Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Cool TeamSpeak is WORKING on what?

    I know Teamspeak is working on vista but imma try it on XP so ill give yall a yes or a no if it works

  2. #2
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what do u do 2 make it work...it disconnects me

  3. #3
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    #1. Run as Administrator
    #2. Start game
    #3. Go Pwn

  4. #4
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Oh and DO NOT open in game, ONLY do it in the lobby soz i didnt say that eailer

  5. #5
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i did it
    diconnects me
    do u have 2 put in sum dll's in CA folder?

  6. #6
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    do wat in lobby?

  7. #7
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok here: Make a new folder name it (Teamspeak Hack) put the DLL and the EXE in there and make a copy of the DLL and put one in the system 32, then it could work. If it dont just tell me and ill make a video tut, ok?

  8. #8
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok im going to put dll in system32

  9. #9
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yep and then it should work, and then get in the lobby and put Insert and turn on what you need

  10. #10
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok i got folder of dll and exe in a folder, i open the hacks as admin and combat arms not admin, says INJECTED, i log on n go 2 lobby, go 2 game and diconnects, disconnects like 20 seconds after i opened CA . . . hacks work for a sec but i get diconnected... so i guess theyre patched

  11. #11
    mageboyyq's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Combat arms need to be as admin

  12. #12
    yuz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ugh it still doesnt work.... so it works fine in a whole game for you no disconnects?

  13. #13
    Nicoh94's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Argentina
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBB BBB
    DONT NEVER NEVER I REPEAT NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUT A FILE IN SYSTEM 32 FOLDER
    ITS ALMOST A KEYLOGGER!!!!!!!!!!!!!
    STUPID!!

  14. The Following 2 Users Say Thank You to Nicoh94 For This Useful Post:

    nickxx (03-23-2009),yuz1 (03-23-2009)

  15. #14
    enriqueb3847's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    ok num 1

    put dlls in CA folder

    2

    Right Clcik Combat Arms

    3

    Press properties

    4

    Press Compatibility
    5
    Check Run in compatibility for and instead of Windows XP Service Pack 2,put Windows 95

    Press Apply,then ok,Then it should not d/c u

    although CA should start in windowed mode

Similar Threads

  1. Can't Get Any Hacks to Work... Heres what I've treid..
    By nick333222111 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 07-14-2009, 01:55 PM
  2. (Long-Tutorial)How to really get TeamSpeak to work
    By enriqueb3847 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 04-05-2009, 08:59 PM
  3. Working Teamspeak hack!!!!!! WORKING
    By zmansquared in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 03-19-2009, 10:15 PM
  4. how can i get teamspeak to work?
    By firstto100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 09:07 PM
  5. Teamspeak still working
    By Ratchie in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 03-15-2009, 08:41 PM

Tags for this Thread