Thread: Afford

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
  1. #1
    --Hacker--'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    141

    Afford

    Afford

    Win XP Not Tested
    Win 7 ON
    Win Vista Not Tested


    ScreenShot:



    1 - For the menu does not appear the hacker
    1 Install the C + + 2008 redistributable
    2 Update your DirectX
    3 Install the Net Frameworks
    We have not seen?
    4 Install the Visual C + + 2008 Express Editions
    2 - Who's in DC
    1 Make sure you are using the Loader / Injector Correctly
    2 ° Only activate the hacks after entering the game
    3 Turn off all functions before each new game and then reconnect to start

    Scan 1:

    Afford.rar - Verificador de malware do Jotti

    Scan 2:

    Afford.rar MD5:f42f65e351fa84693369b42e9bb5eff4 - VirSCAN.org 8% Scanner(s) (3/36) found malware!
    Last edited by --Hacker--; 12-04-2011 at 09:07 PM.

  2. The Following 19 Users Say Thank You to --Hacker-- For This Useful Post:

    [MPGH]AVGN (12-04-2011),Choob King (12-05-2011),darksouldan (12-13-2011),DragonPrince (12-17-2011),dukeastral1 (12-05-2011),haker0011 (12-07-2011),holo12 (12-12-2011),JJoHH (12-09-2011),Khaovc (12-07-2011),kowitom (12-05-2011),lighterfan2009 (12-06-2011),Macjovish (12-09-2011),mechul (12-10-2011),pDevice (08-16-2012),Skaterforeva1 (12-15-2011),TheVampike (12-08-2011),Tomboby (12-05-2011),warfar (12-06-2011),Yepikiyay (12-06-2011)

  3. #16
    sgtaswipe's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    203
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Amused
    its not working for some reason then...
    Quote Originally Posted by --Hacker-- View Post
    insert .

  4. #17
    --Hacker--'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    Quote Originally Posted by sgtaswipe View Post
    its not working for some reason then...
    1 - For the menu does not appear the hacker
    1 Install the C + + 2008 redistributable
    2 Update your DirectX
    3 Install the Net Frameworks
    We have not seen?
    4 Install the Visual C + + 2008 Express Editions
    2 - Who's in DC
    1 Make sure you are using the Loader / Injector Correctly
    2 ° Only activate the hacks after entering the game
    3 Turn off all functions before each new game and then reconnect to start

  5. The Following User Says Thank You to --Hacker-- For This Useful Post:

    Tomboby (12-05-2011)

  6. #18
    sgtaswipe's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    203
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Amused
    i really dont think i need to update anything considering all other hacks, before they were detected, i could use D:

  7. #19
    UnderAmour's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    466
    Reputation
    40
    Thanks
    31
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    Sorry 'bout that, settin' up the Christmas tree.

    /Approved.
    My tree is already done :P

  8. #20
    Onslaught998's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Umm... How do we switch between options and how do we turn them on/off?

  9. #21
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,265
    Reputation
    723
    Thanks
    13,318
    My Mood
    Sleepy
    Nice hack bud

  10. #22
    sgtaswipe's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    203
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Amused
    guess im just not meant to use this hack then....

  11. #23
    imsonoob08's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed

    SO WATS THE MENU BUTTON I CANT REALLY GET WHAT UR DIRECTION IS SAYING...

  12. #24
    Onslaught998's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    The menu button is insert. The real question is, how do we use the menu once we get there?

  13. #25
    imsonoob08's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    CAN U GET IT OPEN CUHZ I CANT! PERX INJECTOR GOT INGAME BUT NO MENU

  14. #26
    yprh's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Some Where Near BucketHeadland
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    99
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Onslaught998 View Post
    The menu button is insert. The real question is, how do we use the menu once we get there?
    you'll have to click on the box (press escape and you'll get the mouse)
    very nice menu btw

  15. #27
    nenito's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Not work in XP .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................

  16. #28
    Chep3's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In your closet dude!!
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Shocked
    Quote Originally Posted by --Hacker-- View Post
    1 - For the menu does not appear the hacker
    1 Install the C + + 2008 redistributable
    2 Update your DirectX
    3 Install the Net Frameworks
    We have not seen?
    4 Install the Visual C + + 2008 Express Editions
    2 - Who's in DC
    1 Make sure you are using the Loader / Injector Correctly
    2 ° Only activate the hacks after entering the game
    3 Turn off all functions before each new game and then reconnect to start
    I did all that and I inject with Perx.exe and I got ingame but menu doesn't appear!! I download and update EVERYTHING you told! But it doesn't appear de menu Ingame..

    I got win 7 64bit
    I run Perx
    I run it with admin rights
    I don't know what can i do!!

    @--Hacker-- please help me!!

  17. #29
    TokolocoSK's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Comendo Peru Pato Frango Búrguer.
    Posts
    2,874
    Reputation
    65
    Thanks
    6,784
    My Mood
    Yeehaw
    @--Hacker-- Eu tenho um menu quase igual esse .

    Mais muito bom .



  18. #30
    annapoliiis's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    wehen I in Game crasch the Game

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Afford 1.0
    By --Hacker-- in forum Combat Arms Brazil Hacks
    Replies: 39
    Last Post: 12-07-2011, 08:17 AM
  2. How To Afford VIP/NX On Combat arms
    By shadowrecon4 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-24-2010, 08:03 PM
  3. The Perfect Solution For People Who Can't Afford Ventrilo!!
    By Sensuous in forum CrossFire Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 04-12-2010, 10:01 AM
  4. Cant Afford that Chicken
    By CyberGenius in forum General
    Replies: 21
    Last Post: 03-11-2010, 04:43 PM