Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
  1. #1
    enriqueb3847's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    30

    Talking (Long-Tutorial)How to really get TeamSpeak to work

    The real way to get TeamSpeak to work

    This is Kinda long,but after all this,it should work

    But the only Features that work are

    Features:

    -Windowed Mode
    -No Spread
    -Virtual Jump

    How to get it to work

    1.Go into Search and type in C:\MenuConfig
    2.Look for MenuConfig.ini
    3.Open it
    4. Now put the Following Settings

    Code:
    [HackSave]
    ChamsCol1=3.000000
    ChamsCol2=1.000000
    SuperJump=1.000000
    DuckHeigh=1.000000
    NoSpread=1.000000
    WindowedMode=0.000000
    Chams=1.000000
    Crosshair=1.000000
    DrawGuns=0.000000
    FPS=1.000000
    FullBright=1.000000
    NoFog=1.000000
    Resolution=0.000000
    SaveSettings=1.000000
    SoundEnable=0.000000
    MusikEnable=0.000000
    Speedhack=6.000000
    Time=0.000000
    WallHack=1.000000
    WhiteWalls=1.000000
    WireFrame=1.000000
    5.Save it
    6.Now put my Re-Updated TeamSpeak on your Desktop
    7.(IF VISTA) Right Click Enriqueb3847.exe and press Properties
    8.Press Compatibility ,and press Run As Administrator box at the Bottom
    9.Press Apply,Then OK
    10.Now when you open it normally,it will Run as Admin
    11.Now Right Click Combat Arms and press Compatibility
    12.Press Run in Compatibility Mode for and instead of Windows XP Service Pack 2,put it Windows 95
    13.Press Apply,Then ok
    14.Now run my Updated Hack (As Admin if Vista)
    15.Start CA
    16.Go in a game,and once you're in,it will be in Windowed Mode
    17.Press Ctrl+Q to Activate Virtual Mode
    18.No Spread will be In Automatically

    IF I HAVE HELPED YOU,PLEASE PLEASE RAISE MY HABAMON!!!

    Download It Here

    Virus Scan

    BTW DO NOT PUT THE D3D9 AND D3DX9_33 DLLS IN YOUR CA FOLDER!!!
    iT WILL DETECT IT!!!


    IF YOU DO NOT HAVE A MenuConfig in your C:\ Drive,I'll show you how to make one:

    1.Go into Notepad
    2.Copy and paste the codes I have up there into it ^^
    3.Now Save it as MenuConfig.ini,and where it says Save as type put it as "All Files" and save it to your Desktop!
    4.Now go on Search and Type in C:\Windows
    5.Open the folder and drag MenuConfig.ini into there
    6.Now Run my hack,and run CA
    7.Now when you go in a game,It will work!

    PRESS CTRL+Q FOR VIRTUAL JUMP
    NO SPREAD WILL BE AUTO!
    Last edited by enriqueb3847; 04-05-2009 at 05:50 AM.

  2. The Following 8 Users Say Thank You to enriqueb3847 For This Useful Post:

    abc234567 (04-04-2009),brayan305 (04-04-2009),dw3fan (04-06-2009),foodman (04-04-2009),knowman (04-04-2009),mlbplayer45678 (04-04-2009),[DIN]Obama[DU] (04-04-2009),Sharpe (04-04-2009)

  3. #16
    Sharpe's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Dont worry about it
    Posts
    1,219
    Reputation
    15
    Thanks
    99
    The windowed mode works for me but not the no spread/virtual jump. I made a .txt doccument, changed it to .ini and then coppied/pasted the info and saved it to the C:\ folder.
    Last edited by Sharpe; 04-04-2009 at 02:10 PM.
    Sexy sig ujelly?

  4. #17
    Kuro Tenshi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Playing Eroges/DigiArt sculpting (No ... At internship)
    Posts
    3,635
    Reputation
    70
    Thanks
    746
    My Mood
    Blah

    Exclamation ERROR

    [CAN'T INJECT]


  5. #18
    Bakatastic's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    b
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by _(0_o)_ View Post
    The windowed mode works for me but not the no spread/virtual jump. I made a .txt doccument, changed it to .ini and then coppied/pasted the info and saved it to the C: folder.
    did oyu make a MenuConfig folder in your C:\ Drive? then made a .txt document called MenuConfig.ini?

    i'm slightly lost here.

  6. #19
    Sharpe's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Dont worry about it
    Posts
    1,219
    Reputation
    15
    Thanks
    99
    NVM I got everything working xcept the virtual jump. No spread works but when I press Ctrl. + Q, nothing happens.
    Sexy sig ujelly?

  7. #20
    yaowings's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    nothing happens when i start help please.

  8. #21
    chiubyebye's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Everything works except Windows MOde(Not important) and chams. Sigh.

  9. #22
    Empire's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    .Alwayz.
    Posts
    19,901
    Reputation
    659
    Thanks
    1,345
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by soldier159 View Post
    VIRUS DONT DOWNLOAD IT!!!!
    all this guy says is VIRUS!!! wth stupid noob.


  10. #23
    crazyman180's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do u change it to an ini file!!!!

  11. #24
    hkshmhjjh's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    um...... idunno how to find the menuconfig thing, my computer doesnt have the file...

  12. #25
    sonnyrg's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by soldier159 View Post
    VIRUS DONT DOWNLOAD IT!!!!
    he didnt post any thing to download fucking fag

  13. #26
    duelangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    What do you mean by " go to search" - when i open start menu theres a search in there but when i type in MenuConfig.ini or C:/Menuconfig nothing comes up - can you just direct me to the file?

  14. #27
    duelangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    ok i made the ini file, where do i put it?

  15. #28
    FSASLEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    indio califas
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sneaky
    i cant find the c:\menuconfig im running vista can anyone help me

  16. #29
    ihan1995's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do u activate like speed hack and the other stuff? i got virtual to work but i dont know how to activate the other hacks

  17. #30
    BARON's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,304
    Reputation
    11
    Thanks
    514
    Good info but i changed teamspeak to work fully im most likely going to be speeding

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Tutorial: How To Make Some CF Hacks Work
    By Lucianberg in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2011, 06:50 PM
  2. how can i get teamspeak to work?
    By firstto100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 09:07 PM
  3. [Tutorial] How to get fraps to work with combatarms
    By KyleForrest in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-29-2008, 08:13 PM
  4. TUTORIAL HOW TO GET BALCK WEAPONS WITHOUT HACK
    By ChivasJoker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-11-2008, 11:14 AM
  5. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM

Tags for this Thread