Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    sparda55's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    9

    Cool if you get the failed to update protection modules READ THIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    if you get tht wen u start combat arms just go to ur combat arms folder go to the hshield folder then open the settings tht says Bldinfo and change the windoqtitle to 1 instead of 0.. this is a lot faster thn reinstalling combat arms!!

  2. #2
    3dimage's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Location
    ♥♥At the bottom of sum1 Heart♥♥
    Posts
    311
    Reputation
    12
    Thanks
    37
    My Mood
    Cheeky
    U sure ? LOL ,that crap

Similar Threads

  1. Fail to update protection modules
    By kambo in forum Combat Arms Help
    Replies: 18
    Last Post: 05-08-2010, 12:43 AM
  2. Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-01-2009, 06:19 PM
  3. failed to update protection modules. ?????
    By sparda55 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2008, 10:58 AM
  4. help it says ''failed too update protection modules''
    By xphatzx in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2008, 12:05 AM
  5. HSBypass Error "Failed To Update Protection Modules"
    By bond304 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 08-07-2008, 10:29 PM

Tags for this Thread