Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    GreatSeb's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    In The *CLUB*
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Question ok witch hacks are workin with vista now?

    i know lots of hacks but themost says could no inject dll and i always run as admin whats the problem? and with hack do i usse thx for the help!!

  2. #2
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im tryin 2 find out too...i get this DirectX 9.0c problm....any1 have that?

  3. #3
    Robert's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    4,376
    Reputation
    430
    Thanks
    409
    My Mood
    Bitchy
    VISTA = FAIL

  4. #4
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Teamspeak is working on Vista im using it and im on vista.

  5. #5
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by mageboyyq View Post
    Teamspeak is working on Vista im using it and im on vista.
    how????????????????!!?

  6. #6
    GreatSeb's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    In The *CLUB*
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Exclamation

    Quote Originally Posted by mageboyyq View Post
    Teamspeak is working on Vista im using it and im on vista.
    yo man can u just let me the link of ur hacks thank you ...and did u disable UAC and disable ur anti virus? cuz for me it says could not inject dll

  7. #7
    zlavik's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    ƵĻÆVÍĶ
    Posts
    839
    Reputation
    18
    Thanks
    103
    My Mood
    Angelic
    i have the derect x problem too

  8. #8
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    u got 2 open hacks as ADMINISTRATOR

  9. #9
    monkey32's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Your basement O.o
    Posts
    157
    Reputation
    11
    Thanks
    63
    My Mood
    Relaxed
    Well, Hacks dont work for me and i have vista. But they might on yours IDK. But try this first:

    Disable AV when using.
    Run as Admin.
    And make sure you have direct X 9.0
    ^ ^
    direct X used for lots of things so i'd just download anyway.

  10. #10
    Firerouge's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I have vista Ultimate 64bit and no hacks seem to work for me.

  11. #11
    Firerouge's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    This is the problem I get (yes I ran as admin)

    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: Engine.exe
    Application Version: 0.0.0.0
    Application Timestamp: 499bad9e
    Fault Module Name: Engine.exe
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 499bad9e
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0015a902
    OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 0845
    Additional Information 2: cb814bf6596a1084ddc1ed7894446521
    Additional Information 3: 516d
    Additional Information 4: 8a01322f0fb1f66089acabbf157627f7

    Read our privacy statement:
    Microsoft Online Crash Analysis


    Sorry for double post

  12. #12
    baitz4's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Firerouge View Post
    I have vista Ultimate 64bit and no hacks seem to work for me.
    What i do is just follow instructions for teamspeak and run it as admin.

  13. #13
    smokefunny's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    yoville
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    Firerouge I used to have the same prob.. all you have to do is change the compatability of BOTH your Combat Arms AND the hack to Windows XP (Sevrice Pack 2) and make sure you run them BOTH as an Administrator. I have Vista

  14. #14
    xianting's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by yuz1 View Post
    im tryin 2 find out too...i get this DirectX 9.0c problm....any1 have that?
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...ork_vista.html

    this might help u with direct 9.0c problem..

  15. #15
    askins123's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    35
    Reputation
    11
    Thanks
    13
    I have vista.... all of them work just fine for me...

    You must have a poopy version

Similar Threads

  1. [Release] Working Chams Hack ! (Only Works With Vista)
    By Oversoul112 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 62
    Last Post: 08-05-2009, 04:34 AM
  2. hacks that work with vista
    By kakesjake in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 05-22-2009, 12:30 AM
  3. what hacks are in the vip now?
    By brendyboy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2008, 02:52 PM
  4. gunz hack with vista
    By snak302 in forum Gunz General
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2008, 02:22 PM
  5. [INFO] making hacks with vista
    By FreeToHack in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2007, 07:41 PM

Tags for this Thread