Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    m3ngao's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Combat Arms EU for America

    Hello,

    I live in South America, and, if you haven't yet realized, by April 9th I and other thousands of players will be unable to play CA. So, I wanted to know if there's a possible way to play CA EU from American Territory. If I need any programs, I'd appreciate if you guys posted some links, as well as tutorials regarding the setup and etc...
    Thanks in advance

    M3ngao

  2. #2
    m3ngao's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    any 1 knows how?

  3. #3
    kentonyu's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Cloudsdale
    Posts
    2,238
    Reputation
    55
    Thanks
    634
    My Mood
    Bored
    that'd be nice escpicially when im using itech at like first sergeant rank

  4. #4
    yexon's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Venezuela
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    uhmmm dont post stupit lol please

Similar Threads

  1. WTT My Combat Arms Account For A RS Account.
    By ethose in forum Runescape Hacks / Bots
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2009, 04:46 PM
  2. someone put up updated combat arms folder for download?
    By Disturbed in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2009, 08:16 PM
  3. Free Speed Hack For Combat Arms!!! GREAT FOR Capture The Flag
    By purezhacker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 70
    Last Post: 02-16-2009, 09:50 AM
  4. Hacks from Combat Arms US for EU ?
    By -ZaZzY- in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 01-08-2009, 12:39 AM
  5. Combat Arms For Eu ?
    By jamesbonddude in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-14-2008, 08:44 AM

Tags for this Thread