Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210

    Cool HOW TO MAKE CA window mode!(REDUCE LAG)

    HOW TO GET CA WINDOW mode.....THIS reduces lag also.

    intructions:

    Download

    extract to your CA folder(Cdrive, nexon,CA)

    start CA and it should be in window mode


    KNOWN PROBLEMS/SOLUTIONS: for VISTA

    if CA is not in window mode when you run it.


    change the compatibility to window 95.


    PROBLEMS/SOLUTIONS: for XP

    change the resolution to a lower one than your original resolution.


    THANKS ME IF THIS HELPED YOU.

    LINK: http://www.*********. com/?kd0tm2j4x0e (NO SPCE BETWEEN . AND COM)

    i couldnt upload through the attachment feature it said invaild file so.

    virus scan!
    http://www.virustotal.com/analisis/9...de542e1fdfaf71

    the 1 or 2 virus are harmless so...
    Last edited by KnockOut; 05-04-2009 at 06:43 PM. Reason: virus scan!

  2. The Following User Says Thank You to KnockOut For This Useful Post:

    princemxx (05-04-2009)

  3. #2
    lilandyngo's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Posts
    231
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    Why would you want CA in windowed mode...

  4. #3
    kentonyu's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Cloudsdale
    Posts
    2,238
    Reputation
    55
    Thanks
    634
    My Mood
    Bored
    ty now i wont have to shut down my computer when ca freezes

    btw wheres the download?

  5. #4
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    wheres link?

  6. #5
    xFatal's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    If there was a download ;o

  7. #6
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210
    i just posted the link i was having trouble with the attachment feature so i uploaded it to a site.

  8. The Following User Says Thank You to KnockOut For This Useful Post:

    princemxx (05-04-2009)

  9. #7
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    ty ill test it now =D

  10. #8
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    isnt that just your d3d9?

    thats doesnt make your combat arms in windowed mode lol

  11. #9
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210
    I just posted a virus scan so take a lok at it.

  12. The Following User Says Thank You to KnockOut For This Useful Post:

    princemxx (05-04-2009)

  13. #10
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    i see that but if you go to the link all thats there is the d3d9.dll and that doesnt make CA in windowed mode, it doesnt do anything at all...

  14. #11
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210
    Quote Originally Posted by chrisisafoo View Post
    i see that but if you go to the link all thats there is the d3d9.dll and that doesnt make CA in windowed mode, it doesnt do anything at all...
    your supposed to put the d3d9 into the CA folder.

  15. The Following User Says Thank You to KnockOut For This Useful Post:

    princemxx (05-04-2009)

  16. #12
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    error, lots of numbers lol

    do i start game, put resolution lowest, then put it back in and restart game?

  17. The Following User Says Thank You to chrisisafoo For This Useful Post:

    princemxx (05-04-2009)

  18. #13
    Taylor Swift's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Spangdahlem, Germany
    Posts
    6,384
    Reputation
    357
    Thanks
    635
    My Mood
    Buzzed
    does the teamspeak bypass work with this??? oh nvr mind i forgot they are the same thing in that case.. could u rename the d3d9 to like idk something else and it still work as a bypass???
    If you need somebody to talk to... click here. This is not a scam, or a joke.
    Help me afford my next tattoo!


    Scammers List:
    1. patti123 - $50.00

Tags for this Thread