Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    smartyface121's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    hey i cant get mine to work

    it comes up with this thing saying fail to update protection modules! - errorcode [0x000000057] soooo ya idk

  2. #2
    josamko's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    LOLZ U CAN REinstall Combat Arms...

  3. #3
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    I had that once, reinstallign only helps for first time basicalyl what you need is a new Hshield folder, you corrupted it somehow.. Ill give you a link in a sec, press thanks if i helped.

    http://www.*********.com/download.php?dm10m3dld3d

    Replace this with your old Hshield folder, delete or move your old one. Press thanks
    Last edited by Robert; 01-04-2009 at 01:26 PM.

Similar Threads

  1. cant get it to work. (public)
    By killorbekilled in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2008, 08:57 PM
  2. Cant get the pub hack working.
    By bandwidthpirate in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 10-18-2008, 10:02 AM
  3. I cant get any hacks to work
    By Hrobakca in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2008, 06:55 PM
  4. cant get the preinstalled chams to work..
    By longjohnisme in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2008, 10:30 AM
  5. cant get the winchester to work in game
    By mojo007 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2008, 03:33 PM

Tags for this Thread