Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    cablah's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Bitchy

    Wink how do i turn on blood in CA?????

    i want to turn on blood but it is locked out please help me. i need to know i think it has somthing to do with the combat arms file.

  2. The Following User Says Thank You to cablah For This Useful Post:

    crazyman5901 (02-14-2009)

  3. #2
    sweetkill's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Angelic
    lol go options is a thing close to end off grafic options called blood .. active it.

    or go C:\Nexon\Combat Arms EU\Profiles open player.txt scrool down and find


    [DoobicNet]
    Character = 0

    [Settings]
    Shader = 0
    ModelLODOffset = 0
    EnableBloom = 0 (PUT 1 AT This!!!!!!!
    LightModels = 1
    LightModels = 1
    Polygrid = 1
    Polygrid = 1
    PerformanceSetting = 3
    MusicQuality = 1
    DetailTextures = 1
    FXDetail = 0
    EnvironmentalDetail = 0
    TrilinearFiltering = 0
    PreCacheAssets = 1
    DynamicLight = 0
    AnisotropicFiltering = 0
    EnvironmentMapping = 1
    MusicActive = 1
    PolyGridBumpmap = 1
    SoundQuality = 1
    ShellCasings = 0
    DetailLevel = 2
    TripleBuffering = 1
    ShadowDetail = 2
    Tracers = 0
    EnvironmentBumpMapping = 1
    PolyGridFresnel = 1
    [Details]
    XLargeTex = 2
    RegularTex = 1
    LargeTex = 1

    [ExtraDetail]
    ShellCasings = 1
    Tracers = 0
    DynamicLights = 0
    Shadows = 1

  4. #3
    Hyak's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    120°16.1'W 47°20'N
    Posts
    11,525
    Reputation
    508
    Thanks
    844

  5. #4
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    sweetkill, gtfo, you nabbed my name
    and he was asking for CA american, not eu

  6. #5
    BSG.Flash's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    広島沖縄
    Posts
    3,245
    Reputation
    30
    Thanks
    219
    My Mood
    Angelic
    You gotta be 18.
    :P
    Don't want little kids seeing all the hawaiian punch coming out of people.

    ..::Latest::..

    ..::Gifts::..
    [][][][][][]

  7. #6
    greatbubu's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    um i don't think so .... i think Chuck Norris has the answer

  8. #7
    Hyak's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    120°16.1'W 47°20'N
    Posts
    11,525
    Reputation
    508
    Thanks
    844
    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    sweetkill, gtfo, you nabbed my name
    and he was asking for CA american, not eu
    not really u made ur name with numbers u joined like a week and a half earlier s u coodv made ur name sweetkill

  9. #8
    ForeverInCombat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Up My Ass, an' around the corner ;)
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    sweetkill, gtfo, you nabbed my name
    and he was asking for CA american, not eu
    Lol its the same thing but leet speak lolz

  10. #9
    sweetkill's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Sw337k1ll View Post
    sweetkill, gtfo, you nabbed my name
    and he was asking for CA american, not eu
    lol ca usa and eu are same use just difrent server one for usa another at eu. and game version is difrent just that . options folders etc etc are the same..

    And u cares about name.. uuuuu all ur life at a unreal digital name ! get life

  11. #10
    mexhelghast's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    =O
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Aggressive
    go to the combat arms folder
    then go to Profiles
    then go to Player
    press Ctrl+f type in Gore
    then write 1 to it and thats all

    i found out how to change bgm 2 lol

Similar Threads

  1. [Help] How to turn on blood in CA?
    By ThatStreetSk8ter in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-21-2011, 11:15 PM
  2. how do u turn off 1.07 bypass?
    By hardfoot510 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2008, 10:27 PM
  3. How To Turn On Blood~
    By cryzies in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 10-20-2008, 08:21 PM
  4. How to turn blood effect on.
    By thedroid101 in forum Programming Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 09-08-2008, 05:35 AM
  5. How do we turn on blood effects?
    By iHack in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 08-09-2007, 09:16 PM

Tags for this Thread