Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
  1. #1
    enriqueb3847's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    30

    Talking (Long-Tutorial)How to really get TeamSpeak to work

    The real way to get TeamSpeak to work

    This is Kinda long,but after all this,it should work

    But the only Features that work are

    Features:

    -Windowed Mode
    -No Spread
    -Virtual Jump

    How to get it to work

    1.Go into Search and type in C:\MenuConfig
    2.Look for MenuConfig.ini
    3.Open it
    4. Now put the Following Settings

    Code:
    [HackSave]
    ChamsCol1=3.000000
    ChamsCol2=1.000000
    SuperJump=1.000000
    DuckHeigh=1.000000
    NoSpread=1.000000
    WindowedMode=0.000000
    Chams=1.000000
    Crosshair=1.000000
    DrawGuns=0.000000
    FPS=1.000000
    FullBright=1.000000
    NoFog=1.000000
    Resolution=0.000000
    SaveSettings=1.000000
    SoundEnable=0.000000
    MusikEnable=0.000000
    Speedhack=6.000000
    Time=0.000000
    WallHack=1.000000
    WhiteWalls=1.000000
    WireFrame=1.000000
    5.Save it
    6.Now put my Re-Updated TeamSpeak on your Desktop
    7.(IF VISTA) Right Click Enriqueb3847.exe and press Properties
    8.Press Compatibility ,and press Run As Administrator box at the Bottom
    9.Press Apply,Then OK
    10.Now when you open it normally,it will Run as Admin
    11.Now Right Click Combat Arms and press Compatibility
    12.Press Run in Compatibility Mode for and instead of Windows XP Service Pack 2,put it Windows 95
    13.Press Apply,Then ok
    14.Now run my Updated Hack (As Admin if Vista)
    15.Start CA
    16.Go in a game,and once you're in,it will be in Windowed Mode
    17.Press Ctrl+Q to Activate Virtual Mode
    18.No Spread will be In Automatically

    IF I HAVE HELPED YOU,PLEASE PLEASE RAISE MY HABAMON!!!

    Download It Here

    Virus Scan

    BTW DO NOT PUT THE D3D9 AND D3DX9_33 DLLS IN YOUR CA FOLDER!!!
    iT WILL DETECT IT!!!


    IF YOU DO NOT HAVE A MenuConfig in your C:\ Drive,I'll show you how to make one:

    1.Go into Notepad
    2.Copy and paste the codes I have up there into it ^^
    3.Now Save it as MenuConfig.ini,and where it says Save as type put it as "All Files" and save it to your Desktop!
    4.Now go on Search and Type in C:\Windows
    5.Open the folder and drag MenuConfig.ini into there
    6.Now Run my hack,and run CA
    7.Now when you go in a game,It will work!

    PRESS CTRL+Q FOR VIRTUAL JUMP
    NO SPREAD WILL BE AUTO!
    Last edited by enriqueb3847; 04-05-2009 at 05:50 AM.

  2. The Following 8 Users Say Thank You to enriqueb3847 For This Useful Post:

    abc234567 (04-04-2009),brayan305 (04-04-2009),dw3fan (04-06-2009),foodman (04-04-2009),knowman (04-04-2009),mlbplayer45678 (04-04-2009),[DIN]Obama[DU] (04-04-2009),Sharpe (04-04-2009)

  3. #46
    chiubyebye's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Ok quick-check, the hack is still working.

  4. #47
    RecoveryOne's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    65
    Thank you Dakhguy! I got it working without the Dlls in the CA folder!
    No spread and Virtual work. Did I read something about any of the others working?
    Anyhow, thanks for your guys' help.

  5. #48
    chiubyebye's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Hmmm, interesting, without the dlls in your folder it worked. For me, Putting it into the CA folder worked. Up-to-date, I have no problems with putting d3d9 dlls in my folder.

  6. #49
    juromaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    Would you happen to have a vista chiubyebye?

  7. #50
    kyestachowski's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    sweet balls

    dude thanks this hellped out a lot

  8. #51
    lilflamekid91's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    is there some way of finding menuconfig, quicker?

  9. #52
    Sharpe's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Dont worry about it
    Posts
    1,219
    Reputation
    15
    Thanks
    99
    It's not a virus, It's clean. I have personally tried it and my computer is not screwed up.
    Sexy sig ujelly?

  10. #53
    NpLaYa iZ V.I.P's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    wow u guys are noobs it works but only virtual jump and no spread

  11. #54
    jjneshi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    in the magical box
    Posts
    196
    Reputation
    10
    Thanks
    489
    i need help can u post a vidoe or somthing i dont know were the c:nuconfig is?? help

  12. #55
    BARON's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,304
    Reputation
    11
    Thanks
    514
    It actuallly Works!!!!

  13. #56
    BARON's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,304
    Reputation
    11
    Thanks
    514
    Quote Originally Posted by Prophet69 View Post
    i did everything as posted... but when i run CA it says "cannot inject dll" i have vista, but i ran as admin, whats wrong?

    DISABLE YOUR ANTIVIRUS

  14. The Following User Says Thank You to BARON For This Useful Post:

    devilfanster (04-05-2009)

  15. #57
    Zaznaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It says that it failed to initialize properly

    What do I need to dowload so it will work?

  16. #58
    devilfanster's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it keeps saying "Could not inject dll"

    help?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    NVM! Baron said it already...

  17. #59
    duelangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wheres the directory
    ?

  18. #60
    dienator's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    in yo mamma
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i need help i try to turn on my virtual jump with ctrl+q and nothing happens how do i get it to work?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Tutorial: How To Make Some CF Hacks Work
    By Lucianberg in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2011, 06:50 PM
  2. how can i get teamspeak to work?
    By firstto100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 09:07 PM
  3. [Tutorial] How to get fraps to work with combatarms
    By KyleForrest in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-29-2008, 08:13 PM
  4. TUTORIAL HOW TO GET BALCK WEAPONS WITHOUT HACK
    By ChivasJoker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-11-2008, 11:14 AM
  5. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM

Tags for this Thread