Thread: vista help

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #1
    nathandaniel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    5

    vista help

    k for me to download combat arms i need to make space so i need some one help so i can take everything off my vista computer and restart so my computer is like i just bought it new so what do i do

  2. #16
    lilandyngo's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Posts
    231
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    Quote Originally Posted by nathandaniel View Post
    i still dont get it he doesnt put anything in the drive and it practilly wipes it clean
    He probably used system restore and restored it to the day he first got his computer.

  3. #17
    nathandaniel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by lilandyngo View Post
    He probably used system restore and restored it to the day he first got his computer.
    do you live in missouri
    and when he doest it nothing on there

  4. #18
    mygunisgood's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    196
    Reputation
    9
    Thanks
    18
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by nathandaniel View Post
    k for me to download combat arms i need to make space so i need some one help so i can take everything off my vista computer and restart so my computer is like i just bought it new so what do i do
    i have vista first shutdown ur comp then when u start it up be pressing f5 and f8 super fast it will take u to a menu when u get there go to repair comp and do factory new please thank me and ur welcome
    User1 says:
    back door trojen LOL
    iHolyElement says:
    WHATS THAT DO.
    User1 says:
    it opens a door
    at the back of your house
    and it shouts
    TROJEN CONDOMS!


  5. The Following 2 Users Say Thank You to mygunisgood For This Useful Post:

    nathandaniel (04-17-2009),SgtMiclan (04-17-2009)

  6. #19
    nathandaniel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by mygunisgood View Post
    i have vista first shutdown ur comp then when u start it up be pressing f5 and f8 super fast it will take u to a menu when u get there go to repair comp and do factory new please thank me and ur welcome
    what do you mean super fast

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. can't play warrock on vista help!
    By 916freddi in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 12
    Last Post: 08-17-2010, 02:18 AM
  2. Warrock-Vista Help
    By trinitywolf in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2008, 12:33 PM
  3. warrock for windows vista?? help download problem
    By bassam in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2008, 03:09 PM
  4. I have DAMIT Vista (help)
    By parozo in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2007, 12:38 AM
  5. WarRock Problem on Windows Vista (help me please)
    By Magician16 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 03-30-2007, 06:28 PM

Tags for this Thread