View Poll Results: What combat arms client are you running and do the simple chams work with it?

Voters
128. This poll is closed
  • USA-Yes

    63 49.22%
  • USA-No

    44 34.38%
  • UK-Yes

    1 0.78%
  • UK-No

    1 0.78%
  • Other-yes

    10 7.81%
  • Other-No

    9 7.03%
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 209 of 209
  1. #1
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14

    Exclamation Simple Chams 1.2 (file here) Fixes (speed wont work, program wont work, etc..)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
    By the way, some computers are just plain dumb and no matter what the SChams wont work on it. My friend brought over 2 computers, only 1 worked with simple chams, tried everything, it just doesn't work, hopefully i can finish a new compatible copy by wed.
    ================================================== ====================
    Might need to use this mover!
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...er_v4_0_a.html
    Or this one!
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...nger_beta.html
    ================================================== ====================
    Maybe a d/c fix for people that cant get speed to work
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...peed_hack.html
    ================================================== ====================
    NO LONGER RESPONDING TO "IT DOESNT WORK" OR "NOT WORKING" ETC.. I DON'T HAVE TIME TO RESPOND TO PEOPLE WHO DON'T HAVE THE TIME TO READ THIS POST ALL THE WAY THROUGH! SORRY!

    MAKE SURE THIS IS UPDATED
    http://www.microsoft.com/downloads/d...d-aab15c5e04f5
    ************************************************** ********************
    Please pm and let me know if you are out of the USA and your simple chams work! Like if you are using other combat arms clients! Please let me know! I am trying to find out if this only works with the USA version of combat arms, so please if you are running from another country or you cant run it from another country let me know
    ************************************************** ********************

    First off make sure you know your OS (operating system)
    second do this...
    make sure that Simple Chams is in a file on your desktop, all of them, there is no need to put them in System 32 or whatever or the combat arms file.(i know that blows your mind but its true. I have to tell people that 1231 times) DON'T PUT FILES ANYWHERE BUT A FILE ON DESKTOP! make sure combat arms folder is clean

    Just so everyone knows I have all three OS on my computer xp vista 64 and 32 and this works on all of them.
    WHEN YOU RUN EXE IT WILL POP UP FOR A SEC THEN CLOSE OUT, JUST LET IT DO IT. AND CLOSE OUT OF THE WEIRD WEED WEBSITE.
    ================================================== ====================
    Xp
    Put files on desktop (You might have to put the d3dx9_33.dll in your system32 file, but try this way first)
    run CA log in
    Run the .exe
    press insert and have the funs
    ================================================== ====================
    Vista 64bit*
    1. open combat arms
    2. log in
    3. get back to desktop
    4. open the .exe as a admin
    5. close the weird drug website (lol)
    6. go back to combat arms
    7. click insert on your keyboard
    8. have fun
    ================================================== ====================
    Vista 32bit
    1. disable firewall and anti virus
    2. see above for rest
    ================================================== ====================
    *note
    you may have to disable firewall and anti virus for 64bit (only do if u cant run by following my instructions)

    From what i know Xp works fine, no problems. I ran with xp on computer and it worked fine so i assume it works on everyone else's.

    Leme know if you have any problems.
    By the way i didn't make this program (lol), but i do know C++
    PM me if you need help or whatever i check forums all the time.
    I do have simple as a rar here so yah. just unrar to desktop and follow instructions! yay!
    Thanks for the great participation in the polls, it really helps me figure out some stuff for the remaking of the hack! Sooo yah, Thanks!
    MY GOD, IF YOU HAVE A PROBLEM PLEASE BE SOMEWHAT SPECIFIC, DON'T JUST BE LIKE "IT DOESN'T WORK" PLEASE TELL ME WHAT YOU DID AND WHAT OS (OPERATING SYSTEM) YOU HAVE, THAT INFORMATION IS SOMEWHAT IMPORTANT! THANKS!
    If helped say thx!
    Last edited by rickysbro; 03-01-2009 at 10:39 PM.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to rickysbro For This Useful Post:

    gunslinger55 (03-01-2009),July1392 (03-07-2009),Kevinnqc (03-02-2009),leo156 (03-01-2009),RnBSoldier (03-10-2009),TXTurban (03-01-2009)

  3. #196
    Gypse's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    ATL
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Flirty
    you combatarms folder..sorry for using big terms

  4. #197
    Ziolean's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Amused
    gypse what os u have?

  5. #198
    Gypse's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    ATL
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Flirty
    windows xp

  6. #199
    jerrybpiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i have win vista 32, installed it works correctly oh for about 15-30 seconds then i get disconnected. Both simple, combat arms were ran as admin. I get disconnected even if i do not have speed. SUX....

