View Poll Results: Should MPGH change their official HSheild Changer? & Was this helpfull to you?

Voters
19. This poll is closed
  • Yes- They Should Update

    0 0%
  • No- They Should Not Update

    0 0%
  • Yes- This Thread is helpfull

    0 0%
  • No - This Thread is not helpfull

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 160
  1. #1
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb [Release] DISCONNECTION FIXER Prg V3.0 wrks on any drive, any path to CA! 1/2/09

    You can vote more than once in the above poll that is why there are two questions.
    V3.0
    LET ME CLARIFY THIS IS NOT MPGH'S or SnilNotSnail's!
    THIS IS MY OWN WORK!


    Now that I have gotten that off my chest Let me go over the features of this and the differences from SnilNotSnail's .bat files, and other programs with their respective owners.

    BIG Difference 1
    This is independent of the C:\ or D:\ drives. This program will work on any drive.
    BIG Difference 2
    This is also independent of the default Install path of Combat Arms. You can have CA In any folder You like As long as you place the .exe in the \Combat Arms\ Folder.
    BIG Difference 3
    W/ v2.0 Starts CA for you when you start the mover. One less click.
    BIG Difference 4
    There is no need to create any folders like "update2" everything is done for you.

    Features OverView:
    • Drive Independence
    • CA anywhere
    • Starts CA for you
    • Clean Easy User Interface
    • Simple Setup


    Dowload:
    http://www.*********.com/file/3mdjgyzydn5/MOVER~By Groundwalker V3.0.exe
    Virus Tested By *********
    (every file uploaded is automatically scanned MF confirms this by the download link of the file)

    Directions
    1. Place In \Combat Arms\ Folder (the one that has CombatArms.exe in it)
    2. Run Program


    I am looking for someone who would like to design ASCII art to go at the bottom of the UI in the mover. Something preferably 10-20 lines in length pm or post entries.... your user name will be added to the program for recognition.

    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!


    FAQ

    "OMG MOVER NOT RESPONDING OH NOES! WTF!"
    -Either you opened CA yourself or you have to go to the login screen of CA.

    "I GETS ERROR FAIL TO UPDATE PROTECTION MODULES!!!!1!!1 OH NOES!"
    -You need to run the mover in a dry run in other words: instead of continuing to CA from the BUY NX popup you need to close the popup and exit CA. Run the mover completely from that point on until it closes. Your prob is fixed REMEMBER ALWAYS LET IT QUIT ITSELF YOU WILL NOT GET THIS PROB IF YOU DO THAT!

    "Dude IT TOTALLY WORKED but ONLY ONCE! I get D/C'd alot now! wtf man! NOT COOL!"
    -You must start MOVER.EXE every time you want to play CA in order not to get d/c'd.

    "Download not workzors!"
    -Retry link or wait a while and try again it does work!

    end of FAQ



    Please Rate this topic/thanks/add to my reputation if I helped you.
    Last edited by Gourav2122; 01-06-2009 at 12:47 PM.

  2. The Following 74 Users Say Thank You to groundwalker For This Useful Post:

    1034 (01-17-2009),2chicken22 (01-04-2009),andreh182 (01-04-2009),Andy71290@msn.com (01-07-2009),anxt (01-05-2009),aznboi21x (01-14-2009),aznboii703 (01-12-2009),billy9999 (01-06-2009),bolobox (01-16-2009),bunnywabbit (01-22-2009),cablah (01-08-2009),callado (01-06-2009),cheasyd64 (01-04-2009),chichasaez (01-06-2009),cow111 (01-09-2009),Cpownz (01-07-2009),crazyw00t (01-12-2009),daniellasin (01-13-2009),darkroy (01-14-2009),devilsmay3 (01-12-2009),Dogd93 (01-14-2009),drop_nuts (01-11-2009),[MPGH]Empire (01-03-2009),estefyvivi (01-11-2009),extreamboyz (01-12-2009),flapjack94 (01-05-2009),frostfire (01-04-2009),gabrieljow (01-11-2009),grego1422 (01-05-2009),hardabettafastastronga (01-09-2009),hotdogtom (01-05-2009),huntjax (01-10-2009),Hyak (01-05-2009),ilnibert (01-20-2009),ivansito14 (01-03-2009),jayveejay (01-06-2009),jeca (01-15-2009),KBRON (01-06-2009),kingcory (01-07-2009),kolgoth (01-06-2009),l1o1s1e1r (01-02-2009),littlefeet (01-07-2009),ll58180 (01-10-2009),Manlytrash (01-16-2009),masskiller6985 (01-04-2009),masterbots (01-05-2009),megafreakzla (01-04-2009),mexican (01-04-2009),minhnhatoi (01-06-2009),morty165 (01-14-2009),mtag (01-05-2009),N33b33nf33r (01-04-2009),namcap (01-07-2009),Neel848 (01-05-2009),ogrocpv (01-11-2009),Ogroloco (01-08-2009),oyea10123 (01-10-2009),raimxD (01-08-2009),Reckless (01-28-2009),sadasdfghjkl (01-05-2009),Sammi3Q (01-21-2009),shadowxeno (01-04-2009),sk8ord1e (01-07-2009),skullful (01-05-2009),Stu_Peddazzo (01-12-2009),Takalius (01-11-2009),Terminator93 (01-06-2009),Tha King (01-14-2009),tosko (01-11-2009),trueskiller (01-05-2009),xDxP1 (01-04-2009),xnaftalinax (01-05-2009),xViNCEx (01-26-2009),youngali (01-11-2009)

