Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    seon9921's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    jdiofjosa
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy CanadianAssassin hack doesnt work on laptop

    how does it work on laptop?
    i dont have numpads on my laptop..
    plz help
    Last edited by seon9921; 04-18-2009 at 04:13 PM.

  2. #2
    jared808's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My laptop doesn't have a separate keypad, either, or a number lock key.

    What I have to do is press Function-F11, which turns on a number lock light. Then I can use the JKLUIO789M keys as a number pad, and they are labeled that way in a different color.

    When I'm finished, I press Function-F11 again, which turns this feature off.

    It is annoying to use for most purposes, because you lose the ability to type those letters while number lock is on... but if you're playing a game, you may not need those letters.

  3. #3
    bilesha's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    omg k if u have a labtop u can still use them i use them on a labtop and they work perfictly fine what u gotta do is hold: "fn" at the left bottom corner of ur labtop the while u are holding it press: "Num Lk" at the right to near the corner then go into a game on ur combat arms after u should see on ur keyboard on "M-0,j-1,k-2,l-3,u-4,i-5 and o-6 those become number pads so when u enter a game/room and play tap m,j,k etc then they should work i use them and i got a labtop well i only got a labtop so thats how i new this cheers

  4. The Following User Says Thank You to bilesha For This Useful Post:

    mhmnk (04-19-2009)

  5. #4
    bilesha's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Hoped this helped but if it doesnt then D: well atleast i tried to help

  6. #5
    BARON's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,304
    Reputation
    11
    Thanks
    514
    Press the numlock button or do you have a tiny notepad to the right of your laptop that's also the numpad

  7. The Following User Says Thank You to BARON For This Useful Post:

    mhmnk (04-19-2009)

  8. #6
    mhmnk's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Angelic
    i press this and not have any change

    y press J before the game start and do not have change PLZ help me!!

  9. The Following User Says Thank You to mhmnk For This Useful Post:

    MikeHC (09-21-2009)

  10. #7
    redlord24's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Cool
    i have a laptop ok these are you to use numpad you pres FN on keyboard then hold it then at the same time pres f11 there gunna be a light comm on that means numpad is on now that its on m=0 j=1 k=2 l=3 u=4 i=6 there if i helped pres thanks button

  11. The Following User Says Thank You to redlord24 For This Useful Post:

    mhmnk (04-19-2009)

Similar Threads

  1. mpgh hack doesnt work?
    By sungini1993 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2008, 04:37 PM
  2. Strife hack doesnt work anymore for me
    By Benzer238 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2008, 04:48 PM
  3. Strides hack doesnt work, again
    By joshugrate in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 09-12-2008, 10:17 PM
  4. My Hack doesnt work oO
    By kingkicker8 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2007, 06:13 AM
  5. The Weopons hack doesnt work???
    By Coolman in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 05-25-2006, 08:04 AM

Tags for this Thread