  7. #200
    angelzkeys's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have another problem...When I first tried this I saw the crosshair and the hack worked, but it always d/ced me like 10 seconds afterwards. But now, no matter what I do to inject the .dll, when I play the game, nothing happens, it just runs like a normal non-hacked game. Can anyone help me with this? I'm a windows XP.
    Last edited by angelzkeys; 03-02-2009 at 02:01 PM.

  8. #201
    _-NO-NAME-_'s Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    من يدري
    Posts
    224
    Reputation
    7
    Thanks
    16
    dont download this go to the original download this hack makes you d/c

  9. #202
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by _-NO-NAME-_ View Post
    dont download this go to the original download this hack makes you d/c
    Whats wrong with this one, its all the same, if this one D/C's you then the other copy's of this one will too. And where are you supposed to find the original, there's 121412341324 posts of this hack which one is it? I hate stupid people...

  10. #203
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    I know i'm going to get a lot of hate mail from this but just listen to me, before you ask your questions do this, ask yourself the question several times over, next, put yourself in our shoes (people who answer your stupid questions) do you think we could diagnose your problem with the information you provided us with? Then you may post, but only if you did those two things. But if you did those two things and it still sounds stupid, then don't post the !#!% Question!
    Thanks,
    Rickysbro

    PS
    43ish% done with new simple chams...
    Last edited by rickysbro; 03-02-2009 at 06:52 PM. Reason: forgot an r lol

  11. #204
    Ziolean's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Amused
    this is getting gay... *sigh*

    again:

    OS: Vista 32-bit
    File Placing: Everything in desktop, dx33 in ca and system 32
    Exe Setting: SC.exe = Admin, CA.exe = Admin
    Problem: SC closes after 2 seconds

  12. #205
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by Ziolean View Post
    this is getting gay... *sigh*

    again:

    OS: Vista 32-bit
    File Placing: Everything in desktop, dx33 in ca and system 32
    Exe Setting: SC.exe = Admin, CA.exe = Admin
    Problem: SC closes after 2 seconds
    Don't run CA as admin, just click it. Try a mover, make sure files are clean. Its possible that it doesn't work on your computer. Thanks for specifics!

  13. #206
    Ziolean's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Amused
    i'll try tomorrow, right now i'm on my laptop, wont go on desktop till tomorrow, and feel free to copy and paste that form onto ure tut

    i hear that running CA as admin doesnt make it lag as much without it, and ricky, have u downloaded all youre updates from vista?

  14. #207
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by Ziolean View Post
    i'll try tomorrow, right now i'm on my laptop, wont go on desktop till tomorrow, and feel free to copy and paste that form onto ure tut

    i hear that running CA as admin doesnt make it lag as much without it, and ricky, have u downloaded all youre updates from vista?
    Dont run CA as admin, it messes up the hack, for some reason unknown at the moment the hack messes up the injection if you run CA as admin, Don't really understand your last question "updates from vista?".

  15. #208
    Ziolean's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by rickysbro View Post
    Dont run CA as admin, it messes up the hack, for some reason unknown at the moment the hack messes up the injection if you run CA as admin, Don't really understand your last question "updates from vista?".
    ok, thanks and updates that that come from vista, the updates MS sends you, you have vista?

    when i run SC.exe in windows 98 compatibility it stays open, gonna try tomorrow!! =D

  16. #209
    rickysbro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by Ziolean View Post
    ok, thanks and updates that that come from vista, the updates MS sends you, you have vista?

    when i run SC.exe in windows 98 compatibility it stays open, gonna try tomorrow!! =D
    Oh, I have 7 or so OS, Vista 32, and 63, Xp, and windows 7( havent tryed running combat arms yet), ubuntu, and a few other OS. But i mainly i use vista 64.
    Ok try that!

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314

Similar Threads

  1. Simple Chams v1.2 Fixed Crash(By Silex)
    By silentrunner2 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 255
    Last Post: 03-03-2009, 09:34 AM
  2. Need people to help with thread on Simple Chams 1.2 fixes by me
    By rickysbro in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2009, 07:27 PM
  3. Simple Chams v1.1 With Menu By (by Silex)
    By silentrunner2 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 73
    Last Post: 02-23-2009, 02:12 PM
  4. Speed Hack Working
    By Kevinnqc in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 28
    Last Post: 10-06-2008, 10:02 PM
  5. 100% undexted speed hack high speed wont get detected
    By mgrung in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 08-29-2008, 07:57 AM

Tags for this Thread