  3. #106
    vietazncal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    i still dc

    i still dc when i use this fixer i always start it so ca can start it self but idk i still get dced plz help

  4. #107
    nowandzen's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    in my house
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i run mover.exe and say y it starts up combatarms.exe fine..but when i click start ca the popup goes away and nothing pops up...not even hackshield...

  5. #108
    adamlittrell333's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Angry this sucks

    i am sorry but this thing sucks! you need to update emidite update! using the mover is very hard and confusing. it needs to be something were we click on it and it does everything for us without us having to do anything at ALL!

  6. #109
    duukan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    167
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sneaky
    Very good !!!

    Nice work !!

    Thanks

  7. #110
    TandU's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    it is work?
    and were i need put the hack?

  8. #111
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb Problems

    Ugh another one of my Long post responses...............

    Quote Originally Posted by mckennant View Post
    yea not worling for me I'm using vista I have combat arms up and when i run it it shuts down every time maybe you should have better derctions.
    You should not be starting CA yourself. Thats why it runs into trouble. I have had extended directions up for a while. They are marked with the

    sign.

    Quote Originally Posted by raimxD View Post
    hey man i need help.... i download the MOVER~by groundwalker V 3.0 and i clic in the MOVER but the windows say me this program no can run because dont work! so i close thye program but i cant run this file....

    (i got windows vista ultimate that its the problem i think....)

    i need help plz T_T!!!
    No not really. Your problem is not following directions. Do not open CA yourself! Let the mover do it for you otherwise it gets confused. (I will fix that in next release.)

    Quote Originally Posted by adamlittrell333 View Post
    EVERYTIME I TRY AND RUN THE MOVER ANLAB SAYS AN INVALID FILE HAS BEEN INSTALLED AND TO RENISTALL THE FILE. WTF! WHAT DO I DO!?!?!?
    I have never seen this problem before. Ever. Have you been installing programs other than MPGH hacks and my mover?

    Quote Originally Posted by adamlittrell333 View Post
    it is hard to use. you need to (no ofense) K.I.S.S. (keep it simple sir). it is just wierd trying to use it. and yet i can not live with out it.

    can you try and see if you can make it alot more simple.

    example...
    when the mover starts it says if it is in the right location...fine....but then when combat arms launches it is hard for you have to press a key to continue before the anlab pops up and if you dont then an error pops up.
    If you read my original post.... all you have to do is wait for the login screen and alt-tab out to the mover and then continue. Its way easier than doing what your doing.

    Quote Originally Posted by hardabettafastastronga View Post
    omg i had 120 kills usin tht fixer but then it disconcted!!!!!!
    You did not alt tab out at the login screen and continue the mover.

    Quote Originally Posted by vietazncal View Post
    i still dc when i use this fixer i always start it so ca can start it self but idk i still get dced plz help
    You did not alt tab out at the login screen and continue the mover.

    Quote Originally Posted by nowandzen View Post
    When i run mover.exe and say y it starts up combatarms.exe fine..but when i click start ca the popup goes away and nothing pops up...not even hackshield...
    Again....I have never seen or heard of this problem before. Do you have more than just the MPGH VIP/PUB+mover.exe installed?

    Quote Originally Posted by adamlittrell333 View Post
    i am sorry but this thing sucks! you need to update emidite update! using the mover is very hard and confusing. it needs to be something were we click on it and it does everything for us without us having to do anything at ALL!
    I am very sorry. As it is now it is quite simple.....

    1. place in CA folder
    2. open
    3. wait for login screen in CA
    4. Alt tab out at login scrn
    5. Press any key on the mover
    6. Once done playing exit CA and follow prompts on the mover.exe UI

    (I will update on next version for further simplicity)

    AGAIN EVERYONE PLEASE READ THE ENTIRE FIRST POST BEFORE POSTING YOUR PROBLEMS. MANY OF YOUR ANSWERS HAVE ALREADY BEEN POSTED IN THIS THREAD AND ORIGINAL POST.

  9. #112
    imcorey's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    mine doesn't work. it seemed to at first but now it doesent. can you help??

  10. #113
    omisfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by groundwalker View Post
    You can vote more than once in the above poll that is why there are two questions.
    V3.0
    LET ME CLARIFY THIS IS NOT MPGH'S or SnilNotSnail's!
    THIS IS MY OWN WORK!


    Now that I have gotten that off my chest Let me go over the features of this and the differences from SnilNotSnail's .bat files, and other programs with their respective owners.

