Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful

    Exclamation Tapping hack works

    if u unplug ur ethernet cable and go shoot guys in a Ca game then plug it back in it will give u the kills. IT WORKS just did it. best map to do it in is junk flea.

    ONLY UNPLUG THE CABLE FOR 2 MIN max




    plz thank me if this is cool, works, or awesome plzplplz

  2. The Following 4 Users Say Thank You to zmansquared For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009),mhw0619 (03-30-2009),prosta (03-30-2009),smokefunny (03-18-2009)

  3. #2
    maximo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    can it be done with net suspender or a connection disabler program?

  4. The Following User Says Thank You to maximo For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  5. #3
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by zmansquared View Post
    if u unplug ur ethernet cable and go shoot guys in a Ca game then plug it back in it will give u the kills. IT WORKS just did it. best map to do it in is junk flea.

    ONLY UNPLUG THE CABLE FOR 2 MIN max




    plz thank me if this is cool, works, or awesome plzplplz
    This method is old and patched. Get fraps and make a video right now of you doing this. k?

  6. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  7. #4
    wetrichard's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    GOD DAMMIT EVERYBODY STEALING MY POSTS


    this is the 5th fucking forum website to steal my original post about tapping


    fuck i even made a video that im sure u have all probely seen



    PLEASE STOP STEALING MY POSTS WORLD :P

  8. The Following 3 Users Say Thank You to wetrichard For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009),dj1793 (03-30-2009),mhw0619 (03-30-2009)

  9. #5
    smokefunny's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    yoville
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    Quote Originally Posted by jussofresh1 View Post
    This method is old and patched. Get fraps and make a video right now of you doing this. k?
    WHY IS EVERYONE SAYING IT'S PATCHED??? IT CANNOT BE PATCHED I JUST DID IT TWO MINUTES AGO. But anyways, yes, anyway to turn your connection off will work.. Like he said though, don't do it for more than two minutes. If you do it alot during one game, sometimes it will kick you out saying "you have been logged in on the same account" or something like that, and you will have to restart CA. Also don't do it towards the end of a game because it will feeze your CA and you will have to restart.

  10. The Following User Says Thank You to smokefunny For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  11. #6
    dr1nkm1lk's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Scripting VB in my basement, and eating Cheezies.
    Posts
    378
    Reputation
    11
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by smokefunny View Post
    WHY IS EVERYONE SAYING IT'S PATCHED??? IT CANNOT BE PATCHED I JUST DID IT TWO MINUTES AGO. But anyways, yes, anyway to turn your connection off will work.. Like he said though, don't do it for more than two minutes. If you do it alot during one game, sometimes it will kick you out saying "you have been logged in on the same account" or something like that, and you will have to restart CA. Also don't do it towards the end of a game because it will feeze your CA and you will have to restart.
    It can be patched... Actually quite easily, just program a connection test into the game, therefore when you disconnect or "tap" into the connection, it would shut down CA or give you a connection interrupted message.

  12. The Following User Says Thank You to dr1nkm1lk For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  13. #7
    smokefunny's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    yoville
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    Quote Originally Posted by dr1nkm1lk View Post
    It can be patched... Actually quite easily, just program a connection test into the game, therefore when you disconnect or "tap" into the connection, it would shut down CA or give you a connection interrupted message.
    Oh well thank you I didn't know that lol. I just thought it couldn't because it's been out for so long and it still works.

  14. The Following User Says Thank You to smokefunny For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  15. #8
    nplaya12345's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    JUSSOFRESH R U FKNIN GRETARDED HOW CAN TAPPING BE PATCHED ITS A WIRE IN UR MODEM/ ROUTER IDIOT STOP HATING ON EVERYBODYS POST U DUMB NIGGER

  16. The Following User Says Thank You to nplaya12345 For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  17. #9
    phearitself57's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    under your bed
    Posts
    194
    Reputation
    9
    Thanks
    83
    this is opatched, dontt hank him, he eleched and did not discover this

  18. The Following User Says Thank You to phearitself57 For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  19. #10
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful
    that obama man, does not know that they CAN NOT patch a ethernet cable. try it for ur self OBAMBA. it works

  20. The Following User Says Thank You to zmansquared For This Useful Post:

    digdick69 (03-29-2009)

  21. #11
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by zmansquared View Post
    that obama man, does not know that they CAN NOT patch a ethernet cable. try it for ur self OBAMBA. it works
    Calm down little kiddies no reason to get ur undies in a bundle over such a small subject. What I meant to say is modem tapping isnt 100% effective it does not work all the time. Sorry for any misunderstanding I caused but theres really no reason to flame.

  22. #12
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful
    ya srry man. try it it has never let me down

  23. #13
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by zmansquared View Post
    ya srry man. try it it has never let me down
    Will do. Sorry if I mislead anyone by my post. That wasnt my intention.

  24. #14
    ricker18's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    About 5 secs after unplug it just goes back to the room and says something like your connection to the server has ended. Failed.

  25. #15
    Juan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    4,034
    Reputation
    242
    Thanks
    507
    way to bump dumbass
    MindTek Exists As A Harm Reduction Nigga And Does Not Condemn Or Condone.

    Rap & Hip Hop section.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. why wont some of the KWR hacks work?
    By omgwtfbbqpwn2 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2007, 07:01 PM
  2. All The Vip Hacks Work?
    By fastbullet in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 04-22-2007, 11:42 AM
  3. No Hacks Work After Update
    By sirbannedalot in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 04-12-2007, 04:31 PM
  4. any Adventure Quest Hacks working??
    By thiag0 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2006, 06:36 PM
  5. Plz I Want Maple Global Hacks And Where Do I Get Game Engine 2 Make The Hacks Work???
    By mattinthehat in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2006, 07:12 PM

Tags for this Thread