. Thank you very much for answering this for me. It gets Tiring running around answering crap constantly. I added to your rep too.....

  25. The Following User Says Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    flapjack94 (01-05-2009)

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] IWI Fixer for Black Ops
    By master131 in forum Call of Duty Black Ops Texture Modding
    Replies: 16
    Last Post: 12-22-2010, 02:32 AM
  2. [Release]CF Fixer v1
    By heroji in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 63
    Last Post: 12-01-2010, 10:38 PM
  3. [RELEASE]Mod Fixer For Scripts *.gsc_ACE
    By ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 27
    Last Post: 08-11-2010, 09:37 PM
  4. [RELEASE] Dump fixer
    By mmbob in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2010, 11:18 PM
  5. Replies: 48
    Last Post: 10-29-2008, 11:21 PM

Tags for this Thread