    BIG Difference 1
    This is independent of the C:\ or D:\ drives. This program will work on any drive.
    BIG Difference 2
    This is also independent of the default Install path of Combat Arms. You can have CA In any folder You like As long as you place the .exe in the \Combat Arms\ Folder.
    BIG Difference 3
    W/ v2.0 Starts CA for you when you start the mover. One less click.
    BIG Difference 4
    There is no need to create any folders like "update2" everything is done for you.

    Features OverView:
    • Drive Independence
    • CA anywhere
    • Starts CA for you
    • Clean Easy User Interface
    • Simple Setup


    Dowload:
    http://www.*********.com/file/3mdjgyzydn5/MOVER~By Groundwalker V3.0.exe
    Virus Tested By *********
    (every file uploaded is automatically scanned MF confirms this by the download link of the file)

    Directions
    1. Place In \Combat Arms\ Folder (the one that has CombatArms.exe in it)
    2. Run Program


    I am looking for someone who would like to design ASCII art to go at the bottom of the UI in the mover. Something preferably 10-20 lines in length pm or post entries.... your user name will be added to the program for recognition.

    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!


    FAQ

    "OMG MOVER NOT RESPONDING OH NOES! WTF!"
    -Either you opened CA yourself or you have to go to the login screen of CA.

    "I GETS ERROR FAIL TO UPDATE PROTECTION MODULES!!!!1!!1 OH NOES!"
    -You need to run the mover in a dry run in other words: instead of continuing to CA from the BUY NX popup you need to close the popup and exit CA. Run the mover completely from that point on until it closes. Your prob is fixed REMEMBER ALWAYS LET IT QUIT ITSELF YOU WILL NOT GET THIS PROB IF YOU DO THAT!

    "Dude IT TOTALLY WORKED but ONLY ONCE! I get D/C'd alot now! wtf man! NOT COOL!"
    -You must start MOVER.EXE every time you want to play CA in order not to get d/c'd.

    "Download not workzors!"
    -Retry link or wait a while and try again it does work!

    end of FAQ



    Please Rate this topic/thanks/add to my reputation if I helped you.
    the command promp comes up and says if mover.exe is in ca folder, since i didnt see any other folder i put y and then it said to start up ca so i did then i got out wen i got to the login screen and pressed some random key to move on and it said access denied, cannot find specified path etc....wat is wrong?

  11. #114
    groundwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Nowhere and Everywhere
    Posts
    63
    Reputation
    8
    Thanks
    119

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by omisfly View Post
    the command promp comes up and says if mover.exe is in ca folder, since i didnt see any other folder i put y and then it said to start up ca so i did then i got out wen i got to the login screen and pressed some random key to move on and it said access denied, cannot find specified path etc....wat is wrong?
    Do you know where combat arms is installed? This is mildly hilarious. You need to put it in your \Combat Arms Folder\ its not that hard.


    also
    "
    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!"

    If this does not help..... Describe in more detail.

  12. #115
    omisfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by groundwalker View Post
    Do you know where combat arms is installed? This is mildly hilarious. You need to put it in your Combat Arms Folder its not that hard.


    also
    "
    * (Note do not start CA yourself the mover does it for you!)
    * Wait for the CA login screen and alt tab out of CA to the mover.
    * Press any key and alt tab back to CA DO NOT CLOSE MOVER!
    * when done playing CA close CA.
    * After closing CA Folow the on screen prompts of the mover untill Mover.exe closes for you. DO NOT CLOSE IT YOURSELF!"

    If this does not help..... Describe in more detail.
    put wat? the only thing i see after i download the link is the command prompt saying to type y for yes or n for no if the files is in the ca folders
    Last edited by omisfly; 01-10-2009 at 05:09 PM.

  13. #116
    Tony952's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    thanks for helping with this d/c problem

  14. #117
    5uckmynade5's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    neet

    snoochie boochies

  15. #118
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    nade needs 2 b banned

  16. #119
    Espada242's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    8

    Talking This is Good

    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    nade needs 2 b banned
    someone bring down the ban hammer den!
    you are very smart ground , I like intelligent people.
    nice work on that program of yours

  17. The Following User Says Thank You to Espada242 For This Useful Post:

    groundwalker (01-13-2009)

  18. #120
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    Its ok i just dont like how it somehow corrupts your Hshield folder....

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] IWI Fixer for Black Ops
    By master131 in forum Call of Duty Black Ops Texture Modding
    Replies: 16
    Last Post: 12-22-2010, 02:32 AM
  2. [Release]CF Fixer v1
    By heroji in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 63
    Last Post: 12-01-2010, 10:38 PM
  3. [RELEASE]Mod Fixer For Scripts *.gsc_ACE
    By ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 27
    Last Post: 08-11-2010, 09:37 PM
  4. [RELEASE] Dump fixer
    By mmbob in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2010, 11:18 PM
  5. Replies: 48
    Last Post: 10-29-2008, 11:21 PM

Tags for this Thread