Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    fernandez2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk

    Combat Arms Gameplay Problem. Please Help

    when i play ca like 3/4ths when i play the game it goes really slow and glitchy. its sort of like skipping frames and stuff. and it goes away and comes back. Does this happen to anyone else ? or is it just my computer, or something affecting my computer?

  2. #2
    F-A-I-L's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Cool
    This sometimes happens to me.... I would suggest restarting your computer or just re-installing combat arms. Also, check to make sure there are not any hacking files or hacks in your ca folder such as d3d_9.dll

  3. #3
    ddd555's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Macedonia
    Posts
    1,040
    Reputation
    14
    Thanks
    1,219
    My Mood
    Devilish
    Yes thats your internet faill try to speed up somehow.

  4. #4
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210
    also make sure all the files in the game folder are all in there

  5. #5
    fernandez2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    i have re-installed Combat Arms, and i have no hack files in it. and i have a straight internet connection. and my internet never has problems when im visiting websites.

  6. #6
    themutter2's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by F-A-I-L View Post
    d3d_9.dll
    Sry i deleted some of the quote.


    I thought it was a part of combat arms.

  7. #7
    fernandez2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    yea it is but when you add hacks thers another .dll file identical to that.
    but i dont know what to do now ?
    is it my computer or what

  8. #8
    Rike73's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Texas
    Posts
    360
    Reputation
    18
    Thanks
    22
    My Mood
    Yeehaw
    Maybe it is your computer. Make sure your RAM is ok or maybe it is your graphics.

  9. #9
    fernandez2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    naw its not meng
    my computers like hardcore new,
    and i have a nivideaGEforce 8400 Graphics card,
    but even still, if that was the problem shouldnt it be happening the whole time and not randomly ?

  10. #10
    fernandez2's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    bump this shiet

Similar Threads

  1. [Solved] my combat arms dosent work please help me!!!
    By shay1993 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-09-2011, 04:39 AM
  2. Combat Arms Force Closing please help
    By XBadmasterX in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-20-2010, 05:33 PM
  3. Combat arms isnt working please help..
    By KoNfLiCtEd in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2010, 01:52 AM
  4. Combat Arms (Gameplay) Help Thread
    By Mouzie in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 08-19-2009, 03:58 PM
  5. [HELP] Combat Arms Problem, please help?
    By Blitzenzorr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 11-07-2008, 05:11 PM

Tags for this Thread