Thread: Uhh...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854

    Question Uhh...

    Is anyone having this problem...?

    I click Combat Arms and start it up, I type in my password and everything, then when I click to join like a Server and Channel it just disconnects. Im not using any hacks everything is clean. This has never happened to me before until now after this patch.


    For an answer like -Reinstall combat arms: I did that a while ago and made a copy i used the copy the other day with hacks, but i still had a copy of the copy (i always have a freshly downloaded version) well I just patched another clean version today and it worked earlier but not now.
    ...sorry if that was confusing

    Please if anyone can help it would be greatly appreciated.
    Last edited by Ryguy; 03-25-2009 at 04:49 PM.

  2. #2
    Rockanroller's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Bored
    delete combat arms & hacks, reinstall

  3. #3
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    Okay I basically did that and there are no hacks in the Combat arms folder

  4. #4
    phearitself57's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    under your bed
    Posts
    194
    Reputation
    9
    Thanks
    83
    i have the same prob so sry i cant hlp

  5. #5
    Rockanroller's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Bored
    umm when i had the problem that i couldnt get a server i switched the compatibility mode, it doubt it will help but it might maybe D:

  6. #6
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Check the nexon forums since this is a new problem other people might be experiencing it as well. Thats all the help I can give you.

  7. #7
    shadow3003's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yea its happened to me 2

Similar Threads

  1. Uhh a signature?!?!?!?
    By king.joker.9 in forum Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2008, 03:45 AM
  2. Uhh, I know this may be a little gay...
    By Seem in forum General
    Replies: 32
    Last Post: 06-03-2008, 09:10 PM
  3. Uhh... insane tut?
    By usernameee in forum Gunz General
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-2006, 09:30 AM

Tags for this Thread