Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw

    OMG ca wont start !!!!!!!!!!!

    the game opens i press gamestart hackshield loads im not runnibg any hax then i log in it wont let me says connection to server or something lost. i log in again still nothing 3rd time i log in game loads screen goes all black mouse gets stuck HELP !!!!!!!!

  2. #2
    cheese12345's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Reinstall Combat Arms
    Make Sure You Have All New Drivers For Video And Sound Card

  3. #3
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    no matter wat it wont work !!!!!

  4. #4
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    nvm it was the *** hack i installed long time ago it got patched just uninstall it ull be fine!

  5. #5
    alfonso951's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    In A House In Southern California
    Posts
    966
    Reputation
    9
    Thanks
    39
    My Mood
    Amused
    ip banned?

Tags for this Thread