Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
  1. #1
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy

    Thumbs up Combat Arms Cheat Console Version 1.0

    Manually Type Push to Console Commands like in a Singleplayer Game




    Runs very Smooth , No Crashes , Very Nice, Very Oldschool
    (On EU)
    Please Test if This Works for NA , it should - But please Try
    If Not , I Will make a NA one.



    List of Commands:

    http://www.mpgh.net/forum/207-combat...ga-thread.html





    Credits: Ju8tic3 / wraithkilla (both me)
    Kvn™


    In Progress: Memory Hack Cheats (like Rapidfire , Unl. Range, etc.), Auto Complete ,






    VirusScans:
    1. https://www.virustotal.com/file/d6ee...is/1327807543/

    2. Combat Arms Cheat Console.dll - Jottis Malwarescanner



    Approve Pls

    @Eminem,
    @Professor,
    @AVGN,
    @aeronyx,
    @Stuart Little
    Last edited by Drake; 02-17-2012 at 09:47 AM.

  2. The Following 11 Users Say Thank You to wraithkilla For This Useful Post:

    ███ (01-30-2012),-Alyssa- (01-28-2012),[MPGH]AVGN (01-29-2012),compaq soul (01-29-2012),Dargoba (01-29-2012),Drake (01-29-2012),gregorio38 (04-29-2012),mastam (05-05-2012),Piraveen1998 (01-29-2012),S34nH4x (01-29-2012),thechipmyster (01-29-2012)

  3. #31
    Fraggykidd's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    i cant type "_" in the console :/ is there any1 who can?

  4. #32
    Acidic's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    teh interwebs
    Posts
    3,129
    Reputation
    41
    Thanks
    117
    My Mood
    Sneaky
    Looks good

    successful trades:
    killingspirit, Zeus, Bubbles, BigNuts, IPhone4S, BurnRed, PooPoo12345, kolec94, Nexon, TJBRocker, xXBrokenBonezXx

    Current Games:

    MW3, Black Ops 2, TF2

    Total money spent buying CA accounts:

    200 Dollars

    Total money on CA:

    755 Dollars

  5. #33
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Fraggykidd View Post
    i cant type "_" in the console :/ is there any1 who can?

    when do you need it ?

  6. #34
    Fraggykidd's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by wraithkilla View Post
    when do you need it ?
    ModelDebug_DrawBoxes 1
    Tried to use with space, either it dosnt work at all or i need the "_" (dont know the name since im from sweden)

    EDIT: I cant use ANY symbols at all. is this for English keyboards ONLY ?
    Last edited by Fraggykidd; 01-30-2012 at 01:56 PM.

  7. #35
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Fraggykidd View Post
    ModelDebug_DrawBoxes 1
    Tried to use with space, either it dosnt work at all or i need the "_" (dont know the name since im from sweden)

    EDIT: I cant use ANY symbols at all. is this for English keyboards ONLY ?

    1. smybol arent added yet

    2. This PTC command is patched .....

  8. #36
    Fraggykidd's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by wraithkilla View Post
    1. smybol arent added yet
    Maybe add that to the Main post next time will ya?

  9. #37
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Fraggykidd View Post
    Maybe add that to the Main post next time will ya?
    Wait for my Next Release

  10. #38
    joltfury's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    File is not clean... I am using Microsoft security essentials... detecting threats on PC and cleaning them.

    When it cleaned my computer it shut the program down so obviously it was this...

    Maybe it's because it is a hack that it thinks its a virus but idk... anyway Im having a good time hacking mw3 instead Lmao Jk

    ---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

    This file is not clean.. Microsoft security essentials detected viruses in this file...

    Dont worry I will be coming out with a new hack soon.

    But dont bother downloading this file should not have been approved...

    it may be because it thinks its a virus because its a hack but idk.. do what you want.

  11. #39
    Fraggykidd's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by joltfury View Post
    File is not clean... I am using Microsoft security essentials... detecting threats on PC and cleaning them.

    When it cleaned my computer it shut the program down so obviously it was this...

    Maybe it's because it is a hack that it thinks its a virus but idk... anyway Im having a good time hacking mw3 instead Lmao Jk


    ---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

    This file is not clean.. Microsoft security essentials detected viruses in this file...

    Dont worry I will be coming out with a new hack soon.

    But dont bother downloading this file should not have been approved...

    it may be because it thinks its a virus because its a hack but idk.. do what you want.
    Ever heard of False Positive?
    Symantec Security Response - What is a false positive?
    Get your facts straight before complaining

  12. #40
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by joltfury View Post
    File is not clean... I am using Microsoft security essentials... detecting threats on PC and cleaning them.

    When it cleaned my computer it shut the program down so obviously it was this...

    Maybe it's because it is a hack that it thinks its a virus but idk... anyway Im having a good time hacking mw3 instead Lmao Jk

    ---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

    This file is not clean.. Microsoft security essentials detected viruses in this file...

    Dont worry I will be coming out with a new hack soon.

    But dont bother downloading this file should not have been approved...

    it may be because it thinks its a virus because its a hack but idk.. do what you want.

    lulz it is....

    1. it wouldnt EVR be such a NOOB (yeah joke) and put a virus in a hack

    2. im sure @AVGN reversed it so you DEFENETLY know that its clean

  13. #41
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    I have been doing this for along time. I know wdf I'm doing



    ^Thanks to RJ^




  14. #42
    nubylishious's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by ███ View Post
    it will be faster if you look around the forum, then making a vid~!
    I have, however when i type the commands in, nothing happens =/

  15. #43
    LightningHero's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
    Posts
    111
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Is this your first post if it is NICE JOBS WITH YOUR FIRST POST
    [BLEACH] [ONE PIECE] [NARUTO] [FAIRY TAIL]

  16. #44
    wraithkilla's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    895
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by LightningHero View Post
    Is this your first post if it is NICE JOBS WITH YOUR FIRST POST
    Its my First Real Release here at MPGH

  17. #45
    kooris's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Does Superbullets work?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Combat Arms Cheat Console Version 2.1
    By wraithkilla in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 26
    Last Post: 02-22-2012, 12:06 PM
  2. Combat Arms EU version VIP Hack
    By mphguser in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 07-22-2010, 04:33 PM
  3. Combat arms cheat engine 5.5 speed hack + [TUT]
    By Kev in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2009, 08:19 PM
  4. Which cheating programs for Combat Arms?
    By Shrubles_BR in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2009, 04:21 PM
  5. WORKING CHEAT ENGINE FOR NEXON COMBAT ARMS
    By procurando in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 28
    Last Post: 10-22-2008, 06:03 PM