Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    matteomen's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy

    Is possible open 2 combat arms?

    Is possible open 2 combat arms???



    100 K/D XD

  2. #2
    apeguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    A box :)
    Posts
    3,384
    Reputation
    18
    Thanks
    328
    My Mood
    Tired
    Their used to be, but just use 2 pc's. Easier.

  3. #3
    rwkeith's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    457
    Reputation
    11
    Thanks
    78
    My Mood
    Angelic
    Yea its simple but most PCs can't handle that much memory usage and will result in major lag. I'd recommend two PCs....
    Goals In Life:
    [X] Become an Advanced Member
    [X]Release a tut on mpgh
    [0]Post 300 posts
    [X]Make a working hack
    [X] Learn c++

  4. #4
    jdawgg's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    in your mom's bed
    Posts
    481
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    Quote Originally Posted by ComeToSiteNow View Post
    Do you want cheap VIP hacks? For 5$? With the same features as MPGH? Go to CombatHacks! to check out the hacks and see what features we have.
    shut the fuck up faggot
    Last edited by Gourav2122; 01-25-2009 at 12:48 PM.

  5. #5
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by jdawgg View Post
    shut the fuck up faggot
    dont quote shit like that
    i just have edit your post to...

  6. #6
    Juan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    4,034
    Reputation
    242
    Thanks
    507
    MindTek Exists As A Harm Reduction Nigga And Does Not Condemn Or Condone.

    Rap & Hip Hop section.

  7. #7
    DasHT's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    you need create a pc virtual in your pc

  8. #8
    Thunderpie's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    or hack combat arms so it doesn't block 2 connections from one client thats how it worked for me in maplestory O.o

Similar Threads

  1. can't open combat arms because of Corrupt File
    By jojo804674 in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-27-2011, 05:32 PM
  2. Possibly New combat arms Maps [Sketches] Nexon Forum
    By sauravdn12 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 01-19-2011, 01:56 AM
  3. [Info] About the launch of the tests open Combat Arms
    By KillRafael in forum Combat Arms Brazil Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2010, 04:33 PM
  4. [Release] Open Combat Arms IN a window
    By Allan990 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2009, 07:35 AM
  5. Opening Combat Arms After Minimizing =(
    By weaselm01 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 07-12-2009, 05:32 PM

Tags for this Thread